Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagymácska

0 bejegyzést írt és 363 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
budapest A Dankó 2012.11.28 11:24:49
A Dankó egy ember. Sok ember, mindenütt Dankókkal találkozom. A Dankó egy állapot, az engem körülvevő valóság, a Dankó az olcsó, édes egyértelműség. A Dankó egy bor, és bármi más, ami finom, ami nem zavar, amit nem kell tanulni, ami nem kerül sokba, ami olyan, mint a gyermeknek…..
Minden nap szétszakad a fejem. Én már annyira frontérzékeny vagyok, hogy már Sandyt is éreztem, nem mintha nem lett volna bőven elég, ami itthon volt. Nulla, meg két fok?? Tizenötről egy nap alatt? Fölhőkkel? Észen vagy? Felül kezdi, majd a napi stressz meg a képernyőzés…..
budapest Kacatok 2012.10.16 17:08:35
Mocskosul eláztam, de legalább a GLAMOUR-napokon harminc helyett 23 valamennyiért ( gondolom igazából 24, de a GLAMOUR-napok direkt arra vannak, hogy a 23.990-et mi, lányok végre igazán 23-nak érezhessük) beszerzett HellyHansen Korktrekker ígéretéhez híven elég jól állta a vizet. A…..
Most, hogy Orbán megkezdte a 2014-es választási kampányt, a média állampárton kívüli része egyértelműen azt várja Bajnaitól, hogy feleljen meg a felfokozott ellenzéki várakozásoknak, és ő is valami ütős kampánynyitó beszédet tartson október 23-án, a Milla tüntetésén.…..
Az ember, ha Toszkánában van, akkor folyamatosan azt kérdezi, hogy már Toszkánában van-e? Hiába mutatja a térkép, ott lapul benne a pánik, lehet, hogy nem veszi észre, hogy Toszkánában van, és kimarad belőle. Az ember, amikor Toszkánába ér, egyből azt várja, hogy rászakad a…..
Ezt most csak azért írom ide, mert annyira ordenáré módon szép az a blog és igazán nem érdemli meg, hogy telibetrollkodjam, és a leves is valami iszonyat jól néz ki, guszta a fotó is, marhára finom lehet, de nem tehetek róla, egyszerűen érzem, ahogy szarvam nő, kibúj belőlem az…..
Alig egy-két hétre elegendő kiosztandó steril tű és fecskendő maradt a legnagyobb forgalmú budapesti tűcsere programban a VIII. kerületben. Ez azt jelenti, hogy ha hamarosan nem történik sürgős beavatkozás a kormányzat vagy az önkormányzat részéről, akkor több mint 2 ezer drogfogyasztó maradhat…..
hagymácska 2012.09.26 11:25:23
@apd: tévedsz. a speed csak egy példa volt arra h.téves a meglátásod. használnak intravénásan a NEM heroinisták is akár designer drogokat is. a herka már nem is megy annyira erre mifelénk.
hagymácska 2012.09.26 13:18:35
@Begemot: részben igazad van. másrészről a kiemelten közhasznú civilek állami feladatot látnak el, ezért pedig illeti őket némi támogatás. normál esetben annyi amennyi az államit vagy egyházit ugyebár. sztem ez is közhasznú ügy, persze az ökoszisztéma megbomlását tekintve a békamentés is az..
btw. az angol eü. finanszírozza a drogos kérdést és van tűcseréjük is, mert az aids és hepa prevenció KÖZÖS ügy. nem volna baj itt sem ha ezt felvállalná az állam.
hagymácska 2012.09.26 13:33:37
@Begemot: szerintem van ilyen, mint ahogy Te is írtad a hobbidról, de ez nem hobbi sztem. na de mindegy nem is kell ezen vitatkoznunk, alapvetően más szemszögből látjuk a dolgot.
budapest iPhone 5. 2012.09.24 16:25:56
Megint napokig vannak emberek az utcán, százkilométereket utaznak, teljes a hiszti, ugyanakkor a befektetők nem elégedettek, mert ők nyolcmillió készülékkel számoltak, amikor pedig annyit sem bírtak legyártani, amennyit helyből elvinnének az emberek. Nyugodtan mondhatjuk tehát, hogy…..
hagymácska 2012.09.25 18:40:02
@netgyerek: újabb érdekes adat, hogy mire izgulnak a pasik XD
hagymácska 2012.09.26 13:01:45
@netgyerek: ahhann, a csajok is bírják a szerelőket asszem szóval teljesen jogos :D
budapest Ideát 2012.07.31 15:38:53
Teljesen abszurd dolog két utcával arrébb költözni. Ha légvonalban nézem, csak két jól felszívott köpésnyire van  egymástól a két lakás, de sarkosan közlekedve is csak párszáz méter. De hiába van közel, a cucc attól nem lesz kevesebb. Érzed, hogy megúszhatnád sokkal…..
hagymácska 2012.07.31 23:13:41
budapest A nagy magyar kánikula 2012.06.25 17:03:00
Délután fél négy volt, mire lejutottunk a gárdonyi szabadstrandra, és délután fél négy után két perc volt, amikor  sarkon fordultunk, és délután négy óra, amikor a velencei strand zöldjén befele könyökölve azt gondoltuk, hogy még jó, hogy Mandula húgáék megint nem…..
budapest Korral jár 2012.06.12 20:07:00
Gondolkoztam ezen az öregedésen.Arról tudok beszámolni magamat figyelve, hogy évek óta kurvára az unalomig hajtogatom azt, hogy "öreg vagyok".Öreg vagyok újba, szebbe, jobba, másba kezdeni, nagyjából erről a vonalról van szó, ismeritek, olvastátok, és ezzel tulajdonképpen nincs is…..
hagymácska 2012.06.14 09:36:34
@Vorg a Halhatatlan Báró: detto. most második éve az ördögkatlan feszt. a menő mert ott van jó sok igényes gyerekprogram is!
hagymácska 2012.06.15 14:50:34
@brutalfitnessz: okéjó, nem akartam kihúzni a gyufát...:D a lassúsága miatt van bennem ez..nekem még mindig a nagyon izzasztós, ugrálós dolog a sport..bár a bikram is izzaszt, na de ahol én élek kisvárosban nincs ám akkora válaszék..itt olyan a jóga h.középkorú meg idős hölgyek látogatják inkább :D
hagymácska 2012.06.16 21:48:55
:D
Azt hiszem az önbecsapásban elérhető maximum az, amikor tényleg minden egyes szarásnál elhiszem, hogy most aztán leadtam hét kilót. Milyen lapos lett már a hasam!Ha belegondolok, azért nem volt könnyű idáig eljutni, de a lényeg az, hogy sikerült, most már csak le kellene jutni a…..
budapest Valami jobb 2012.05.26 09:59:00
Most van az, hogy kellene írni valami jobbat. Valami nem ennyire beszűkülőset, mint amiket az utóbbi időben toltam, de az az igazság, hogy lehet, hogy tényleg ennyire bele vagyok szűkülve a mindennapi életem 1 km-es körzetébe, bár ezt csak a blogon élem meg ilyen szarul. Nincs téma.…..
hagymácska 2012.05.28 10:13:27
www.weddings.hu/blog/sylvia/blog.php?id=72

én ide vágyom de úúúgy!!!
Egy hétig tartó állóháború után azt mondtam Mandulának, hogy legyen, úgy állok mellé, ahogy ő akarja, harcolja ki a maga módján mindazt, amit saját bevallása szerint is rég ki kellett volna harcolnia. Engedtem, mert végül is pont ezzel mutatom meg, hogy ÉN felnőttként kezelem…..
hagymácska 2012.05.15 09:38:23
Ebben a munkában, amit én végzek, és amit soha nem fogok nektek normálisan elmagyarázni, az egyik legjobb dolog, hogy nem csak lelkileg, de fizikailag is fiatal emberegyedekkel dolgozhatok együtt, ami kiváló megfigyelési pozíciót, illetve lehetőségeket biztosít arra nézvést, hogy a…..
budapest Elvek és színek 2012.05.10 10:06:00
Az a szép, utolsó, lezáró bekezdés, amit a legutolsó posztban még odatettem, egészen aznap estéig volt úgy gondolva, ahogy leírtam. Nem sokáig.Miután lemértük az összes létező falat, tulajdonképpen tényleg jókedvűen, várakozással telve hagytuk ott a lakást, és így telt az…..
hagymácska 2012.05.10 20:30:52
@agyragobogar: lószart. nem SZÜLŐK. barmok.
fúúú nagyon felhúztam magam :/ de ez a Mandula sara is..vhogy meg kéne erősítened abban h.álljon a sarkára. az van, hogy a szüleink nem fognak soha változni, nekünk kell kiállni magunkért, aztán majd szépen megértik hogy felnőtt a kicsi lányuk, de amíg hagyja...hát ez így is marad.azért írom ezt mert nekem is volt problémám az anyámtól való leválásban, vagyis inkább neki, de kb.23 évesen ezt megoldottam nagy nehezen, bár ennyire pitiáner(ám annál beszédesebb) probléma sose jött elő..anyám inkább minden nap rám telefonált hogy mi újság, meg rám tolta az apámmal való konfliktusait..
Én hiszek a sors büntetésében. Csak ki kellene választanom, hogy a negyvenötezer forintos szerviz minek a csattanója. A Vodafone-nál sikeresen kiblogolt számlajóváírásáé (ami egyébként számomra mai napig a PR csúcsát jelenti), vagy...volt még valami, de nem jut most eszembe.…..
budapest Határvonalak 2012.04.26 10:21:00
Ma reggel nem volt elég a szemöldökcsipesz. Ma volt a napja, hogy ollót használtam a szemöldököm megfékezésére.Már a szemöldökcsipesz is egy olyan határvonal volt, amit nem akartam átlépni, de hát tenni kellett valamit, mert már 29 évem jobb napjain kezdtem olyan lenni, mint…..
hagymácska 2012.04.26 20:24:52
budapest A felszerelés 2012.04.21 10:37:00
Mivel a legjobb utazós blogoknak mindig van egy utódképző, másokat segítő, felszereléses posztja - amit egyébként mindig kurvára irigyeltem -, ezért úgy gondoltam, hogy nálam se maradjon ki, főleg, hogy most aztán igazán eljutottunk a világ végére is.   1: Bajszos…..
budapest Hipster 2012.04.07 09:40:00
Ismét és ismét rá kell jönnöm, hogy nem elég, hogy Budapest a metropoliszok csángóföldje, de, hogy én még ebben a városban is az a fajta muki vagyok, aki még mindig nem tudja, hogy pl. mi a különbség a manga és az anime között. Nekem ma, 2012. április 7-én gyűlt fel odáig a…..
hagymácska 2012.04.10 15:26:49
jajjmár gyerekek!
itt van ni:
en.wikipedia.org/wiki/Hipster_%28contemporary_subculture%29

ILLETVE:

Nézzük tehát végig röviden, milyen áldozatokat kell hozni a hipsterségért – azon túl természetesen, hogy soha, semmilyen körülmények között nem szabad beismerni, hogy ez egy tudatosan és nem ösztönből épített imázs.

Megkerülhetetlen a már említett vastagkeretes szemüveg. A drága darabokat felejtsük el, vagy műanyag fröccsöntött kínai, vagy a nagyszülőktől kölcsönzött vagy örökölt SZTK-vonal. Ha nincs baj a látásunkkal, jöhet a Kanye West által sikerre vitt „rolószemüveg”. A feszülős répafarmert sem ússzuk meg – ne is akarjuk. Akkor sem, ha ducik vagyunk. Annál ironikusabb. Cipőtémában van némi mozgásterünk: az alapértelmezett a dorkó (Tisza, esetleg Converse-féle Chuck Taylor), de ha ebből túl sokat látunk az utcán, poroljuk le nyugodtan gimis rappercipőnket. De ne túlzottan. Minél viseletesebb, annál menőbb. Férfiaknak elegánsan trimmelt bajusz vagy gigantikus szakáll. Ne érjük be félmegoldásokkal.

jónagy fasság én mondom, de hát én se voltam egyszerű anno..:D
Sziasztok, Peti vagyok. Hat vagy hét éve albérletfüggő. Azt most nem is tudom... az most olyan béna lenne, azt mondani, hogy örülök, hogy ilyen sokan vagytok itt, de valamilyen önző módon jó tudni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a betegséggel. Igen, én már eljutottam oda, hogy…..
budapest Aki tudja, énekelje velem 2012.03.08 15:49:00
 Mert lesz ez:   Ez mindig lesz:   Azért, mert ilyen vagyok:  Aztán kicsit majd megfáradok, tehát biztos lesz ilyen is:  De tudom, nem vagyok egyedül, majd beszélgetek másokkal:  Aztán utána majd jövök, szóval majd ez is…..
hagymácska 2012.03.18 09:32:41
budapest Zöld 2012.03.07 18:48:00
Ha nem fingott volna vissza a tél tegnap egy nagyobbat, és nem lettünk volna halálosan összefagyva (egyébként miért ennyire imádni valóak a csajok a férficuccokban? - Mandulának kölcsönadtam a sapkámat, és nagyon adta benne), akkor lefotóztam volna, de így csak elmondani tudom,…..
budapest Ma reggel 2012.03.01 12:11:00
kiderült, hogy az egyik főiskolai tanárom a Stasinak jelentett még az NDK-ban, egy másik meg beadta hozzánk az önéletrajzát.Zajlik az élet, ez tagadhatatlanul a tavasz kezdete...
hagymácska 2012.03.01 21:52:28