Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pályázat

48 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakástextíliák gyártása napjainkra nagyrészt tömegtermelési tevékenységgé fejlődött – a nagy profitra áhítozó vállalatok világszerte keresik a lehetőségeket, hogy a minél olcsóbb munkaerő, technológiák és alapanyagok felhasználásával a lehető legtöbb árut…..
Az utóbbi időben készített szurkolói sálak: ..
Az alábbi képeken megtekinthetők a legújabb kárpitanyagokból készült üléshuzataink: ..
A Pek-Snack Révfülöpi Balaton-átúszás első tervezett időpontja július 7., tartaléknapok július 8., és a rá következő két hétvége: július 14., 15. és július 21., 22.  ..
A „Kékszalag” verseny a legnagyobb hagyománnyal rendelkező tókerülő vitorlásverseny a Balatonon. ..
Szent Iván éji időutazás Zamárdin: Hagyományőrző program, történelmi korok megidézése zenével, sétával egybekötve. ..
A balatonfűzfői átúszás a Magyar Hosszútávúszó Szövetség Hazai és Nemzetközi Versenynaptára szerint nyílt korosztályos verseny.    ..
Országos Éremgyűjtő Találkozó a Zamárdi Iskola tornateremében a Magyar Éremgyűjtők Egyesülete rendezésében. ..
Nyílt korosztályos verseny Balatonalmádiban a strandátúszó versenyen részt vehetnek 14 éven aluliak is. ..
Igazi Falusi Rétes nyújtással kezdődik a rendezvény Révfülöpön. A rétes nyújtása, készítése közben vidám lakodalmas mulatós dallamok , néptáncbemutatók és hagyományőrző bolondságok várják a résztvevőket. ..
Balatoni hal és borünnep Balatonfüred - Csopak - Paloznak – Tihany: A programsorozat célja, a kultúra, a bor- és gasztronómia minél szélesebb körben történő megismertetése. ..
A Balatonfüred-Kenese-Siófok-Tihany-Balatonfüred távot  a győztes kevesebb, mint két óra alatt meg tudja tenni. Legyen Ön is Fehér Szalag Katamarán verseny részese. ..
Nemzetközi fogathajtó verseny, a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum a nemzeti lovas kultúra nemes hagyományainak megtartásáért ismét megrendezi a Zánkai Lovas Napokat.  ..
Hazánk nyolcadik nemzeti parkja 1997-ben alakult meg, kiterjedése mintegy 56.000 hektár. A tó északi partján a Balaton-felvidék, a Déli-Bakony, a Tapolcai-medence, a Keszthelyi-hegység és a délnyugatra nyúló Kis-Balaton medencéje tartozik hozzá. Ez a terület fokozott…..
Triatlon OB és Közép-európai Kupa Balatonfüreden. Fuss, kerékpározz, ússz! Légy Te az Ironman és foglalj szállást már most!..
Kéknyelű virágzás ünnepe: tradicionális magyar szőlőfajta, nevével ellentétben fehér bor készül belőle. Az országban csak két helyen – Budafokon és Badacsonyban – honos. Kiváló lehetőség az óbor megivására!..
Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál Alsóörsön, a fesztivál alatt állandó programok a motorosoknak. Lesz iChapter Bajnokság, PIN exchange, és zászlós felvonulás is!      ..
Az idei évben is megrendezik az országos veterán atlétika sportversenyt Zamárdin: Veterán Atlétika Verseny Zamárdi néven. A veterán résztvevők a zamárdi sportpályán mérhetik össze erejüket a különböző atlétikai számokban. ..
A Balaton környéke egyike az ország legrégebben lakott, régészeti emlékekben leggazdagabb tájainak. Lovas határában őskőkori festékbányát találtak, a Ságvárhoz tartozó hegyen lakótelepülés nyomati, Balatonkenesén, Keszthelyen, Sümegen az új kőkor emberének edényeit,…..
Gazdag a tó és a hozzá simuló tájak élővilága. A tó környékén 270 madárfajt figyeltek meg, köztük állandóan itt élő, költöző és vonuló fajokkal. Féltett kincs a nemeskócsag és a halászsas. A környező erdőkben szép számmal él szarvas, őz, vaddisznó, róka, borz, a…..
A Balaton és környéke hazánk egyik legszebb, legváltozatosabb tája. Természeti adottságokban, történelmi értékekben és népi hagyományokban egyaránt bővelkedik, méltán népszerű hazai és nemzetközi üdülőhely.A tő Közép-Európa legnagyobb állóvize: területe 590 km2,…..
Kacsák a balatoni tavaszban     ..
A Balaton vízállása egészen kis tartományban mozog. A legalacsonyabb vízállás és a legmagasabb vízállás között átlagos vízállások esetén is csak 40-50 cm különbség van, szélsőséges esetekben is maximálisan 1 m a  szintkülönbség. A parti védművek és a partfalak…..
Társaságunk célja, hogy minél több terméket fejlesszen ki és gyártson. Ennek eredményeként az alábbiakban megtekinthetők a legújabb sálak. Érdekességként bemutatjuk a kötött szaloncukor párnát és a mikulás vagy húsvéti csomagot. ..
A Hajrá Dorog szurkolói sál speciális abból a szempontból, hogy kétszínű rojttal készült (piros, fekete). Hajrá Dorog szurkolói sál egyedi színekkel: ..