Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs_dy

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Égető téma, húsba vág mind társadalmilag, mind családilag. Röviden: egyre több a hülye, önző, egoista, másokra teljesen fittyet hányó kiscsákó, aki magasról kakkantja azt, hogy mindenképpen vannak szabályai a közösségi együttélésnek. Statisztikailag megnőtt ezeknek a gyerekeknek a száma, és a szerző…..
Túl vagyunk egyesületünk évi szokásos programján a  Túr de Rákosrendezőn és hétvégén itt a nagy megmérettetés, az időközi választás! Lássuk kik indulnak és miért. Lámpavason mindenki: a fideszes jelölt, álságos módon Civilek a civilekért szlogennel kampányol Kézdi Gabriella az MSZP / Tóth Csaba…..
Egyre több város válik gyalogosközpontúbbá a barcelonai autómentes szuperblokkoktól a hővédett dubaji sétányokig. Egy új jelentés felvázolja az elmozdulás okait és azokat az intézkedéseket, amelyeket a városok az autóközpontú világtól való eltávolodás érdekében tehetnek. A beszámoló több tucat…..
cs_dy 2021.09.08 15:52:03
Az ELMŰ-ÉMÁSZ nem restellte, felvette a kesztyűt a kormányzati retorikával szemben és tájékoztatta a fogyasztókat, mit  okoz  várhatóan a tízszázalékos rezsicsökkentés (hasonlóra készül például a Tigáz is). Igaz, semmi olyat nem írt le a nagyvállalat a számlához…..
A Szkeptikus Klub következő rendezvénye január 8-án: Energiatakarékosság és egészség, avagy megvakít-e a LED-fény? Dr. Csík Gabriella, a biológiai tudományok kandidátusa (Semmelweis Egyetem Biofizikai és Sugárbiológiai Intézete)ésNádas József villamosmérnök, világítástechnikai szakmérnök (Óbudai…..
cs_dy 2019.01.11 08:32:48
Alimento A böjt 2014.03.19 12:26:37
A böjtről nehéz írni, mert számtalan változata van, és sok szempontból lehet megközelíteni. Kisebb könyv terjedelemre lenne szükség, ha a témával kapcsolatos dolgokat teljes mélységükben szeretném részletezni. Erre most nem vállalkoznék, maradok egy kisebb áttekintésnél, melyben a legfontosabb…..
cs_dy 2014.03.19 21:15:03
@fordulo_bogyo:
Nagy valószínűséggel akkor ezt éreztem a paleolit táplálkozás bevezető hetében... :D
Köszönöm!
Tisztelt Egybegyűltek! Ünneplő Honfitársaim! Nehéz lenne elfogódottság nélkül nekifognom ennek a beszédnek, három héttel azt megelőzően, hogy a jövőnk szempontjából -- túlzás nélkül mondhatom -- létfontosságú országgyűlési választásokra kerül sor hazánkban. A mai…..
cs_dy 2014.03.13 14:47:44
jovaros.blog.hu/2014/03/13/sok_910

A blog író is,így gondolja (remény)
legújabban ez a nyomorult 4K kampányol ezzel. szánalmas hogy azt hiszik, hogy ettől már mindjárt fényre derül a haza is.és most a kétfarkú kutyás Kovács Gergi mondta a Partizánban, hogy legalizálná a füvet, azokután már nem szavaznék a viccpártra, hogy fűpárti és elbontaná a kerítést, értelmes ember…..
A génmódosított élelmiszerek káros hatásaival kapcsolatos patkányos kísérletre bizonyára mindenki emlékszik akit egy kicsit is érdekel a téma. A GM-étrenden tartott állatoknál gyakrabban alakultak ki daganatok, ahogyan a máj- és vesekárosodás is nagyobb arányban fordult elő…..
cs_dy 2014.02.04 09:57:18
@Jóképességű Takarítónő: Tudtad, hogy minden minket körülvevő tárgy, étel tele van toxikus szarral. Igen a paradicsom, a burgonya, a búza, a víz is ilyen, jaj istenem DHMO! :D
Ha már úgy hozta a sors, meg a blog.hu-regisztráció, hogy a Köztáraság tér blognevet választottam, elkerülhetetlen, de amúgy is megkerülhetetlen téma a Negyedik Köztársaság Párt. A 4K!-t hivatalosan is nyilvántartásba vette a Nemzeti Választási Bizottság (NVB), sőt a párt…..
cs_dy 2014.02.03 09:45:48
@lobaszopiatej: A válasz az x beszólunk oldalon van, érdemes belenézned.
Az eddig feltöltött három cikkben, és a kapcsolódó vitákban nagyon sok érdekes kérdés és téma felbukkant, mielőtt azonban ezekre rátérnénk, a legjobb, ha végigviszem az alaptémát. Még két, alapvetően gyakorlati jellegű kérdést kell érintenünk: az egyik a paleolit étrendek különböző…..
cs_dy 2014.02.03 08:21:57
@ZebuLon: Még szerencse, hogy valaki összefoglalta a minap.
criticalbiomass.blog.hu/2014/02/02/kutyaosok#more5794374
Az embernek meg eleve hosszabb emésztőrendszere van, mint az echte ragadozóknak.
Most mindenki azt fogja hinni, hogy rá vagyok Szendi Gáborra akadva, pedig nem… csak hát a hírlevelében találtam egy igen érdekes irományt és úgy gondolom, érdemes pár gondolatot megosztanom, mert valahol itt kezdődnek az egészségügyi összeesküvés-elméletek. Az írás a „Hat…..
cs_dy 2014.01.10 20:42:36
@Munyi cica: vedd ki az utolsó pontot a linkből és egy ppt lesz az.
cs_dy 2014.01.10 20:45:00
@Munyi cica: a források között működik is a link.
A világhálón egyre több olyan oldal található, ami egyfajta alternatív egészségszemléletet közvetít az olvasói felé, s igyekszik jó tanácsokkal ellátni az oldal látogatóit. Maradjunk annyiban, hogy ez nem mindig sikerül. Most egy ilyen oldalról tallóztam egy cikket, amely a húsleves-evés veszélyeire…..
cs_dy 2013.11.22 13:38:15
cs_dy 2013.11.25 09:30:21
@Gyingizik: Vannak erre "szakosodott" oldalak, amelyeket épp most gyűjtötték össze a Szkeptikus társaság fb oldalán. Top 10 áltudományos oldal, de 100 is összejöhet :)
Ahogy az már egyszer megtörtént, ezúttal is kikérte – megtisztelő módon – a véleményemet egy újság védőoltás ügyben. A forgatókönyv ugyanaz volt: a cikkről magáról semmit nem tudtam, írásban átküldtek kb. 10 állítást, és megkértek, hogy reflektáljak rájuk. Ez…..
cs_dy 2013.10.02 22:37:16
www.tenyek-tevhitek.hu/hatastalan-kanyaro-oltas.htm
Szendi megint előszedett valamit? Tudsz valamit a végén felsorolt járványos esetek tényeiről?

Köszi előre is!
Több mint egy éve már írtunk arról, hogy a parlagfű, amelynek virágpora százezrek életét keseríti meg, újabban gyógynövényként kap publicitást. A megalapozatlan állításokat tartalmazó körlevelek szerzői jellemzően önjelölt szakértők, akiknek ködös…..