Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GOSA

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Már szinte sajnálom Lázár Jánosékat, ahogy a nyakukba dől az egész gigászi paksi hazugsághegy, amit összehordtak évek alatt (jó, én is löktem rajta kicsit, hogy könnyebben dőljön). Újabb eredménye van kitartó nyomásgyakorlásomnak az Európai Bizottságra: a napokban…..
GOSA 2015.12.04 10:33:50
@dogbakszi: teljes hozzáértés hiányáról tanuskodó - ez a hozzászólás is tanuskodik JB-el egyetemben! Nincs a világon még egy ország eredetileg Oroszo.-on kívül, amely visszafogadná a kiégett fűtőelemet vagy hulladékot! Az eredeti anyagokban is az volt, hogy IDEIGLENES TÁROLÁS Oroszo.-ban és visszaszállítják a reprocesszálás maradékát a fűtőanyag ellátási kötelezettség ideje végére T/13628 törv jav.. Ez 20 év volt eredetileg, az EU rondította 10 évre ami nekünk semmiképp nem jó mert 10 év után még nem valószínű, hogy reprocesszálni lehet mert még túl radioaktiv.

Ugyanakkor az üzemanyag ciklus nem zárt és 10-20 év múlva a kiégett üzemanyag érték! Ma is az, ma is tonnaszámara szállít Oroszo. nyugatra Reprocessed Uranium üzemanyagot hisz a kiégett üzemnyagban sok az ujonan termelődött hasadó anyag (Pu239) mint ami kiégett! Tehát a visszaszállítás üzlet a Oroszo.-nak is! Finno. Hanhikivi AEM-be ilyet szállítanak + több nyugati AEM. A a repocesszálás maradék üvegbe szilárdított (várhatóan) és tárolása biztonságosan kezelhető. Igaz nem olcsó! De ezt máshol is így tervezik.
Aki a faluk sugárzásáról beszél annak fogalma sincs az OKLÓ után érc telepről ahol egyedül a természetben jött létre természetes atom reaktor, és ahol a Pu izotópok pát métert sem vándoroltak nem hogy 400m-el a fölt alatt mint a tervezett Bátaapáti tároló. TESÉK FELÉBREDNI ÉS TANULNI!!
Évek óta birkózom az új paksi atomerőmű (Paks2) létesítését megalapozó tanulmányok megismerhetősége érdekében. Jártam már Pakson, a Paks II. projektcég székhelyén, ahol szigorúan zárt adatszobában mutogattak nekem az interneten nyilvánossá tett, illetve…..
Ilyenek ők, így szavaznak ők. Szavaznak, de fogalmuk sincs miről. Figyelem: az alábbi felvétel (köszönet a hvg.hu-nak) a nyugalom megzavarására alkalmas, idegrendszert próbáló. Kérem, aki úgy érzi, hogy becsapták, eladósították, megalázták, inkább ne nézze meg, és ne a…..
GOSA 2014.02.08 21:28:46
@Szociknak vége:
Aki az erdemi dolgokra figyelt az tudhat már mindent! Jól-rosszul ismert a beruházási költség és most már a kamat is!
A beruházás csúszása (költsége) a szállítót terheli!
A doni magyar hadsereg pusztulására emlékezve elképesztő mennyiségű ostobaságot öklendezett elő magából a szónokok némelyike. Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerint a Horthy-rendszer vágóhídra küldte a magyarokat. Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és…..
GOSA 2013.01.13 18:43:19
@w vista: Tudat -és még 1946-ban sem felejete el!
ld. Zsidó pogrom 1946 Kunmadaras!!
GOSA 2013.01.13 18:55:21
GOSA 2013.01.13 19:35:14
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
Az utcán odamegyek XY-hoz és fejbevágom egy kővel, majd bizonyítsz be, hogy ő akart fejbevágni csak én megelőző csapást mértem.
Enné azért többet tudunk 2012-ben a történelemből még ha a győztesek írják is. Viszont ma már Orosz o.-ban is más szelek fújnak és sok mindenre ott is igen kritikusak. + Minek kellett több ezer ukrán falut felégetni?
index.hu/belfold/2013/01/12/horthy_imado_politikusoknak_uzent_zavada/
Gondolom a te anyád nem volt össze csomagolva, hogy mikor viszik Auswitz-ba!