Regisztráció Blogot indítok
Adatok
itoh

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
A vicces angolsággal a világ elé álló celebek sora ezen a héten Babinyecz Tímea szépségkirálynővel folytatódott, politikusaink nyelvtudásához hasonló nyelvi bravúrjai a YouTube-közösség nagy örömére bármikor megtekinthetők innentől fogva.   Elég ijesztő dolgokat bír…..
Gyurcsány Ferenc vásárolni volt, és ezt egy blogbejegyzésben is megírta. A boglári Tescoban nagybevásárlást tartott, és a tejeknél érdekes választás elé került: most melyiket vegye meg, az olcsó, 120 forintnál alig drágább szlovák tejet, vagy a 240 Ft-os magyar tejet? Te…..
Ne aggódjatok, lesz a tegnapi buliról is beszámoló poszt, csak lusta voltam fényképezni és még várom a képanyagot, meg magamhoz kell térni teljesen, de nem várakoztatlak inkább titeket és kiteszek nektek egy érdekes dilemmát, amiről talán csak érintőlegesen volt szó korábban…..
itoh 2010.07.25 15:47:57
A magyar külpolitikának régóta rákfenéje, hogy nincs nagyívű, hosszabb távon is alkalmazható stratégiája. Lehetőség és szükség leginkább a határon túli magyarokhoz való viszony tekintetében lenne erre, ehhez azonban kell a határon túli magyarok és elsősorban persze…..
Modorosblog Szárnyakat ad? 2010.07.16 07:00:00
-Ezek a senkiházi dilettánsok, ezt nem hiszem el... betiltották a Redbullt, nem lesz légiparádé, bassza meg. Ezek nem normálisak, komolyan. Azt hittem, az úkettős sztorinál nincs lejjebb, de tessék. Ott volt az ingyenreklám évekig, az Országimázs Központ elmehet utólag is a picsába…..
Megtanulta-e a Fidesz, hogy aki rövid távon gondolkodik és saját mániáit akarja egy egész országra erőltetni, az itt mindenképpen elbukik? Az Országgyűlés a héten elfogadta a Fidesznek az oktatásra vonatkozó törvénymódosításait. A változások nem igazán nagyok, nem is…..
   Ez elég üres A Fidesz hétvégén csúnyán elbaszta, egy olyan kormány határozatott hozott, ami nem hiába verte ki a biztosítékot a magyar értelmiség köreiben. Az elmúlt 2 nap parlamenti ülése, a két nap sajtója, a facebook mind az Orbán bulláról szólt. De mi…..
Maradtunk volna még. Legalább a döntőig. Olvastuk a magyar sajtóban meg hallottuk az otthoniaktól a legfrissebb johannesburgi rémtörténeteket, helyiek levelezőlistájára is felkerültünk még az utazás előtt, így onnan is értesültünk a brutális rablásokról, gyilkosságokról…..
w Légy résen! 2010.06.30 06:15:00
Még nem tudhatjuk, mi mindent fognak elkúrni. Csak azt, hogy lesz bőven elkúrás; részben felkészületlenségből és kapkodásból, részben meg azért, mert nagyon is felkészültek a pusztításra. De semmi sem fekete vagy fehér: a voluntarista konzervatív kormányzás jó pár ügyben…..
magyar-magyar szótár OMG 2010.06.27 06:18:00
Az OMG egy indie ágazatú , idézem  , rockzenekar a wikipedia szerint Chicagoban, Illionise államban.Az Oliverius Music Group fun-jai Nashvilleből nem tudtak egy jó kis wiki' cikket fölpincsizni kedvenc coutry zenekarukról. Vagy nem akartak. Vagy rá se rántottak.vagy jobban csípik a…..
Sziasztok!   Elmesélek valami vicceset. Utolsó körön voltam egy nagy (értsd hatalmas) multi cégnél, ahol külföldi közvetlen leendő felettesemmel beszélgettem angolul egy órát, olyan témában, amiről már az elején közöltem, hogy nem vagyok benne egy géniusz, rá kell…..
Befejeztük sikeres világbajnoki szereplésünket. A végső siker elérésére sem esélytelen Hollandia állította meg a Tót Tankokat. A vereség ellenére mindeki nagyon büszke arra amit elért a csapat, egy régi fradi-rigmus aktualizálásával tudnánk legjobban jellemezni…..
Két nagy elemző cég, a Forrester és a DisplaySearch szerint is fel fogják váltani a táblák a netbookokat, mert a kis méretű számítógépek, beleértve természtesen a netbookokat is, ugyanazt a szegmenst célozzák (másodlagos eszközök otthoni és mobil internetezésre,…..
itoh 2010.06.27 10:37:47
Michael Knight Elszólások 2010.06.26 17:04:00
"Ez az igazság, ami ellen minden erőmmel küzdeni szándékozom!"Jim Hacker miniszterelnök a feleségének Vicces és meglepően őszinte, elképesztő és olykor dermesztően zavaros elszólások tarkították az elmúlt napokban a köztársasági elnök megválasztását…..
Szinte már szégyellem, hogy megírom ezt a bejegyzést, hiszen ezt az embert annyi támadás érte az elmúlt néhány napban, hogy bizonyára kitart az élmény elnöksége végéig. De mégis fel kell hívnom a figyelmet a jelenségre, mert, amint azt az alábbiak…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Rossz hangulat uralkodik egy nappal az olaszok elleni, továbbjutást eldöntő találkozó előtt a szlovák küldöttségben. Ennek oka elsősorban a csapat várakozáson aluli teljesítménye. Új-Zéland ellen nyerni kellett volna, míg Paraguay ellen a kiábrándító játékot kéri számon…..
itoh 2010.06.23 10:19:59
"Ha keresnek, mindg nyitott ajtót találnak felém" - nyilatkozta Vladimír Weiss szlovák szövetségi kapitány még Szlovákiában az afrikai világbajnokságra indulva. Egy héttel később egy újságírói kérdésre válaszolva már csak ennyi sikerült: "Ha még egyszer…..
Végzettségemet tekintve villamosmérnök vagyok, 20 évet töltöttem el a szakmában, javarészt vezetőként. Franciául, oroszul és angolul beszélek. volt már néhány munkahelyem, igazán sohasem hittem, hogy állás nélkül maradhatok. Sokszor ültem az asztal túloldalán, nagyon sok…..
itoh 2010.06.20 10:18:21
  A magyar törvényhozás tegnap rábólintott a kettős állampolgárságra. A szlovák parlament órákkal később cserébe elfogadott egy törvényt, melynek értelmében azok, akik felveszik a magyar állampolgárságot, elveszítik a szlovákot. Ismét kiderült, hogy a felvidéki…..
Véleményvezér Mi a baj Istennel? 2010.05.26 08:10:00
Pont a tolerancia és a sokszínűség hívői próbálják megkérdőjelezni, hogy mások saját istenükre hivatkozzanak. Pedig ez is egy teljesen legitim értékválasztás. A jelenkori magyar történelemben először jelent meg Isten neve egy törvényben, mégpedig a Fidesz-KDNP-nek a…..
Olvasónk szeretné az OTP által felajánlott hitelt vállalható részletekben törleszteni, de a Bank valamiért nem ad rá engedélyt."Mint sokan mások - sajnos - mi is nagy bajba kerültünk anyagilag.Az OTP-hez már 10 éve érkezik havonta a fizetésem. Mint sokan mások, én is éltem…..
Pontosabban "A sorozat", hiszen a The Pacific egy 10 részes minisorozat volt. Vagyis hát valamikor annak tervezhették, de a végeredmény véleményem szerint közel sem egy sorozat lett, inkább egyfajta dokumentumfilm, vagy nem tudom. Túlságosan epizódikus volt, na.…..
Urbanista Ilyen lett az Eiffel tér 2010.05.15 15:43:00
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/dzsilla/eiffel_ter_tajodusszeia_2010_b/feed", "width":"560", "height":"400", "orientation":"vertical", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
itoh 2010.05.16 07:46:45