Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZOlien

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén is meghozta a LEGO Life magazin az elmúlt év legtöbb bevételt hozó készleteinek listáját. A Brickset szerencsére megelőzött a közzétételben, így most nincs is más dolgom, mint kattintásra bíztatni azokat, akik kíváncsiak arra, hogy mely témákért, dobozokért fáradtak…..
ZOlien 2012.03.24 09:34:41
@Longeye: a ninjago videokra: én úgy emlékszem, hogy magyarul is fenn van a LEGO honlapján az első "évad", de egyébként : www.youtube.com/results?search_query=ninjago+magyarul&oq=ninjago+magyarul&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_l=youtube.3..0.615l651l0l2414l2l2l0l0l0l0l1645l3009l7-1j1l2l0.
A Jung von Matt reklámügynökség nagyon okos, nagyon minimalista művekkel készített kampányt a legónak: a legalapabb kockákból a legalapabb mese/képregény/rajzfilm-celebritásokat készítették el. A végeredmény zseniális.  Ezek után már csak egy kérdésünk maradt: tudsz-e…..
A blogon a gyűjthető minfigekkel kapcsolatos eddig posztokat itt találod!..
ZOlien 2012.03.14 11:35:06
@ppayter:
Szia, vinném, ha megvan még. Bármelyiket tudom adni.
ZOlien 2012.03.14 18:48:53
@ppayter:
Köszi. Én nem ott lakom, de megoldható.
100halomkocka-kukac-gmail-pont-com
ZOlien 2012.03.14 18:49:32
@ZOlien:
1000! ... bocsi:)
Nagy az isten állatkertje, sok szubkultúra sokmindenért tud buzulni. Például a legóért. Vagy a motorokért. Esetleg a legó motorokért. Mert ami azt illeti, van éppen választék. Kissé rendszertelenül és a teljesség igénye nélkül összeszedtem pár buzulható darabot. 1956-ban…..
Itt az ideje, hogy összegezzünk: A huszonnégy nap alatt nyolc minifiget (ebből két droidot), tíz űrjárművet, három egyéb droidot-robotot, két SW-os és egy semleges kiegészítőt kaptunk. Az apró elemek tengerét nézve szédítő számú 266 apró darabka potyogott ki az ablakokból…..
Pedánsan átszámolva pontosan tíz apró elem jutott mára, ráadásul a naptár szokásait ismerve minimum egy tartalék is lesz köztük. Na de mit szerelhetek össze belőlük? Úgy látszik, a naptár végére csupa klasszikus jutott: a "tájfájter" és a Falcon után ma egy A-Wing-et…..
Olvasónk, minifig88 egy nagyon szuper Lancia-t épített. Nem konkrét modell ugyan, de az inspiráló gépet le sem tagadhatná. Egy sportautóra furcsa jelző, de annyira kedves  jármű, hogy alig tűnik fel, hogy 6 dudor széles a gép. Engem konkrétan a 80-as évek 4 bütykös gyári…..
ZOlien 2011.11.25 12:34:21
@Greg36: Ott nem csak a halászlé jó :) De ha ennyire ismered, miért nem láttalak még a játszóházban???
Kétségtelenül az év ajánlatával örvendeztette meg a blogot klarky. Azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg van-e ennyire hülye eladó, vagy hogy az eladó gondolja azt, hogy létezik ennyire hülye vevő. A hirdetés részletei itt (illetve a képre kattintva), egy fotó pedig…..
ZOlien 2011.10.24 17:50:42
Kár hogy nincs egy állandó topik ( mint ez: kockagyar.blog.hu/2010/05/27/8683) ilyen szemétlerakó jelleggel, egyrészt röhögni, másrészt védeni az óvatlan vásárlót....
Az biztos, hogy akit egy kicsit is jobban érdekel a legó a semminél, azt az elmúlt évben kétszer is rávette/ráveszi valami arra, hogy a  Matchben vásroljon időnként – még ha nem is ez lenne a kézenfekvő megoldást a tejkenyér-utánpótlásainak beszerzésére: a…..
ZOlien 2011.10.23 15:37:10
@melee sc:
7 %-ot tesznek rá a beszerzési árra??? Ezt honnan vetted? Maradjunk annyiban, hogy NEM ennyit tesznek rá - többet nem merek mondani, mert felbontják a szerződésem...
Ti tudjátok kik gonoszkodnak Castle készletekben? Itt jönnek sorban, varázslók boszorkányok. Csak győzzétek félni őket!  1993: Majisto  Sorban az első varázsló, aki sárkány lovagjaival, és hangulatos készleteivel szinte berobbant '93-ban. Akkoriban szinte minden…..
ZOlien 2011.09.29 20:34:51
Nagyon szuper poszt! A sakk készletes CSONTI királynő / varázsló nekem is hiányzik...

@misran: Pont most volt közös rendelés a malugon a Mangiobricks-ből, már harmadjára.... miért érdekes ez? mert van neki ork király, ork királynő... én is lemaradtam róla :( meg a nagy melák barna trollról 1500-ért
Rendkívüli ez a poszt a blog történetében főleg azért, mert a blog gazdája mit sem sejt róla, de amikor majd elolvassa, reméljük, nagy öröm éri, és nem haragszik majd a huncutságért.Drága tutuka!Nagyon boldog születésnapot kívánunk és sok-sok legózásban és kockagyáros…..
Nekem is elég nagy problémám a sok elsárgult, elszíneződött elem, lévén egyes készleteim lassan harminc évesek lesznek. Érdemben még nem nagyon mertem hozzányúlni, vagyis egész pontosan tettem egy kísérletet, mikor a 6691-es helikopterem vöröskeresztes és reménytelenül…..
ZOlien 2011.09.06 22:46:03
@Llew:
Erre én is kíváncsi vagyok!
Pár hónapja valami fehérítős domestos istennyilával próbálkoztam, de 3 nap csak bebüdösödtek az alkatrészek, semmi hasznos dolog nem történt.
Minden gépnek szüksége van egy kis pihenésre, ha éppen nem csépeled a billentyűket. Lepd meg szeretett számítógéped legóval. Feltölt, ellazít, kikapcsol macen és vindózon is!A képernyővédő letölthető a 9031.com-ról.| via garamté |..
ZOlien 2011.08.18 19:26:38
@rrroka: Melyiket próbálod? Én most akarom az egész sort lerendelni. A legoshop-on nagyon jó kritikákat írtak.
Ugye Önök is tudják, hogy kiváló busziparunk nemcsak a baráti Szovjetunió testvéri népei számára állnak rendelkezésre? Utazzon hát Ön is – bárhol is legyen a világban, akár Hawaii-on – Ikarus busszal! Az alábbiakban szemléltetett városi, helyközi és távolsági…..
 Annyit mégis mondanom kell, hogy az a piros postás autó iszonyatosan aranyos. De miért nem tologatja legalább egy picikét????..
Mégis kommentár: KELL...
ZOlien 2011.08.04 07:25:12
@ZOlien:
Vagyis MIÉRT NEM tologatta, csak egy picit...bocs
ZOlien 2011.08.04 09:39:55
@szakacsa:
Brickset október elsejét ír.
Pénztárcagyilkos év ez a 2011-es, úgyhogy folytassuk a sanyargatást - mert én már bizonyisten szenvedek - két nagyszerű újdonsággal. Először nem akartam hinni a szememnek, de többszöri keresésre is csak 2 találatom volt postahivatalt keresve (most a DUPLO-készletekkel nem…..
Bárcsak így válna minden álom valóra! Nem véletlenül válogattam a pénteki linkajánlóba annyiszor Volkswagen Van-okat, annyira szerethető hobbiautó ez a típus. És lássatok csodát, idén készletben is megjelenik a Large Scale Models témában 10220 számmal!via LEGO Collector - 2.…..
Ha a nem lépünk ki az űrbe, a Castle vonalnál talán nincs látványosabb, kívánatosabb, főleg egy (kis)fiú számára. Egy-egy korszak zászlóshajóját ebben a témában a legkönnyebb megtalálni, hiszen vitán felül a várakban (kastélyokban) csúcsosodik ki a téma újra és újra.…..
ZOlien 2011.07.30 17:29:35
@Konstans:
Én sem lökném egyből a mélybe a Knights Kingdom II témát. Nekem illetve a játszóházban sajnos csak egy vár van, ez pedig a Konstans által említett 8877-es Vladek Dark Fortress. Én csak elfogultan tudok nyilatkozni erről a várról, mert imádom a skorpiós bandát ( Stiel ! hol vagy????? :) Nálam ez a csúcs.

A gyerekek - fiúk és a lányok is - imádják a színes lovagokat, de ugyanez a helyzet a Fantasy Era készleteivel. Játszóház szempontjából ezek nagyon hálás témák, remek csatákat lehet játszani, kapásól négy különböző csoporttal: csontik, orkok, skorpiósok, (színes) lovagok.
Tegnap még csak annyit tudtunk lesz ilyen, mára pedig már lelkes rajongók fel is töltötték a netre.  Elég vicces (pontosabban nagyon vicces: lásd 4:05-től), elég jópofa, elég legó: LEGO STAR WARS The Padavan MenaceJó szórakozást! Szerintem ebben is a videojátékok motorja…..
ZOlien 2011.07.23 15:13:35
Nem mindennapi aukcióra akadt ZOlien a hétvégén az ebayen. Tekintve, hogy az árverés már lezárult, remélem nincs az troll, aki belekötne abba, ha most beszámolunk róla. a-and-g-mac nevű, feltételezem brit eladó egy 620 darab legóemberből álló Star Wars hadsereget kínált…..
Már egyszer írtam, hogy kiegészítőfüggő vagyok - nő létemre gondolom ez senkit nem ér meglepetésként. Már DieN és RedAster munkáinál is azon gondolkoztam, nem vész-e  el a LEGO-ból valami, ha ékszert készítünk belőle és fordítva: veszít-e valamit az ékszer…..
I. Alapadatok Neve: Mini Sub Sorozatszám: 30042 Témakör: Atlantis Altéma: Kiadás éve: 2010 Kockaszám: 36 Minifig: 1 Ára: 599 Ft II. Mi van a dobozban? Az impulse készlet egy zacskót tartalmaz, ami maga a végső csomagolás is, nincs doboza. A zacskóban rögtön…..
ZOlien 2011.06.24 19:18:40
@klarky:
Hát nagyon szívesen, leolvasóhoz nem vittem, csak a digitális kijelzőn láttam az árat.... de ugye teszko legendásan híres a félreárazásokról, dvd gyűjteményem jó részét is ennek köszönhetem.
Ha lesz pár perced, nyomj egy lájkot a jászóházra, köszi :)
ZOlien 2011.06.24 19:25:52
@tutuka:
De! Egy pici türelmet kérnék, jövő héten remélem kész lesz a bejártai üvegre az öntapadó matrica, azt szeretném megvárni, és fotózni, mert finom szólva is gagyi a mostani kinézet:)
És várok még egy terepasztal félét is, amire a váras, harcolós cuccokat tenném, egyébiránt a belső az nagyjából rendben van.
A K9-es egység szabadnapja. Irány a part!A nyáron készült fotók beépíthetők akár a nappaliba is.Egy ország életszínvonala jól lemérhető azon, hogyan élnek benne a nyugdíjasok. Space cityben a space-tb a lézerbotot is támogatja.Ainex adott egy tippet arra, mi a teendő, ha a hőn…..