Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akso

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre több a traffipax. Belegondolt már, mi lesz, ha az autósok a sok kamera miatt egyáltalán nem mernek majd gyorsan menni? Mai cikkünk blogposztja...
Akso 2011.09.07 10:09:37
Szerintem az vezet jó fele, ha veszélyes szakaszon, iskola, ovoda, főút faluban akármi előtt telepített trafi van, kitáblázva előre. Ezt akár telepíttetné a falu vagy az intézmény is. Így mindenki lassan menne, érvényesülne a biztonság. Lehet pénzt nem termelne (vagy pl. csak akkor tennék ki a táblát ha már igen), és onnan kezdve egy kis havi kölsgéggel be van biztosítva a hely (ami a seb. korlátozás eredeti célja!).

Viszont városban ahol lehet ott legyen nagyobb a megengedett határ, ugyanúgy országúton. Osztrák traktor - szervizút a főút mellett álom példa, de valahogy arrafele kellene tartani. Olyan helyen lehet 100, 110.

Vagy pl. autópálya kivezetőszakasz városból - legyen sávonkénti korlátozás, belső sáv kifele gyorsabb, záróvonallal védve a kifele sávváltás.

Autópályán pl. lehetne forgalomfüggő a max megengedett sebesség. Gyér forgalom esetén 150-160. Kötelező min. sebesség emelése 80-ra (VW csoport óra szerint 90). Jobbra tartás köt. és követési távolság benemtartása (főleg belső sávban) büntetése a sebesség túllépés helyett.
Az rendben hogy kamion (kamiont) nem előzhet, de könyörgöm, nehogy már személyautó feltartson kamoint autópályán! Ezért legyen a személyautók kötelező sebessége nagyobb! Ha nem siet, vagy nem akar, menjen közúton.

Horvátország: év közben megy ott is a nagy trafizás autópályán is civil elfogóautókkal, csak a nyári szezonban az a rendőrségi feladat, hogy gyors, fennakadás mentes legyen a közlekedés a tengerre vezető utakon. Akkor nincs méricskélés feleslegesen.
Péter kitartó és türelmes ember, de még kitartóbb, bár nem türelmesebb a T-Mobile, ha számlázásról és szopatásról van szó. Ügyfél és szolgáltató küzdelme szélmalomharcnak tűnhet, mi azonban - Péterrel együtt - hiszünk a boldog végkifejletben.Úgy gondoltam a történetem…..
Egyenes, fákkal szegélyezett városi útszakasz. A kamera a végéig lát, nézők mindenütt, messziről pedig egyre erősödő zúgás, valami jön. Aztán minden előjel nélkül berobban A hang. A hang, melyet csak lódarazsakkal halálra maratott elefántcsorda képes kiadni kínjában,…..
Kedves kis Suzukink kissé vékony acéllemezből van, konstatáltam mindig, mikor a bal hátsó ajtó C oszlop felőli részére néztem. Egyszer mikor nem csukódott be egy túl finom mozdulat után, kicsit rátenyereltem. Nem kellett volna. A viszonylag széles felület be is horpadt azon…..
Nem mintha nagy truváj lenne, az összes ablaktörlőlapátot úgy találták ki, hogy még az is ki tudja cserélni őket, akinek máskülönben a kapucsengő használatával is problémája van, mert komplikált. Nem túlzok, ha azt állítom, hogy ablaktörlőlapátot az autók jó részén…..
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Subba Cé mint cici: Kustánczi Lia 2009.12.02 07:30:00
A címben szereplő okosság tegnap hangzott el a Hal a tortán adásában, Kustánczi Lia segítette így Zana Józsefet a nevével kapcsolatban. Igazából ez a kis színes kitérő csak egy kis bemelegítés volt a Lia új klipjéhez! Persze semmi szívdobogás, a klip divatos, a zene pedig a…..
Akso 2009.06.02 15:20:00
Végre összeraktam ezt a helyet, kicsit furcsa, hogy nevet is kellett neki adnom. a Név kötelez, még jó hogy cserélhető...