Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pizarro

0 bejegyzést írt és 439 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általában már öt centiméter hótól képes lebénulni az ország közlekedése, ennek a többszörösétől meg pláne. Itt a nyugati oldalon pedig aztán bőven kijutott nekünk a hóból, több település lett elzárva a külvilágtól, rengeteg utat kellett lezárni, a kamion forgalmat is…..
A mostani, közel-kelet keresztényeit is érintő üldöztetés olyan fenyegetés, amely az emberi történelem egyik legalapvetőbb tanulságát próbálja elhazudni. Mégpedig azt, hogy eltérő hitű és meggyőződésű népek és emberek sokszor voltak képesek együtt építeni és felvirágoztatni azokat a kultúrákat,…..
pizarro 2015.10.30 10:10:49
A magyar oktatási rendszer szélsőségesen szelektív. Már az általános iskolában, sőt, akár az óvodában eldől, kinek milyen iskolai karrier néz ki. Ez a rendszer - rengeteg itt dolgozó óvópedagógus, tanító és tanár egyéni erőfeszítései ellenére - jellemzően felerősíti az otthonról hozott hátrányokat…..
Komolyan, 2015-öt írunk, mi az istent akarnak ezzel a stílustalan, régi kaptafákra épülő sitcommal? A tradicionális családmodellt erőltető szülőknek az együttélést rettegve bejelentő pár mit keres egy modern sorozatban? És az olyan viccek, mint a fehér boros??? Két epizód,…..
pizarro 2015.04.03 22:54:27
Három évad jutott a TNT Dallas című sorozatának, ami az eredeti Dallas folytatása volt, és új karakterek mellet szerepelt benne Samantha, Bobby és Jockey is, viszont ez sem volt elég ahhoz, hogy a nézők igazén beleszeressenek, és a nézettsége csalódást keltő volt. Ezen persze…..
pizarro 2014.11.29 18:18:30
Subba MéM riadó: Köszi, Viktor! 2013.05.09 15:10:17
Erről a gőzhengerről nem szívesen maradnánk le mi sem. Szép dolog a hála, lássa hát minél több ember!  és ha megjött a kedved Neked is, hajrá! ..
Jon Cryer és Ashton Kutcher aláírta a szerződését, a Warner vezetősége boldogan sóhajtott fel, a CBS meg bólintott és berendelt egy újabb évadot - nagyjából ez történt pénteken délután Hollywoodban, de hogy a Két pasi meg egy kicsi rajongói ne örülhessenek maradéktalanul, az…..
Ahogy az Index is megírta, a Győr Plusz Rádió tartotta a lelket az M1-esen hosszú órákra - néhány esetben majdnem egy napra - beragadt autósokba, egyikük, Orosz Sándor (a Kreatív képén) 27 órát ült a stúdióban, hogy összehozza a rászorulókat a segíteni vágyókkal. A Kreatív…..
Az alaptörvénybe került az előzetes választási regisztráció. A MNO.hu szerint Wittner Mária fideszes képviselő ügyrendi felszólalásában azt mondta: hatéves képviselői pályafutása alatt „ilyen botrányos dolog még nem történt” a Házban, és vizsgálatot sürgetett. Nos,…..
pizarro 2012.10.30 10:31:35
@bush84: Alapíts pártot! :)
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
A The Big Bang Theory most végre egy tényleg vicces epizóddal rukkolt elő, ilyennel: ..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
pizarro 2012.10.04 12:05:38
Amit régóta sejtettük, mostantól hivatalos: az NBC egy ideig nézte a Steve Carell távozása után csak vergődő Office kínlódását, aztán megunta, és magas 18-49-es rating ide, presztízs oda, közölték a készítőkkel, hogy az ősszel induló évad lesz az utolsó. A döntés mind…..
Mint ismeretes az Európai Bíróságnak sok sporttal kapcsolatos esetet kellett megtárgyalnia az elmúlt évtizedekben és valószínűleg még a jövőben is számos felelősségteljes feladat hárul majd a szervezetre. Az elmúlt hetekben már foglalkoztunk bizonyos sportjogi ügyekkel,…..
Futballsznob Mourinho geht! 2012.04.27 13:35:00
Sehogy se kóser, ahogy Mourinho elsőként és egyedüliként elslisszolt a letargiába süllyedő teltházból, ezért egy remix erejéig belerúgunk a futamodó oroszlánba. Legyen egy edző bármily csalódott, csak nem járja így otthagyni a fiúkat, főként ha valaki sikerek idején annyira…..
A How I Met Your Mother (nálunk: Így jártam anyátokkal) című sitcomról már többen elmondták, hogy tulajdonképpen egy jól sikerült Jóbarátok koppintás, egy központi motívumra (Ted és a jövendőbeli feleségének (nem) találkozása) felhúzva, de emlékeink szerint még senki nem…..
Itt az utolsó nap, hogy kihasználjuk a bejglimérgezésben rejlő lehetőségeket, és úgy csináljunk, mintha nem azért néznénk a Holle anyót (8:55 m1) vagy a Garfield-showt (kb. 10 óra RTL Klub) a gyerekkel, mert nem bírunk felkelni az ágyból, hanem azért, mert ennél jobb programot el…..
Van annak valami gyermeki bája, amikor egy szervezet rácsodálkozik, hogy a tagjai hús-vér emberek, akiknek szabad akaratuk meg hasonló faszságaik vannak, és ha teszem azt, ügyvéd létükre szeretnének kőművesdekoltázst villantva hülyét csinálni magukból egy tévéműsorban, akkor…..
pizarro 2011.08.10 19:32:29
pizarro 2011.07.31 20:08:36