Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paret

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este először ad egyedül koncertet a Budapest Sportarénában Presser Gábor, ebből az alkalomból az LGT tagok autogramjait mutatjuk be. Az LGT négy tagja közül Presser Gábor és Somló Tamás autogramja viszonylag könnyen megszerezhető. Ők ketten a zenekar feloszlása után is sokat…..
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
Paret 2010.08.28 19:44:58
Teljesen mindegy, mely politikai oldalról is esik, ugyanis mindegyik pártnak meg van, meg volt s meg lesz a holdudvara a maga díszcigányaival, akik természetesen semmit se (hát illetve pontosítva) - érdekükben nem tettek, tesznek semmit. Osztojkán Ágikát ismerem, Horváthot is, na meg a Kolompárt is. Az SZDSZ megélhetési vezércigányai, (daróczi-mohácsi -klán tagjai is csak a vagyonukat gyarapították, miközben semmit se tettek! Az LMP a maga Osztojkánjaival semmire sem képesek, mert ha gond van, kussolnak. Hol vannak a jogvédők, a cigány ordítozók, - ja, hogy nincs megrendelés, nincs keret rá, pusztuljon a szomszéd lova! Igaz? Balog Zoltán, ugyan ne röhögtessük egymást, na és Teleki az a felesleges ember prototípusa. Az egy érdekes dolog, hogy diplomás romákat, átbaszta a bajnai-kormány a közigazgatás asszisztálása mellett! Senki se ordított a diplomás romák érdekeiért, na ennyit erről az un. rasszról! Az állatvilágban nagyobb az összetartás, de mindegy! A gazdagabb cigányok le se tojják a szegényebb fajtársaikat, na erről ennyit dióhéjban. Az mégis vicc, hogy vannak ezek a kitoloncolások, francia, finn részről, szlovákok barikádot emeltek, nem véletlen, hiszen képtelenek az együttélés szabályai betartása mellett élni a cigányok. Meddig kell tolerálni a cigányok által elkövetett bűnöket? Sajnálatos, hogy az igyekvő, kevés dolgozni akaró cigány issza meg a levét a sok tetű cigány miatt úgy ,hogy az előzetes ismeret, ítélet
igen is szükségszerű hiszen óvatosságra vezérel bennünket! Az LMP ne az Szdsz -mintáját kövesse, ha nem képes tenni semmit, inkább húzzanak el, lépjenek le, míg nagyobb károkat nem tesznek!!! Le a cigánybűnözéssel, legyen rend, a bűnözőket kalitkába, kedves Fidesz!
2010 a tehetségkutató tévéműsorok éve. Fél tucat izlandi vulkán, két kormányváltás és néhány mediterrán államcsőd sem tud ezen nagyon változtatni, sőt talán még az sem, ha Liptai Claudia egy meleg bárban összejönne Szijjártó Péterrel. Akkor is mindenkinek arról kell…..
Paret 2010.08.13 12:19:56
B-oldal Slide gitár kanállal 2010.02.19 07:45:00
Heti "kis színes" videónkon az egykedvűen gilmúrkodó öreg bácsit tekinthetitek meg, aki minden fakszni és sztárallűr nélkül tolja a slide gitárt, egy kanállal. Az andalgás közben persze majdnem elalszik közben, de ettől még elő a teáskanalakat és tessék utánozni!..
Paret 2010.08.08 20:29:27
Pár napja az egész világot bejárta az a Rolling Stones feloszlásáról szóló hír, ami most úgy néz ki csak kacsa volt. Egész pontosan arról írt a The Sun nevű brit bulvárlap, hogy jövőre világ körüli turnéra indul a veterán rockcsapat, majd azután végleg leteszik a lantot,…..
"Luxuspanel... Ez önmagában ellentmondás.... Olyan mint az igényes pornó, a nikotinmentes cigaretta vagy az alkoholmentes sör...." - kommentelte "nemrég" az Urbanista blogon johevi.   Fene tudja, hogy igaza van-e, mindenesetre a kifejezés van annyira ellentmondásos,…..
"Ha nem tudnánk, hogy a magyarországi hatalom a rendszerváltás óta mindig aljaskodásra használja a cigánykérdést, azt hinnénk, a négy nappal ezelőtt bejelentett intézkedés jóhiszemű, csak ostoba. De tudjuk. Tudjuk, hogy minden eddigi „szabadon választott” hatalom…..
Paret 2010.06.12 23:27:54
@tff:
Ha viszont azt veszem alapul, akkor bizony elnyomás, azaz gyilkosság az, amit a cigány gyerekek ellen elkövetett ez a magyar állam. Ugyanis a (speciális) régebbi nevén;kisegítő iskola elvégzése után annyi lehetősége volt a továbbtanulásra az oda tett gyereknek, mint amennyi proletár öntudat van mondjuk, egy vöröshagymában.
De ha már filozófiai értelemben veszem, akkor az igen is bűn ha valakit a tudatlanságában hagyjuk! Lásd Platón tanait! A kisegítő iskola egy rakás szart se ér, ért, hiszen még a szar is jó valamire, pl.,- a talajba kerülve trágya.
Mikor juthatott egy elit iskolába egy roma gyerek? Akkor ha valamelyik nyalonc kádernek volt a fattya! S akkor még nem beszéltem, írtam a megaláztatások sorairól, amiket egy a kisegítőben járó gyerek él át nap mint nap!
Szerintem egy hangyafasznyit érdemes elgondolkozni na meg persze egy hangyányi empatiával viseltetni az amúgy is vakvágányra juttatott gyerköcöknek sorsa kapcsán! Na ennyit erről, nem ártana filozofálni olykor, még akkor sem, ha egy kicsit fáradtságos agymunka!
A jelen írást egy filozófus-kutató írta!
Paret 2010.06.13 19:11:53
@tff: "..Magyarnak kisebbségként kell élni a hazájában.." Máris egy-két alapvető gondolat:
Tudtommal még többségi társadalom van jelen Magyarországon, vagy tévedek? Kisebbség? A romák is éppúgy magyarok,- bár hivatalosan kisebbségként aposztrofált- a roma nép. Helytelen, hiszen évszázadok óta együtt élnek a romák s nem romák. Mivel a romák is magyar nyelvet (is ) beszélik, valamint magyar állampolgárok, - éppen ezért téves, illetve korrekcióra szorul egy-két fogalom. A Felsőzsolcán történetek sajnálatosak, csakúgy mint az egész BAZ, Baranya ...etc megyékben történtek.
Kétségtelen, vannak romák, akik valóban nem tudnak az együttélés szabályainak betartása mellett élni! Ez kétségtelen.