Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfskin

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
Wolfskin 2006.09.20 09:44:12
heló csebal!

Nagyon jól mondod, pontosan ez a veszélye, amit írsz, ahogy írsz, ahogy gondolkunk lassan! Kicsit sarkítva: álla gyilkos, kezében véres kés és ezt mondja a rendőröknek "Ugyan már, most megöltem az anyósomat, olyan nagy dolog az, annyi gyilkosság meg erőszak történik a világban naponta, meg ott vannak a betegségek is, nem beszélve az öregkorról, most mér pont ez az egy számít. Ráadásul gonosz is volt a mama!"

Persze nem is csak az, hogy kicsit hazudgáltunk, miközben azt mondtuk a Vikinek, hogy ugyanmá, legyé’ má úr, ne akarjá má igaztalan vádakkal nyerni, közben meg befelé kuncogott a kis butus országon. Szóval ezt a stílus, ez a hozzáállás, ez a mentalitás ez nem emberhez méltó. Egy földönkívüli nem beszél így az általa meghódított bolygóról. Nézzél csak meg egy-két scifit (na jó ez csak vicc volt!). Vagy hallgasd meg a beszédet! Abban mondjuk igaza volt a Balónak is, hogy a kontexusban sok minden el volt rejtve. Például, hogy ez az ember beteg. Bármit megtenne a hatalomért. Pillangóvá változna, ha kéne. Hol érdekli ezt olyan apróság, mint morál, vagy az ország sorsa? Van egy tökéletesen működű reklámstábja (kicsit szakmámba vág a reklám, le a kalappal, ahogy kommunikálnak!), azt is elhitetik velünk, hogy színesbőrűek vagyunk egy kis afrikai országban.
Én éltem 1989 előtt, félelmetesek a hasonlóságok!

A gazdaság az más kérdés. Abban igazat mondott, hogy négy évig semmit nem csináltak, illetve egy nagy böszmeséget, amit korában senki még csak elképzelni sem tudott volna senki. A legjobb esetben visszahozzák nullára a gazdaságot, ahol átvették. Hát ez az én szememben nem olyan nagy reszpekt.
Persze, hogy Orbán sem tudna innen csodát tenni, de ha egymás mellé tesszük a két miniszter négy évét, hogy ki milyen gazdaságot épített, hát nem is tudom. Persze ezt is lehet tényekkel cáfolni, hogy 5+5=7, meg hasonló "trükkök százai"-val, de tény, hogy részemről inkább bíznék benne.
Nem isteníteni akarom, dolgoztam az Orbán kormány idején az államapparátusnak, nem szerettem, azt gondoltam ennél rosszabb már nem is lehet. Nagyot tévedtem.
comment:com Hősök 2006.09.19 11:19:00
A tegnapi eseményekről mindenki beszámolt már, sokan, sokfélekéépen fogják értelmezni, nekem ami lejött a HírTv közvetítéséből annyi, hogy a kissé remegő hangú riporter egy kis szerepzavarba került - minden bizonnyal a könnygáz miatt - és úgy képzelte, hogy a lyukas…..
Wolfskin 2006.09.20 03:28:02
Én nem foglaltam állást, azt mondtam, ez nézőpont kérdése, a hivatalos megítélés mindig az utókoré. A konkvisztádorok vérszomjas mészárosok voltak, vagy hős hódítók? Attól függ kinek a szemszögéből nézzük. A francia forradalomban gyilkoltak, fosztogattak, gyújtogattak, mégis egy nemzet identitásának egyik sarokköve. Lehet, hogy csak balhézó huligánok, lehet hogy végletekig elkeseredett egyetemisták, lehet (valószínű) mindegyik. Utólag úgyis egy kalap alatt végzik.
Ambivalens érzéseim vannak velük, én is érzek egy tehetetlen dühöt, valahányszor egy külső erőhatalom játékszerének érzem magam, más kérdés, hogy ezt a helyzetet tudom kezelni. Tehát egyik fejemmel szurkolok nekik, mint lázadóknak, akik fejjel mennek a zsarnoknak, ugyanakkor sajnálom és féltem őket, sajnálom a rendőröket is, mert egy hülye körülmény sodorta ebbe a hülye helyzetbe őket, lehet civilben ők is utálják Gyurcsányt, utálják Orbánt, most meg itt kell püfölniük a saját korosztályukat. Aztán meg el is ítélem őket, mert felesleges vandalizmus amit csinálnak, törnek, zúznak, büfétfosztogatnak. Ami elég ciki. Aztán ha kicsit is elgondolkodnának rajta, sokkal eredményesebben küzdhetnének békés eszközökkel, ezzel csak a kormány malmára hajtják a vizet. Erővel többre mennének, mint erőszakkal. Mert akkor nem szednék az áldozatokat, hanem hoznák, és akkor egyértelmű lenne az erkölcsi győzelem. Dehát aki dühös, és sodródik az eseményekkel, és megtanulta, ha megdobják kővel visszadob ménkővel, az sajnos nem fog mérlegelni, hatékonyságról és a szeretet erejéről.

Egyébként nem is tudtam, hogy a csürhe rövid ü.
Hoppá, mindannyian a tévéből próbáljuk követni az eseményeket (dehogyis, az Indexről - a szerk.), pedig sokszor semmit nem kapunk, miközben a Klubrádióban profi közvetítés folyik. Vannak kiküldött tudósítók, akik a rendőrök elől rohanva tudósítanak. "Jönnek, jönnek a…..
„Az indexesek nem jöhetnek ma be ide hozzánk Lapzártára, ez bővítené az amúgy is remek sajtószabadságot?” – kérdezi dühödten Erdős Miklós a HírTv-ben, mert ugyebár az SZDSZ bojkottálja a csatornát, az MTV-székházból is kirúgták a tévé stábját, és most…..
Egy rövid kis bejegyzés, a hétfői, budapesti események a román médiában. A blog gazdája a romániai ORTT magyar alelnöke. Csak egy rövid idézet: Sokszor marháskodtam, hogy: budapesti barátaim, ha baj van gyertek Romániába. Most nem viccelek itt ma, most sokkal tisztább a levegő.Ha…..
Amellett, hogy együttérzek a gázspray-vel lefújt, és kővel hasbadobott Hír Tv-tudósítókkal, és véletlenül sem vitatom, hogy egyedül ők voltak a veszélyes frontvonalban, azért a vicces dolgokra még felkapom a fejem. Szóval megérkezett a magyarázat a Hír…..
Érdekes következménye a legutóbbi választásoknak, hogy a vesztes Fideszen belül állítólag többen is kijátszották a faji kártyát a Főnök ellen. Kezdődött a sor azzal, hogy a Magyar Nemzet leleplezte, Pokorni zsidóbérencnek állt, hogy a budai hegyekből támadva, kampósorrú…..
A haragos napsütésben csattognak a pavilonok ponyvái, mindenhol készenlétben a műanyagfólia eső esetére. A hegedűs cigányt egy fiatalos tubaegyüttes váltja, de ők sem tudják elnyomni Helyei László olajozott baritonját, melyen egy új antológiából, magyar írók 56-tal…..
Van egy olyan érzésünk, hogy kisebb nemzetgazdaságot lehetne építeni a Da Vinci-kód sikerét meglovagló, annak hátán felkapaszkodó, a DVK által gerjesztett zavaros ezoterikus-történelmi-kódfejtős érdeklődésből hasznot húzó kiadványokból, könyvekből, filmekből,…..
Idén 25 éves a Kontroll Csoport és 50 éves Bárdos Deák Ágnes, ennek örömére rendeztek/rendeznek néhány jubileumi koncertet, és az A38 újra kiadta a zenekar egyetlen stúdiófelvételét, az Ezerkilencszáznyolcvanhármat. A felvételek '83-ban készültek, ez a kiadvány a Bahia '93-as…..
comment:com A hónap zsidózása 2006.05.16 13:03:00
Az utóbbi idők legélesebb zsidózását olvastuk tegnap, és még csak nem is Bencsik András beszélt idegenszívűekről a Demokrata beköszöntőjében, sőt nem is Lovas István számolt be a legújabb külföldi kutatásokról, amelyek szerint a Holokauszt csak egy véletlen, és…..
Wolfskin 2006.05.17 02:48:08
Hankiss Ágnes csúcsra járatva: a narancsos buktáról a fekete mágia jut eszébe, a tévénézőnek meg Hankissról a pszichiátria. Állítólag Fidel Castrónak volt egy olyan poénja, hogy őrülteket és köztörvényes bűnözőket indított útnak az USA felé menekültáradatként, hogy…..
Páncélozott párttitkári Volgaként dübörög a kampány, az elkötelezett baloldali érzelmű újságíró néha már azt sem tudja, hogy hova nyaljon, mire kinyújtaná a nyelvét már rég máshol van Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr, hogy áldja meg őt ezért Horn Gyula és Rosa…..