Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nitulino

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira vágytam már egy finom cheesecakere de itthon kevés helyen lehet finomat kapni.Ezért úgy döntöttem megpróbálom elkészíteni..:)A hozzávalók:15 dkg teljes kiőrlésű keksz (Én Győri Édes Zabfalatokat használtam hozzá)5 dkg vaj80 dkg tejszínes krémsajt vagy mascarpone20 dkg…..
Nitulino 2011.03.28 19:02:40
Ez alkalommal a kívánságlistámra próbáltam elérhető árú dolgokat tenni, hisz még mindig nem jelentkezett az a fránya amerikai nagybácsi! :) Topshop – 36 font     YoursClothing – 36 euró     Forever 21 – 19.80 font     Forever…..
Miután Brian boy-ról táskát nevezett el Marc Jacobs, már meg sem lepődök, hogy a Zara francia divatbloggerek képét tette legújabb polóira. Ráadásul az egyik polón személyes kedvencem Pandora szerepel, aki olyan tökéletességgel ötvözi a 21. századi trendeket a vintage stílussal,…..
Réka kívánságai közül szerintem a lenyűgöző Alexander McQueen partitáska a legmenőbb darab, és a szezon egyik legdivatosabb párosításával (skinny jeans+boyfriend blézer) viselni igazán jó ötlet. A klasszikus vörös körömlakk (Chanel) és a sötétszínű szemfesték (Chanel)…..