Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Luie Lepke

1 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ellenzéki politikusok együtt koszorúzták meg Nagy Imre szobrát 2017. október 23-án. Várhatóan legkésőbb tavaszra ők fogják alkotni a nagy ellenzéki összefogás együttműködés magját...
Luie Lepke 2017.10.24 15:08:44
Nemigen vették észre az úgynevezett elemzők - vagy nem akarták észrevenni - de a legutóbb megjelent kutatások szerint a LMP kiesne a parlamentből. Gyakorlatilag minden kutató cég ezt méri. Schiffer András útelágazódáshoz érkezett... Nem csak az a tanulsága az évkezdetnek, hogy az Együtt, a PM, a…..
Luie Lepke 2016.03.04 12:30:19
@A.A. Cooper: Hazudsz.
Próbáltuk rendezetlenül, próbáltuk kitett szabályzattal, próbáltuk tiltással, beszélgetéssel, nem ment. A posztok alatti társalgás nagy része megreked az értéktelen, semmirevaló, időrabló személyeskedés szintjén, a becsületsértéstől a rágalmazásig van itt minden. Hát jó, akkor mostantól…..
Luie Lepke 2016.01.23 15:51:46
@sixx: Tökéletesen megértelek. Facebook oldalakat zártam be emiatt. Nehogy azt hidd, a másik oldal jobb. Létrehoztunk egy antifa oldalt és nem értették meg, hogy nincsen pártpolitika. Csak azért is tolták, hogy mit mondott Feri, Gordon, Attila, ,meg nem tudom még ki az öregisten. Vagy azon vitatkoztak vérre menően, hogy melyik ótvar párt az igazi antifasiszta vagy az adminokat gyalázták, hogy miért nincsen pártpolitika. Értelmes beszélgetés soha nem jöhetett létre, mert mindig volt néhány barom. Lezártam az egészet a francba, gyűlölködjenek máshol. Ez Magyarország a XXI. század elején.
Tudtam én, hogy ebből baj lesz. Nem szabad itt csak úgy viccelődni Magyarország egyik legpatinásabb heavy metal zenekarával. Volt ebben a posztban egy videó, amin az Óriás Ossiant játszik, akusztikusan. Ebben még semmi különös nincsen, mindenkiben él egy metálos, de az Óriás az…..
Luie Lepke 2015.02.15 18:36:18
@eßemfaßom meg áll: Alapvetően egy segglyukat érdekel, hogy bármiről is mi a véleményem. Ez a szép a zinternetben, hogy mégis elmondhatom és pont a segglyukak sértődnek meg.

Ja, minden este Lagzi Lajcsira verem ki. Pont emiatt szóltam hozzá a témához. A hozzászólásomból is kiderül, hogy sosem hallgattam és szerettem semmilyen metált és rockzenét. Biztos jól értelmezted a szöveget.
Luie Lepke 2015.02.15 18:59:03
@eßemfaßom meg áll: Magamtól idézzek? :D Szövegértelmezés! Általános iskola felső tagozat.
Luie Lepke 2015.02.15 20:27:20
@eßemfaßom meg áll: és ezzel eldöntötted, hogy én seggfej vagyok, nálad az igazság és ez alapján neked nem kell gondolkodnod, mert ha felmerülne, hogy nem neked van igazad, akkor esetleg változtatni kéne néhány dolgon, így viszont maradhatsz ugyanabban a langyos semmiben. erről szól ez a vita és gyakorlatilag ezzel kezdtem. semmi nem változott. 30 éve ugyanazok sírnak, ugyanazért és ugyanúgy nem képesek változtatni semmin. marad az önsajnálat és nem változik semmi.
Én sem tudtam egészen addig, míg el nem olvastam ezt a cikket, mindenesetre kiderül belőle, hogy mindenhol találunk Békés megyei szálat. A helyzet az, hogy Gulyás Balázs édesanyja Gurmai Zita MSZP-s EP-képviselő, az ő férje Gulyás Mihály, aki nem más, mint dr. Gulyás Mihály…..
Luie Lepke 2014.10.29 10:32:33
@Marques: Tudj már értelmezni. Beidézte az említett cikk minden állítását. Fideszes önkormányzati képviselő? Akkor soha többet nem mondhat semmit, sehol, senkinek, semmiről. Gratulálok.
Pár napja 1980-tól 1984-ig vettük végig nagy vonalakban a punkzene fejlődését, most pedig itt a kétrészes sorozat befejezése 1989-ig. A glam rock és társai által uralt évtizedben a hardcore elképesztő térnyerése számos zenekart tett tönkre, miközben a megalakultak az első…..
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
Luie Lepke 2013.04.13 16:22:34
@bispora: Köszönöm, hogy igazoltad soraimat. :)
Luie Lepke 2013.04.13 16:44:54
@bispora: Igen, természetes, hogy szerinted beteg vagyok. Szerintem meg az a beteg aki nem borzad el attól, hogy egy lopás gyanújával őrizetbe vett embert pár óra alatt kihallgatás közben agyonvernek. Szerintem az a társadalom beteg,amelyik különbséget tesz ember és ember között vallás, bőrszín, szexuális identitás, származás és egyéb külsőségek miatt. Szerintem az a betegség,hogy miközben erdélyi testvéreinkről papolunk, ez az erdélyi testvérünk román cigány lesz amikor ide jön. Szerintem az a betegség,hogy a legnyomorultabb, legkiszolgáltatottabb honfitársainkat okoljuk a saját problémáinkért és lehetőleg még nyomorultabbá, még kiszolgáltatottabbá tennénk őket. Magyarország beteg, nagyon beteg.
A kerítés egyik oldalán mindenképpen betegek vannak. Azért mert Te kívül vagy és Ti vagytok többen, ne legyél benne biztos,hogy nem Ti vagytok azok.
A tavalyi, végtelenül béna és unalmas Compact Disco-siker után érdemes lenne bepróbálkozni valami szokatlannal, merésszel az idei Eurovíziós dalfesztiválon, mármint a részünkről, mert a többi ország azért általában megtesz mindent azért, hogy emlékezzenek rájuk, és nemcsak…..
(avagy a szépségért szenvedni, az oxigénért ültetni kell - I. rész) Ráadásul hetek óta halasztom egy érdekes cikk elolvasását, és most eljött a határidő... A kikerülési stratégiám briliáns volt, elöntött az érzés, hogy addig nem tudok dolgozni (!), amíg nincsenek kifestve…..
Luie Lepke 2012.11.17 17:56:34
@little troll: Válaszoddal csak alátámasztottad a véleményemet, kicsim. :)
Luie Lepke 2012.11.17 22:32:09
@little troll: Kicsitroll, tudod mit jelent az interneten a troll? Aki szétoffolja a témát, erőszakos, agressziv, és a témához nem tartozzó hozzászólásai vannak. Te vagy az, ahogy a nicked is mutatja.
Elmagyarázom neked. A poszt nem a köröm kifestéséről szól, hanem a lakásban tartandó virágokról, azok hasznosságáról. Azért vagy ostoba, mert a köröm kifestése nem témába vágó, és amiről szól, ahhoz képtelen vagy hozzászólni. Persze ehhez kéne értelmezni a szöveget, amihez el kéne érdemben végezni a középiskolát. Természetesen tudom, hogy az ország nagyobbik része funkcionális analfabéta, ezek közé tartozol te is. Sajnálom. EXO barátod egyenesen az anyámat krvzta le, csak a moderáció nem engedte megjelenni a kommentjét. Pedig a kereskedelmi tévék egyáltalán nem tartoznak ide. Ráadásul válaszából világosan kiderül, hogy nincsen tisztában a kereskedelmi tévé jelentésével. Ha tudná mit jelent, akkor nem jönne a discoveryvel, mert az is kereskedelmi csatorna.
Ez az ország miattatok rossz, élhetetlen hely.

Ami pedig azt illeti, hogy betöltöttem-e a 18-at, valószinűleg a gyerekem lehetnél.

Ha pedig továbbra is szeretnél trollkodni és keménykedni, javaslom, hogy személyesen folytassuk, ahol nem tudsz gyáván a névtelenség mögé bújni. Vagy esetleg olvasd el még egyszer a bejegyzést és próbáld meg értelmezni, és a témába illően hozzászólni.
Vajon mi járhatott Adorján György váltóőr fejében, amikor 1907. november 1-én a Budapesti Királyi Magyar Tudományegyetem Természetrajzi Intézete Múzeum körúti épületének lábazatához lépve a maga esetlen módján − nem első próbálkozásra egyébként − otthagyta keze…..
Luie Lepke 2012.11.05 12:01:36
@marko11: Egyetértünk. A bunkóság oldal független. Nem is azt mondtam, hogy nem így van, csak a jobb oldali rendpártiságba ezek nem férnek bele, ezért teljesen értelmetlen azt várni, hogy egy ilyen posztnak pozitív fogadtatása lesz.
A másik oldal más miatt borzasztó, de végeredményben velük sem lehet érdemben kommunikálni természetesen.
„Akinek nincs, annak nem is lesz.” (Hajnóczy Péter: A sün és a harkály)     Van egy hiány. A baloldalnak ma nincs víziója. Azért nincs, mert nem képes megújulni. Foglya egy kényszernek. Csak egy dolgot akar: le akarja győzni Orbán Viktort. A dolgok a…..
Luie Lepke 2012.09.17 13:02:36
@imperial: Horthy, Szálasi, Prónay, fehér terror, orgoványi erdő, Don kanyar, 600 ezer magyar állampolgár legyilkolása illetve legyilkoltatása után jobb oldalra sincsen semmi szükség.
Javasolnám, hogy mind a jobb, mind a baloldal húzzon el az anyjába, és majd mi normális emberek itt Magyarországon szépen elleszünk.
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Mi jöhet még? RTL Klub reklám a TV2-n? Midnen ötödik Coca-Cola-kupakkal nyer egy doboz Pepsit? Minden LMP-önkéntesnek ingyenes Jobbik-tagság? Rejtély! Hamarosan utánajárunk... ..
Alföldi blog Játszd újra? 2012.04.12 23:51:00
Hoppá, még egy videó, ez most csak húszéves legenda, na jó, egy kicsit több. Ma olvastam a hírt, hogy újra lesz Sexepil, méghozzá a magyar verzió, azaz a Hegyi Hill Zoltán énekessel működő formáció, mely a legendás Egyesült Álmok című lemezt adta ki a nyolcvanas évek…..
Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci! Baráth Zsolt a Jobbik képviselője például egy náci! Egy olyan ember akinek semmi keresnivalója a magyar…..
Luie Lepke 2012.04.04 12:59:08
"Sokszor leírtuk már ezen a blogon, az érdemtelen és felelőtlen nácizás nem használ senkinek. Viszont azt is hozzátettük, van amikor ki kell mondanunk, hogy náci!"

Jha, mindig várom, hogy megmondjátok ki a náci, hogy aztán egy jót nácizhassak. Addig nem merek, nehogy a Kettős Mérce blog két nagyon okos megmondója megszóljon.

Örülök, hogy rácsodálkoztok, a Parlamentben ülő náci párt, náci tagjának, a náci felszólalására. "Jééé, ez náci!"
Ha nem tűnt volna fel, akkor jó pár éve mondjuk nem kevesen, hogy ezek nácik. Erre Ti mindig jöttök, hogy nem kell nácizni. Ha hajlandóak lennétek elismerni, hogy a náci az náci, akkor talán lehetett volna tenni valamit és a náci Jobbik nem ülne a Parlamentben. Így viszont a Gyurcsány banda kisajátíthatta az antifasiszta tevékenységet míg Ti belvárosi úrigyerekek finnyáskodtok és egyenlőségjelet tesztek a komcsizás és a nácizás közé.
Ráadásul még mindig nem értitek, hogy nem lesznek nevetségesek. Hősök lesznek, vezérek lesznek, néppárt lesznek. Ti meg füst lesztek. Nem én, Ti. Ugyanis bár én évek óta ugatok, hogy ezek nácik, nekem nincs félnivalóm a fehérbőrű, keresztény, heteroszexuális férfi kisebbség tagjaként.
Ami engem illet, én hátra dőltem és figyelem az eseményeket, míg Ti büdös kocsmákban illedelmesen megváltjátok a világot. Amikor meg a Sirályba bemegy egy részeg seggfej sigheilt ordítani, akkor sírva szaladtok a csaposhoz, hogy rakja ki és közben nagyon csodálkoztok. Csodálkozzatok csak, mi szóltunk.
Legalábbis a honlapjukon közzétett cikk alapján. Azért valószínű, hogy nem az USA-államra gondoltak, hanem a kaukázusi köztársaság angol nevének unortodox magyarításáról van szó, mert érdekességképpen említést tesznek (azért ez igen dicséretes, hogy a minisztériumi…..
Luie Lepke 2012.02.20 14:45:25
Január 2-án tüntetünk. Nincs mese, sőt igazából egy kisebb csoda van kialakulóban, az ellenzéki pártok és a civilek egymásra találtak. Nem kell természetesen összeolvadásról vagy egységkoalícióról beszélni, de az alaptörvény hatálybalépése, a kormány ünneplése, a…..
Minden szülő életében nehéz pillanat, amikor el kell árulnia, hogy nem a Mikulás/Nyuszi/Jézuska hozza az ajándékot. Nekem ehhez idén még az is hozzájött, hogy be kellett ismernem: a "macskakapu" kifejezést én találtam ki és valójában nem a kis állatok használják.…..
Bár pontos térkép a mai napig nem készült róla, több mint valószínű, hogy 3000 kilométeres hosszával a világ legnagyobb katakombája az odesszai. A járatokban kétévente mumifikálódott hullákat, ötévente pedig II. világháborús fegyvereket találnak.  Partizánbunker az…..
Luie Lepke 2011.07.11 10:34:34
@Свобода: Ettől troll még lehetsz, majd az idő eldönti. :)
Luie Lepke 2011.07.28 21:58:29
@kovászosUbukla: Na, egy igazi troll. :)
Áprilisban telt be a pohár: a kedvenc sajtom hosszú kínszenvedés után kimúlt. A Cserpes cheddar az egyik legjobb hazai gyártású sajt volt vagy egy éven keresztül, aztán hirtelen csípős, túlságosan erős lett, majd váratlanul elvesztette minden ízét, jelentéktelenné vált.…..
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
Luie Lepke 2011.06.30 10:50:09
@Nutshell: Megbízható nő nincs. :)
Luie Lepke 2011.06.30 11:19:04
@Nutshell: Persze, megbízható ember sincs, ez igaz. Viszont úgy gondolom, hogy amíg régebben a nők ábrándos szempilla verdeséssel támaszkodtak az erős férfira aki átverte a fejüket, mostanra az emancipáció eljutott odáig, hogy a nők ebben is férfiként akarnak viselkedni. Amivel az a baj, hogy szerintem nem ettől férfi a férfi, ez csak egy rosszul értelmezett átvétele egy külsőségnek. Számos ismerősöm van akit átvert a nője. Ami nem jelenti azt, hogy a férfiak angyalok, csak azt, hogy sokkal nehezebb normális kapcsolatot kialakítani, mert megnőtt az esélye hogy az egyik fél idióta. Ráadásul általános nézet lett, hogy a szerelem nem létezik és nem is érdemes keresni. Ha pedig sokan így gondolják, akkor az így is lesz.
Részemről mint férfi azt mondom, hogy megbízható nő nem létezik, a nők meg mondják, hogy megbízható férfi nem létezik. Aki szerint meg ez nem igaz, az bizonyítsa be az ellenkezőjét. Csak nyerhet vele. :)
  6 óra 20-kor felszálltunk egy buszra az Üllői út 82. számú ház előtt. Az úti cél Tápiószentmárton. Hogy mi van ott, nem tudjuk. Az történt, hogy gondoltunk egyet, és igent mondtunk egy kedves meghívásnak: efféle meghívást szinte mindenki kap havonta egyszer-kétszer a…..
Roger Waters @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.06.22. Egyszer minden sikeres zenész életében eljön az a pillanat, amikor ki kell szállni a bizniszből. Persze a legstílusosabb az, ha valaki fiatalon, a népszerűsége csúcsán valami klasszikus rockandroll halált hal, de ezt…..