Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuszko

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én néha megérdemlem az édes kényeztetést. Pár perc nyugalom egy finom édességgel, és teljesen feltöltődöm!  Ezekhez az édes percekhez az egyik legjobb egy kívül ropogós, belül folyós, csokoládés szuflé! Az én változatom sós vajjal és bourbon vaníliás cukorral…..
Kaptam ajcsiiiiiiiiiit Bejött, kezében egy becsomagolt dobozzal Kis idő eltelt addig ott volt az ő oldalán, és odaadta de úgy h áttette az én oldalamra szépen be volt csomagolva Rudolfos csomagolópapírba...kérdeztem már az elején h teeeee csomagoltad ilyen szééépen? Mert mit…..
lelkibéka Karivacsi 2013.12.24 18:24:33
Na hát szóval... nem vagyok túl jól jelen pillanatban, annyi bort ittam mint még életemben összesen. 2-re értem haza és nem tudtam elaludni, aztán meg felébredtem és visszaaludni nem tudtam. Viszont megmostam a hajam :D Végül Z kocsijával mentünk 5en, Cs meg BKV-val pár…..
lelkibéka Mélységek 2013.12.03 16:12:38
Az előző bejegyzés óta elég sok minden történt. Arra jöttem rá, hogy jobban le tudom írni amit érzek ha olyan mintha annak szólna akinek. Tehát marad a stílus egyelőre. Az előző bejegyzésre következő nap megmondtam, hogy büszke vagyok rád. Büszke, mert átlépted a…..
lelkibéka LevelM 2013.11.20 18:42:17
​Visszamentem ma, hogy beszéljünk...Hogy elmondjam, hogy rossz látni mikor fájdalom van a szemedben. Nem arról van szó, hogy nem tudom elfogadni, hogy bajod van. Nagyon is átérzem. Túlságosan is. Szeretném, hogy tudd, hogy értékes ember vagy, hogy ha magányosnak érzed magad,…..
lelkibéka házinyúl és egyebek 2013.10.29 16:28:52
Elhanyagoltam a blogomat...de zajlik azért az élet Jelenlegi lelkiállapotomat jelentősen befolyásoló tényezők továbbra is ugyanazok, mint anno amiért elkezdtem írni a blogot. Szabad -e beleszeretni valakibe, akibe már az elején tudja az ember, hogy nagyon nem kéne? Már a…..
lelkibéka Beszéd és csend 2013.09.10 20:00:06
Azért beszélek sokat, hogy ne magammal foglalkozzak.Azért beszélek sokat, hogy ne legyen csend.Azért beszélek sokat, mert a csend a lelkemig hatol.Azért beszélek sokat, mert a lelkem tele. Azért beszélek sokat, mert zavarban vagyok magamtól. Azért beszélek sokat, mert zavarban vagyok…..
lelkibéka Kezdet 2013.09.05 13:17:04
Egy ideje gondolkozom azon, hogy érdemes lenne naplót vezetnem. A blog ennek egy modern kori verziója, tehát a célnak megfelel. Egyébként is volt aki azt mondta, hogy vezessem le a felesleges energiáimat. Ami van bőven, hogy őszinte legyek, főleg ha kávét iszom és mint valami mesehős…..