Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slatya

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először csak egy szűk listát akartunk összeállítani, hogy onnan válasszuk ki a legjobb 10-et, de még így is összesen 63 (!) jött számításba a legjobbak felsorolásánál, szóval nyugodtan tessék megírni kommentben a legjobbakat! Előre szólunk, hogy igyekeztünk egyedi listát…..
Most, hogy már az Antarktiszon is van Street View, a magyar ombudsmannak is meglágyult a szíve. Két év kemény vizsgálódása vezetett most eredményre. Bele sem merünk gondolni, hogy mennyi jogszabályt és joggyakorlatot kellett összevetni az alapvető emberi jogokkal ahhoz, hogy végül…..
Az ABC is bejelentette, mikor és hogyan kezdi az új évadot - hát, meglehetősen erősen. Az első héten 11 újonc vagy visszatérő sorozattal nyitnak, és csak két új sorozat marad októberre. Nagyon kemény lesz ez a hetünk, emberek. Képünkön a Revenge új főszereplője. Halkan…..
Slatya 2011.06.30 14:55:29
Az HBO egyik legjobb sorozata és egy várhatóan nagyot robbantó újonc házatájáról is jelentek meg videók a héten. A nálunk Gengszterkorzó címen vetített sorozat első évada a kiváló szereposztás (Steve Buscemi állat volt benne) és a kábeladóktól megszokott magas minőség…..
BuheraBlog Mitévő legyek? 2011.06.23 18:06:00
A blog lassan négy éves történetében eddig nagyjából száz "gray-hat" hibajelentést juttatam el kisebb-nagyobb cégeknek. Meggyőződésem, hogy ezzel minden esetben sikerült hozzájárulnunk - többes szám, hiszen a hibajelzések általában tőletek érkeznek, kedves olvasóim!…..
Na, ha egy üzlet egyszer beindul: vagy két hete a collegehumor.com szólt rá a South Parkra, hogy valahol örülnek annak, hogy az ő Eredet-paródiájukat lopják, csak szóljanak már, ha egy mód van rá. Most egy 30 milliós nézettségű YouTube videót gyártó cég vett elő egy 2008-as…..
Subba Cicaharc: Egy kis halivúd 2010.01.25 14:38:00
Nem értjük, ha már gyarmatosítani sem sikerült, miért nagyzolunk hollywood-i tudósítóval?Návai Anikó, és Láng Zsuzsa története, érdemes!  ..
Slatya 2010.01.25 16:17:56
Kellemes meglepetés ért reggel, az Árpád hídi bicikliúton egy kisméretű hókotrót láttam. Esküszöm. Annyira meglepődtem, hogy felhívtam a Fővárosi Közterület-fenntartót (FKF), mondják ki ők is, győzzenek meg, hogy nem látomás volt. Az utóbbi havas hetekben a külföldi…..