Regisztráció Blogot indítok
Adatok
widor844

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Nagy: Jimmy szelleme 2010.11.30 15:00:00
Mekireggeli és Mokka: két dolog, amiért érdemes lenne korán kelni!..
Magam is láttam már ma délelőtt ráfutásos balesetnél rendőrt helyszínelni éppen, András is arra figyelmeztet titeket, hogy ne vezessetek úgy, mintha 20 °C volna és száraz utak, mert ilyenkor nagy mértékben csökken a tapadás. Sokan most kapnak csak észbe, hogy hirtelen tél…..
widor844 2010.11.27 20:54:03
Volt már olyan poszt régebben a blogon, ahol kategorizáltuk a sofőrtípusokat (aki megtalálja, hogy belinkelhessem, az kap egy pirospontot), most fordítunk rajta egyet, a gyalogosokról lesz szó. És egy szinttel lejjebb megyünk a struktúrában, Richelieu ugyanis azokat az alfajokat…..
widor844 2010.11.11 10:48:10
@RaveAcE: Nekem is a bal oldalon van!
Azt hiszem, joggal mondhatom így Danuta levelét elolvasva, hogy a sztereotípiák igen nagy halmazába esik bele, éppen csak nem kalapos öreg bácsi, mert az nehezen összeegyeztethető a szőkenőséggel. Bár a kalap, a begipszelt láb lehet a halmazok közös metszete és egyszer meg is fog…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
„Ha a járdára kényszerülök (mert nincs hely az úton, vagy kisgyerekekkel megyek stb.) vendégként viselkedem” - olvasható a Magyar Kerékpárosklub állásfoglalásában, amiben a kerékpárosok járdán közlekedésével foglalkoznak. Ez azt jelenti, hogy ha egy biciklis a…..
widor844 2010.08.27 18:26:34
@gyurma187: Teljesen igazad van, főleg ha kisgyerek van előttem, szinte nullára fékezek a járdán, mert tudom, ők tesznek néha hirtelen, kiszámíthatatlan mozdulatokat. Vannak sokan, akik szerint viszont minden embernek hátul is van szeme. Azonban a gyalogos is vigyázzon, s ne közlekedjen a bicikli úton.
widor844 2010.08.27 22:40:40
@Quentin vagyok, Montargis-ból: Akkor nem olvastad el az előttem szólókat, azt mondták, hogy a biciklisek 99%-a hülye a járdán. Tehát füsttel kardozol.

A másik, hogy anyukád biztosan nem örülne, ha látná, hogy milyen rondán beszélsz. Azért mert apu lelépett 2 éves korodban, s tiszta frusztrált vagy, meg a drogos anyukád sem tanított meg szépen beszélni és biciklizni, azért még észrevehetnéd, hogy nem egy bordélyban vagy, vendégségben illik viselkedni. Itt nem fog senki segbedugni, mint minden nap a nevelőapuci, tehát itt ne remegj, hanem tisztesség te barom. Vedd már észre magad, azért mert anonim vagy, attól még kinézhetsz az sztk-keretes szemüveged alól, s beszélhetsz szépen is, nem gondolod? Te rakás frusztrált szerencsétlenség.
Sokat hallunk mostanában határvonalakról, a magyar politika megújításáról, az 1989-1990-ben alapított rendszer felváltásáról, ami a dolog logikája alapján csak a korábbi politikai elit háttérbe vonulásával együtt történhet meg. Nem szeretem azokat a megközelítéséket,…..
Nem igazán tudom eldönteni, hogy Wolfram rövidke levelének autós szereplője nem tudta, hogy jobbra kanyarodáskor elsőbbséget kell adnia az útját keresztező gyalogosnak vagy épp csak nem akart róla tudomást venni, mert sietett és úgy gondolta, hogy inkább kikerüli.…..
widor844 2010.08.05 23:53:08
@nopánick: Az elsőbbséget nem abban az esetben kell megadni ha a gyalogos már a zebrán van, hanem ha a gyalogoson egyértelműen látszik, hogy át kíván kelni, akkor kötelező megadni az elsőbbséget.

@balu_a_medve: A bringásnak pont annyi dologra kell figyelnie mint teneked. Egyébként meg szerintem te vagy a baromarcú.
A magyar miniszterelnök a német konzervatív újságnak nyilatkozva emlékeztetett arra, hogy kettős állampolgárság mindenütt létezik a Kárpát-medencében. "Ha egy szlovák, aki Magyarországon él, szlovák állampolgárságot akart, semmi nem állt az útjába" - utalt rá a…..
Nem nagyon hatja meg a vezetés közben telefonálókat, hogy ezért büntetés járhat, mert kicsi a lebukás esélye. Pedig veszélyes is lehet a dolog, mint ahogy Réka újdönsült kedvence is kacsázott össze-vissza majdnem balesetet is okozva, ráadásul amikor dudaszót kapott jutalmul a…..
Egyszerűen vétek nem nézni a parlamenti közvetítést: a mai ülésen olyan dolgok történtek, amelyekre nagyon régen volt példa. Miközben a kormánypárti képviselők ezúttal is minimális számban jelentek meg a parlamentben, a munkájukat láthatóan nagyon komolyan vevő jobbikos és…..
Miközben a kétharmados többséggel rendelkező Fidesz-KDNP-t itthon csak a saját jó ízlése akadályozhatná meg a szabályok megváltoztatásában és az összes pozíció elfoglalásában, bénult ellenzéke erre akkor sem lenne képes, ha amúgy jobb állapotban lenne, az azért nem…..
„Régóta készülök a felügyelet vezetésére, és a személyekkel is egyeztettem már” – mondja a Figyelő legutóbbi számában közölt érdekes interjúban Szász Károly, a PSZÁF egykori és mostani elnöke. A hat év után visszatérő vezető azt is elmeséli, hogy 2008…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
f1 Schumacher feladta a szezont 2010.06.11 11:14:00
A német elismerte, hogy az idei Mercedes nem elég jó, és nem is lesz az, már 2011-re koncentrál. "Mindig a bajnokság a cél, de egy bizonyos ponton rájössz, hogy ennyid van. Az év még hosszú, de nem igazán vagyok abban a helyzetben, hogy vb-t nyerjek, vagyis a szezon inkább már…..
widor844 2010.06.11 14:07:41
Aztán megláttam ezt a képet a Tumblren, és rájöttem, hogy mekkorát tévedtem. Pont én, aki nap mint nap szinte professzionális formában foglalkozik a rossz humorral. Ami a legjobb, hogy mivoltmaaneten a barikad.hu-n találta a képet. Emiatt az előbb, életemben először megnéztem a…..
widor844 2010.05.31 01:29:51