Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s.b.l

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
Ötven millióba került, és eltüntette a budapesti belváros bringás halálsávját. Kedden hivatalosan is átadták az Andrássy úti kerékpársávot, amelyet védősáv választ el a parkoló autóktól, hogy a biciklisek biztonságos távolságban kerülhessék ki a nyíló kocsiajtókat,…..
A női kvóta több problémát okoz, mint amennyit megold – állította a Konzervatórium egyik szerzője, Szilvay Gergely az origo-komment.hu-n 2011. október 21-én megjelent írásában (Mit old meg a női kvóta?), amelyben kifejti: szerinte a parlamenti női kvóta igazságtalan,…..
s.b.l 2011.11.30 19:33:50
@karikaV43: nem hiszem el, hogy még 5 percet töltöttem el ezzel a témával, de hát itt tök komoly dolgok vannak: Men's Cup :DD en.wikipedia.org/wiki/Men%27s_Cup
heheh
Alapvetően a fővárosi lét inspirált, ahol mindenkinek a pénz, az üzlet és a hírnév körül jár az esze, és nincsenek tisztelettel az embertársaikra és a kapcsolatokra - nyilatkozta Ozmo, aki három napig festette non-stop a 'Big fish eat small fish' című munkáját Londonban, amely…..
Rendőrcsel a prájdon. Első eset a fenyegetett felvonulások történetében, hogy a melegeket nem használta fedezéknek a taktikás rendőrség, hanem elterelte őket ünnepelni. A felvonulók tegnap nem is látták az ismerős kis csapatot, aki immár évente kijár mocskosbuzizni és rendőrt…..
Mondjátok meg, mit tehet egy civilszervezet, építse meg az illetékesek helyett az infrastruktúrát? - László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke kétségbe esett, amikor a biciklisek szemszögéből vizsgálta meg, használható produktum született-e a Margit híd 30 milliárdos…..
s.b.l 2011.05.11 19:42:26
@sbuci2: abban tévedsz, hogy a hídon közlekedő kerékpárosok nagy része nem piknikezni menne a szigetre, hanem át szeretne jutni Pestről Budára meg vissza, ehhez pedig értelemszerűen az kellene, hogy leszállás zebrázás nélkül bármelyik oldalon fel és le tudjál hajtani a hídra. a 12 alatti gyerekek meg mehetnek a járdán bicikliút nélkül is
s.b.l 2011.05.11 19:59:08
@sbuci2: persze mert a felújítás alatt a közlekedő biciklisták másik hidat választanak, hogy ne kelljen tologatni, én legalábbis így tettem
Habzó szájjal ordibálva lökdösték ki Liviát és párját az Álommester Team termékbemutatótúrájáról, amikor megpróbálták nem átvenni egy kisebb összeg befizetése esetén kedvezményes vásárlásról szóló nyereménykupont. A Budapesti Békéltető Testület néhány…..
s.b.l 2011.05.03 00:24:46
@artur k.: alapból nem értem azokat, akik azt mondják, hogy miután rendesen végigdolgozták az életüket, nincs pénzük belföldön utazni. Az én nagyapám kb 130at kap havonta, úgy, hogy sosem volt vezető beosztásban, hanem tanár volt, aztán meg téesz alkalmazott, de tényleg keményen dolgozott egész életében. Ezzel csak azt akarom, hogy aki dolgozott, annak vélhetően van arra pénze, hogy elmenjen hajdúszoboszlói gyógyfürdőbe, meg ide oda, és nem egy ilyen agyzsibbasztó szartúrát választ ingyér a kuglófsütőbemutatóval. az más kérdés, hogy az én nagyapám leginkább sehova sem akar menni :)

másik: csak egy példa, ugyanezt a nagyapámat, aki tényleg nagyon vigyáz a pénzére és mindenen spórol (pl vittem neki Kőbányait, kb 120 egy üveg mert tudom hogy nem szereti a flancolást (pl Soproni)és leszidott, hogy van aza Greif (?) az csak 70 ft egy üveg) a lényeg, hogy nem nagyon lehet semmi olyanra rábeszélni ami pénzbe kerül, mégiscsak behúzták üdülési joggal (akkor pedig még a nagymamám is élt, aki aztán igazán élelmes asszony volt)99 kibaszott évre vették meg a dolgot tiszta jószándékból, hogy akkor majd az unokáknak, stb. a nyaralás persze egy év után már kötelezően fizetős hetet jelentett egy szétomló "5 csillagos" szállodában. az ügyet végül édesanyám oldotta meg azzal, hogy további 350e ft befizetésének fejében (ezt anyukám fizette ki egyedül) megszabadulhattunk a szerződéstől. egy ilyen dologra szerintem ép eszű ember nem fizet be, pláne olyan nem, mint az én nagyszüleim, akik egész életükben spóroltak, hogy majd a gyerekeiknek jó legyen. Szóval csak annyi, hogy igenis könnyebb bepalizni az idősebb korosztályt, hiszen melyik az a nagyszülő, aki ne akarná megadni az unokáknak a friss levegőt meg a kirándulást, vagy kisebb tételeket nézve a csodalábassal egészséges fasírozottat csinálni ugyanennek a gyereknek, szóval az ilyen cégeket dicsérni az vagy munka vagy butaság. Kedves Artúr vegyél edényt!
s.b.l 2011.05.03 00:34:56
@artur k.: az meg, hogy Önnek az jelenti a kultúrálságot, hogy egy ingyentúrán sorsjegykaparáshoz 50 ft-os szódavizet iszik egy valódi étteremben... :D

nekem meg van a táskámban egy félliteres flakon, amit rendszeresen mosdókban töltök meg vízzel, remélem azért emberszámba vesz, de ha fekáliát kapok meg kolerát, akkor biztosíthatom arról, hogy személyesen fogom megkeresni, hogy megmondhassam, hogy Ön tényleg megmondta. <3

és bocsánatot kérek az előző kommentem végére írt személyeskedő felszólításért, Ön idős ember, kijár Önnek a tisztelet, ezért helyesbítek, Kedves Artúr, vegyen lábast!
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..