Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ursus Arctos

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Stohl András szombat hajnalban ittasan közlekedési balesetet okozott, a Duna TV-nél úgy döntöttek, hogy nem játszhatja tovább Bordás őrnagy szerepét a Tűzvonalban új szériájában. A csatorna sajtófőnöke, Herczeg Dóra elmondta, hogy nem végzik ki Bordást, a karakter…..
Ursus Arctos 2010.05.10 13:44:09
@Lófasz Hadnagy: Ámen! :)
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Ursus Arctos 2010.05.08 20:27:50
@közpolgár: Ez így van. 1000% hogy azt fogja mondani, sokkos állapotban nem bírta ki és lehúzott 2 felest. Egy hasonló szituációba kerültem egyszer én is. Megúszta ezzel az okkal a fickó.
Ralph tényleg embertelenül nagy. Tavaly májusban elhunyt édesanyja, Amy a halálakor 19 kilót nyomott és 1,2 méter hosszú volt. Ralph őt már túlszárnyalta, de nem lehet tudni a pontos méreteit. Az biztos, hogy napi háromezer forintnyi kaját eszik, és elég ritkán emelik fel, annyira…..
Ursus Arctos 2010.02.21 18:53:04
@borovi: Lehet 20 éve dohányzik. Honnan tudod? :D
És tényleg.            via..
Ursus Arctos 2010.01.30 15:28:33
A Tobler család sikertörténete 1867-ben kezdődött egy berni csokoládéüzletben. A finomságok olyan jól fogytak, hogy a családfő és fiai 1899-ben saját csokoládéüzemet nyitottak. Azután 1908-ban megszületett a Toblerone, a név, amely Tobler, valamint a torrone (a mézes-mandulás nugát olasz kifejezése) szavak játékából lett összefűzve. A piramis alakú csokicsodának akkora sikere lett, hogy Toblerék 1909-ben már le is védették a márkát.

1920-ban a külcsín ugyan megváltozott, a sas helyét a Bern városának jelképeként is szolgáló medve alakja vette át a csomagoláson, a belbecs azonban érintetlen maradt. A sas aztán 10 évvel később újra visszatért, mivel a svájci hatóságok megtiltották, hogy az ország jelképeit különböző termékek csomagolásain tüntessék fel.

A hatvanas évek forradalmi hulláma Svájcot sem kerülte el, a Toblerone esetében ez a sötétbarna csomagolásban megjelenő étcsokoládés változat megszületését jelentette. 1973-ban újabb kistestvérrel gazdagodott a család, a csokoládéimádók igényeit kielégítendő piacra dobták a fehér csokoládés változatot. 1995-ben nem a méret a lényeg felkiáltással jöttek a minik, a mindössze 12,5 grammos Tobleronék, egy évvel később pedig a kék-fehér csomagolásban díszelgő töltött változat hódította meg a világot. A sikertörténet újabb fejezetét az év csokoládé sikerének bizonyuló Toblerone praliné írta 1998-ban.

A telhetetleneknek sem kell aggódniuk, kapható a Toblerone 4,5 kilós változata is, a Toblerone Jumbo névre keresztelt "csöppségnek" azonban nem árt helyet biztosítani a bevásárlókosárban, mivel 80 cm hosszú. A világhíres finomság csomagolásán évtizedek óta az Alpok hetedik legmagasabb csúcsa, a Matterhorn látható, de aki elég figyelmesen megnézi a csomagolást, észre veheti, hogy a hegycsúcsot ábrázoló rajzba egy medve alakját is elrejtették.
Multi "F#ck you, Madonna!" 2009.08.23 12:13:00
Előre sietek leszögezni, mielőtt megrohannak a fanatikusok: a koncert önmagában jó lett volna. Annak ellenére, vagy talán épp azért, mert a fergeteges produkcióban ritkán lehetett hallani Madonna élő hangját. Az erőteljes refrének a háttérénekes(ek)től vagy előre rögzített…..
Ursus Arctos 2009.08.23 17:38:04
 "FELKELŐ NAP MUZSIKÁJA"80 x 60 cmOlaj, Vászon  A kép témájáról nem szeretnék sokat írni, legyen a magyarázat egy Haiku vers.Igaz művészet kezdete: ó, északi rizsültető…..
A videó nézése közben keletkező kellemetlen érzést az a tény állítja meg nagyjából azonnal, hogy ezt a videót a rajongó saját maga készítette Internetes felhasználásra. Ő rakta fel az Internetre! Ez nem ér! Akarta, hogy lássátok! De mi a jó életért nem ül le? Miért…..
A héten véget ért a BalatonSound! Egy drága olvasónk ott járt, és ezt a videót rögzítette a számunkra. Akár bennünket is ábrázolhatott volna, de szerencsére ennél valamivel éberebbre szoktuk hagyni magunkat. Tavaly is érkezett erről a helyszínről egy felvétel, de sajnos azt…..
Ursus Arctos 2009.07.16 17:51:16
Nyaralgatás miatt csak öt napos késéssel kaptam meg John levelét és fotóit. Ha azóta változott volna a helyzet és szalmakalapos, tengerészcsíkos pólós, vígan daloló legények evezői hasítják a tó vizét, akkor mindent visszaszívtam! Hello! Ezeket a képeket tegnap este…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Ursus Arctos 2009.06.19 14:11:14
@nagy1: Igazad van, a halottakat tisztelni kell, és ők hősök voltak. Viszont mindenkinek felteszek egy kérdést a szovjet emlékművet miért kell szétbaszni? Ugyanolyan katonák voltak, akik nem hinném, hogy önszántukból mentek a halálba. Magyarországon iszonyat nacionalizmus van, ami részben jó, de részben pedig veszélyes sok mindenre. A turult meg tényleg nem kellett volna bemocskolni ezzel az állítólagos művészettel. Minden szarból művészet lesz, mint annó a szarcsináló gépsor. Csodálatos volt. Szószerínt SzarFos.
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
Ursus Arctos 2009.06.17 18:06:49
Sajnos ez már csak így működik. Nekem elég ritka nevem van a család nevem is az meg a keresztnevem is. Egy éve két nyomozó jelent meg a lakásomban, hogy "leugassanak" miért nem veszem át az idézést. Belekukkantottam az idézésbe, tanúként voltam behívva, egy kiskorúak molesztálásával kapcsolatos ügyben. Hiába mondtam, hogy azt sem vágom mi ez. Leszarták, jó parasztosan kedvesen sheriff módra megmondták hogy ha most nem írom alá akkor bevisznek ők a tárgyalásra. Másnap elmentem Budaörsre a bíróságra. Találkoztam a vádlottal (akit pedofília miatt vádoltak)én lettem volna az egyik tanú elvileg aki bebizonyítja, hogy a fickó tiszta. Az ember ott ült 2 smasszer kíséretében, kis pórázon. A bíró megkérdezte a nevem, válaszoltam. Utána feltett két kérdést:
1. Járt Ön a Testnevelési Egyetemre? a válaszom: NEM
2. Ismeri egyáltalán az itt látott vádlottat? vagy látta már korábban? a válaszom megint NEM volt.
Ezután megkérdezték a vádlottat, ő szintén nem ismert (még jó :) )

3 óra várokozás és a bíróságon való rohadás után, egy tíz perces két kérdéses bírói beszélgetés után a bíró elnézést kért, és elengedett.
Csak egyetlen kérdést tettem fel a bíróságnak. "Ha engem például Mészáros Péternek hívnak akkor most itt lenne Budapest összes mészárosa?" Erre nem kaptam választ elköszöntem, elhúztam..
Egy csodálatos napot töltöttem el a bíróságon...

még jó, hogy nem a kommandó törte rám az ajtót és vádlottként vittek be.
Az alanti történetben az a legszebb, hogy csajozni vágyó hőseink egyből fejenként 2 Unicumot rendeltek. Maga a sztori innen a tengerfenékről ugye eldönthetetlen, bár gyanús, hogy ha tényleg hamis pénzt kap egy pultos, akkor nem így viselkedik. Vágtak át valakit szórakozóhelyen…..
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
Ursus Arctos 2009.06.10 15:33:19
Az Atya, a fiú, és a Szentlélek. Nem tehetünk róla! Xavér bájos, és állandóan sokat sejtető mosolya egyszerűen ilyesmikre enged következtetni. A kis társaságnak osztozkodnia kell a Szuperpuma rangon, de amilyen borzasztó összhang sugárzik a képről úgy érezzük…..
Ursus Arctos 2009.06.03 13:24:45