Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. D

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dr. D visszatérése - extra kiadás! Hősünk a háromrészes post (1.rész, 2.rész, 3.rész) összefoglalásaként most meglepett minket egy bónusz videóval a négynapos őrületről!  -speed- ..
Dr. D visszatér! Háromrészes postban mesél a nemrég lezajlott négynapos őrületről! -speed- 1.rész, 2.rész 4. nap – Bsound: Guetta, Armin  @ZamárdiElérkeztünk az utolsó naphoz és ezzel együtt a befejező posthoz. Este kb. 7-8ig süttettük és áztattuk magunkat a Balaton…..
 Dr. D visszatér! Háromrészes postban mesél a nemrég lezajlott négynapos őrületről! -speed- 1. rész 2. nap – Brigetio Fiai  @Velence Cafe, Komárom Pár óra alvás és egy kiadós zuhany után új erővel vetettem bele magam a komáromi éjszakába és máris elérkeztünk a…..
Dr. D visszatér! Háromrészes postban mesél a nemrég lezajlott négynapos őrületről! -speed-A történet úgy kezdődik, hogy már hónapokkal ezelőtt kirajzolódott, hogy a Balaton Sound hétvégéje nem lesz egyszerű baleset az életemben. Ezzel egy időben Speed barátom is örömmel…..
A burzsujságnak és a féktelen zabálásoknak is egyszer el kell, hogy jöjjön a vége, és mikor máskor, ha nem az év első hónapjának az utolsó napján. Először is indítottam a képen látható chipsszel, ami reményeim szerint az utolsó általam vásárolt zacskó volt…..
Az utolsó éjjel Névnap 2009.03.25 23:19:06
Tegnap nemzetközi Gábor napot tartottunk. Már a melóban kaptam egy meggy- és barackpálinka kombót (2 in 1), aminek nagyon örültem. Szerintem hamarosan bekostoljuk, nehogy rosszul érezze magát a gyümölcs az üvegben. Ezt tetőzte, hogy otthon pedig egy sakk-készlet várt. De nem áám…..
Az utolsó éjjel Upcoming 2009.03.23 22:33:46
Tudom, tudom... Eltűntem, mint az aranyóra. De főszerkesztő kolléga megvilágosított, hogy azért Grandpa szintre nem kéne eljutni! :D Rájöttem, hogy nagyon sok mindennel el vagyok maradva. Úgyhogy holnaptól visszamenőleges élménybeszámolót tartunk naponta, mivel történt egy-két…..
Fekete nap ez az MKB Veszprém kézilabdacsapata és Marian Cozma családja számára egyaránt. A beállóst egy veszprémi diszkó előtt szúrták le az éjszaka, segítségére siető egyik társa súlyosabban, a másik könnyebben sérült meg, akik szintén a veszprémi kézilabdacsapat…..
Az utolsó éjjel Kobe to MVP! 2009.02.06 15:00:42
Na most azt tudni kell rólam, hogy nagy amerikai sport rajongó vagyok! Ha kosárlabdáról beszélünk, akkor Los Angeles Lakers. Ha LA Lakers akkor Kobe Bryant! Ez az ember a héten ismét történelmet írt! A New York-i Madison Square Gardenben vendégeskedett csapatával, ahol 127-116ra…..
A floridai Tampában kerül sor ma éjszaka a profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjére, a negyvenharmadik Super Bowlra, amelyen a Pittsburgh Steelers és az Arizona Cardinals találkozik. Az esélyek a Pittsburgh mellett szólnak, de a veterán Kurt Warner és az Arizona ugyanúgy…..
Az utolsó éjjel Lemez-telenítő 2009.01.26 22:50:37
Kb. karácsony óta készültem írni ezt a postot, először egy lemezről, de idő közben kezembe illetve fülembe akadt más is. Így arra gondoltam egy kalap alá vesszük a dolgokat. Főleg rap/hiphop albumokról lesz szó, tőlem nem meglepő módon! Az első ami már átrepített az…..
Az utolsó éjjel Unknown ways 2009.01.16 12:00:51
Már a főszerkesztő úr felhívta a figyelmemet, hogy hiányoljátok a postjaimat. Kicsit változtatni kell a napirendemben, mert eléggé szétszórt vagyok, de már nem sokáig. Először is leírnám az ideiglenes hallgatás okát. Előre bocsátom, ez nem a vidám kategória lesz! Kettő…..
Nem tudom ki melyik részén lakik az országnak, de hogy ez a tegnapi időjárás megszivatott mindenkit az biztos! Már előre bejelentették Meteorológia falváról, hogy ónos eső közelít, de nem is akármilyen. Szoktak ezek hazudni, nem foglalkoztam vele nagyon. Aztán reggel kocsival…..
Az utolsó éjjel BÚÉK 2009 2008.12.31 15:11:44
Így az év utolsó napján megvolt a szokásos nagybevásárlás kajából, piából. Most tereprendezés, éjféli tüzijáték bekészít, majd kicsit rápihenünk az estére. Még pár óra és indulhat a karnevál! Mindenkinek azt üzenném, hogy jók legyetek jövőre is! Tartsátok meg jó…..
Az utolsó éjjel Kint és bent 2008.12.29 16:00:06
Ha nem vettétek volna észre, elárulom hogy olyan hideg van odakint, mint a háborús filmekben. Ez egyrészt jó, mert már fel akarnám húzni a korcsolyát a lábamra, másrészt pedig még mindig nincs tél feelingem a hó hiánya miatt. Csak szimplán fázom! Úgyhogy ha valaki tud valami…..
…a kocsiban Pest felé már kb. 5-6 ember hívott, hogy hol vagyok már??? De nem feltétlenül ezt a kérdés hangzott el a telefonban! :D De a lényeg, hogy megérkeztem a fővárosba. A délinél szereztem egy taxit, ami felvitt a várba, ott volt a céges buli. Végre odaértem, kb.…..
...ott hagytuk abba, hogy go back home! Ekkor olyan 5 óra, fél 6 lehetett. Két lehetőség állt előttem: 6kor indult a busz Pestre a Karácsonyi partira vagy ugyanekkor megyek Bábolnára a többiekkel. Itt kezdtem el telefonálgatni, és nem kis szerencsével és kitartással sikerült…..
Ahogy már beszámoltam róla kicsit összesűrűsödtek az események mostanság, így a következő 3 post egy pénteki napomat fogja bemutatni. Előre bocsátom, nem volt egyszerű! Röpke két hete vizsgáznom kellett Győrben, barátaim felléptek Bábolnán és a céges karácsonyi partit is…..
Ott kezdeném, hogy az évvégi hajtásban idő híjján elmaradtak postjaim, de most már megérdemelt pihenőmet töltöm és csak január 5-én állok újra munkába. Így gondoltam megfogalmazom a közelmúlt eseményeit. Már szinte hagyomány a baráti körömben, hogy december 23-án…..
Ice Cube apó ismét hallat magáról, és ezt nem is akármilyen formában teszi! Check it out now! ..
A múlt hétvégén, szombaton igen csak sikerült leamortizálódnunk. Úgy kezdem, hogy én se tudok felidézni mindent, csak a biztos élményekre támaszkodom. A baráti társaságból Huginak volt szülinapja, így jó kisgyermekekhez illően felmentünk hozzá felköszönteni. Kemény, Bazsa,…..
Az utolsó éjjel Stand Up Comedy 2008.10.28 22:23:43
Nagy örömömre egyre nagyobb teret kap kis hazánkban is a sztendáppolás ! Eddig is oda voltam a humoros dolgokért, de ez most számomra mindent visz! És szerintem nem vagyok ezzel egyedül. :) Az egyik csatorna felkarolta a tehetséges srácokat, akik így már a TV képernyőn keresztül is…..
Sajnos Talmácsi Gábor nem ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság 2008-as utolsó futamán, a Valenciai Nagydíjon. A magyar versenyző a futam elején kénytelen volt feladni a versenyt egy törött váltókar miatt. Az utolsó futamot Simone Corsi nyerte, így ő lett a második a…..
Az utolsó éjjel A nap kérdése 2008.10.25 23:29:49
Már több éve a T-Online előfizetője vagyok. Ez annyit takar, hogy 7900 Ft-ot fizetek az internetért, ami 4 Mbit/sec sebességgel érkezik hozzám ezért a pénzért. Helyi kábel tv 4200 Ft-ba fáj havonta. Ezek mellett van vonalas telefonon egy felező díjcsomaggal 3290 Ft-ért. Most hogy a…..
Hosszú hallgatás után Eminem új albummal lepi meg a rajongókat, még az idén! A korong a Relapse nevet fogja viselni. A neten sok álhír terjengett a címmel kapcsolatban, de ezt már nagy örömömre ő maga erősítette meg a rádiójában. A rapper, aki végleg abbahagyta, most mégis…..