Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egy hülyemagyar

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..
"Bevezetés" a román őstörténetbeA román őstörténet bizonyos értelemben egyedülálló dolog a történettudományban, ugyanis amellett hogy központi szerepet játszik a román nemzeti identitásban, szigorúan tudományos érvekkel könnyedén megcáfolható az összes eleme.…..
egy hülyemagyar 2013.06.02 22:22:21
@Landauer Szilárd: Az első román települést az 1270-esv években jegyezték Erdélyben.Ezzel a z írásoddal jól kinyaltad a románok seggét meg belerúgtál a magyarokba(szándékosan nem mondom hogy a fajtádba)ráadásul igaztalanul.Sajnos van nagyon is sok közünk hozzá mert a dákó-romai elmélet alapján szeretnének minket elüldözni Erdélyből mint hazátlanokat.
"Az 1945 utáni béke a háborúmentes Európának az alapvetése, a második világháború előtti sérelmek feladása." - írja a Kettős Mérce blog szerzője, Kell-e nekünk Trianon felülvizsgálata? című bejegyzésében, majd így folytatja: "Magyarország külpolitikai célja nem lehet…..
egy hülyemagyar 2012.08.18 14:35:23
@Mj: Gondoltam hogy ez szakterületed de azért jól esne egy kis elfogultság a részedről a magyarok irányában,amit nem érzékelek az írásaidban persze a tárgyilagosság megőrzése mellett,elvégre magyar történész vagy,vagy nem?
egy hülyemagyar 2012.08.18 14:53:55
@Mj: Pl.úgy hogy nem a románok sokaságát hangsúlyozod,meg nem a szlovákok jelenlétét hangsúlyozod amikor a magyarok történelmi jogairól van szó.
  A kommentek miatti piszkálódás és szörnyülködés az esetek 98%-ában kicsinyes és értelmetlen időtöltés – írtam két hete a Magyar Nemzet és a Népszava egyazon napon megjelent, hozzászólások felett szörnyülködő írása kapcsán. Úgy néz ki, a kommentek…..
Korrektorblog Schmitt Pál Manyesi 2011.03.30 14:10:00
Számomra nem természetes, hogy Magyarországon ma nincs olyan testület, amely főállásban, napi rendszerességgel figyelné a hivatalos és nyilvános nyelvhasználatot, és ajánlásokat, javaslatokat tenne az igényes nyelvhasználattal kapcsolatban. Számos más helyen – most csak…..
Mit érdemel az az ember, aki időt és fáradságot nem kímélve akar pénzt adni a magyar államnak?Csodálatos sztorit küldött nekünk Béla. A baranyai hős tavaly az Apeh szakembereire bízta az adóbevallása elkészítését. Nem akarok az események elé vágni, de ennek megfelelően el…..
Ha nekem lenne egy futballklubom, és annál dolgozna egy olyan fazon, akinek az a dolga, hogy naprakész legyen a játékoskeretből, azaz pontosan tudja, ki, mikor játszhat, és mikor nem, mert nem neveztük, vagy mert el van tiltva, naszóval ha nekem lenne egy ilyen sameszem, aki emellett nem…..
egy hülyemagyar 2010.08.30 11:00:43
@Stoney Hill Billy: patkánykám!Elöbb válassz egy magyar becenevet és utána szólj hozzá a magyar ügyekhez,vagy tényleg angol vagy?Akkor peddig ne sértegess minket.
Ez a szubjektív beszámoló elsősorban a Jobbik politikai attitűdjének gyökeres megváltozását tárgyalja. A videó és a tegnapi rövid élménybeszámoló mellett igyekeztünk viszonylag érdekes képanyagot is létrehozni a tegnapi nagygyűlésekkel kapcsolatban. Ennek kis részét ebben a…..
Már Jáksó László óbégatása, és Heal Edina keservei is kihunytak, csend volt. Aztán a Sláger hűlt helyén megszólalt a Himnusz, a közepétől, kicsit akadozva, odaát, a Danubius emlékét pedig egy harmincas évekbeli slágerrel akarták végleg eltűntetni. A Neo FM-en végül…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
egy hülyemagyar 2009.11.01 08:05:33
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
egy hülyemagyar 2009.09.25 21:53:56
@Lucius Cornelius Sulla: Luciuskám csak tájékoztatólag:Hitler pártja nemzeti szocialista baloldali párt volt de még sorolhatnám.
w Nemzeti felmelegedés 2009.08.25 11:30:00
Közeledik a buziparádé napja, és ahogy közeledik, úgy lesz egyre idegesebb a felvonulni szándékozó homoszexuális vagy pártoló tag, a köcsögösködésre készülő szélsőjobb, meg az utóbbi megakadályozására hivatott rendőr. Igazából tudja, akár ki is mondja a…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
Közel 50 kilométer/órával lépte át a megengedettet Angliában a csapatfőnök, bevonhatják jogosítványát.A Brawn GP alapítóját délnyugat-Angliában, Okehampton közelében kapták rajta, amikor közúton Mercedesével 100 mérfölddel, 160 kilométer/órával hajtott, pedig csak 70…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
egy hülyemagyar 2009.07.22 22:01:58
@belekotty: Revizionista az aki határmódositást akar.Ön szerint bün ha valaki hazánkban ezt akar?Nagy Magyarország nem lesz többé,de legalább a magyarok által többségben lakott területekre miért ne tarthatnánk igényt.
Hooah (ejtsd: hua (kérdésként), vagy húá (Al Pacinoként)): amerikai katonai szleng. Jelentése: értettem, vettem, rendben, ok, köszönöm, szívesen, ámen, remek, szép volt, cseszdmeg, leszarom. Használják még motivációs felkiáltásként is. „Hooah?”-ra mindig „Hooah!” a…..
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..
egy hülyemagyar 2009.07.05 20:51:15
@Jaffar: elöször is a Jaffar nem magyar név,miért nem jó neked a magyar,másodszor pedig aki ilyen gyülölettel teli cikket ir az a csürhe,söpredék.Több időt nem is pazarolok rád.Te vagya gyülöletkeltő!!!
Rettentő kíváncsi voltam, hogyan fogja a Fidesz ellehetetleníteni a Jobbikot, és főleg arra, hogyan fogja földbe döngölni a nőies, karakán reklámarcát, Morvai Krisztinát úgy, hogy mindez ne tűnjön izzadtságszagú erőlködésnek. Hát kérem, így. Ügyes taktika. Merthogy a volt…..