Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rowlend

0 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
Rowlend 2011.01.28 13:18:50
@Dark White: Ha jól tudom, akkor ezeknek a játékoknak van egy bizonyos korhatára és 11 évesen nem hiszem, hogy jót tesz neki. :)
Rowlend 2010.12.23 12:59:40
@pmate95: Nem, még meg se jelent a játék ez még alpha.

@Vendel;: www.minecraft.net/prepurchase.jsp Ennyit igazán megér
Rowlend 2010.12.24 09:04:41
@pmate95: Vedd meg.

@White_Wolf: Sicc
  A hangodból megítélt korod és a "már megint egy CoD videó" ellenére kellemes csalódás volt ez a videó. A szöveget nem tudom hogy olvastad-e, vagy sem, mindenesetre nagyon tetszett, összeszedett, kerek volt, nem akadtál el benne. Tény, hogy nem volt tökéletes, de…..
Miközben a játékkarakterek véres harca folyik, úgy gondoltuk, most a filmek karaktereit is egymásnak ugrasztjuk!A játék rendkívül egyszerű! Kommentben írjátok le azokat az ISMERT filmkaraktereket, akiket szívesen látnátok a játékban. Egészen December 31-ig küldhetitek be kedvenc…..
Rowlend 2010.12.13 18:20:48
@Borsesz: Amit én felsoroltam azok körül majdnem mind sorozat, de készült belőlük film is (kivétel a Walking Dead) :-)
Üdvözletem Juniorok! Sokan csodálkoztok, mi az, hogy én irok ide, a Rossz PC Juniorok oldalra. Nos hát közös megegyezés alapján Borsesz és én úgy döntöttünk, hogy visszaalakitjuk a Juniorokat olyanra, amilyennek freddyD és Athemil annak idején elképzelte. A napokban vissza fogjuk…..
Ahogy tavaly is, decemberre szeretnék egy nyereményjátékot megszervezni, ahol ha minden igaz, lesznek majd jó kis nyeremények is, úgyhogy remélem megéri majd pályázni.Egy baj van azonban, nem vagyok teljesen megelégedett a feladataimmal. Én két pályázatra gondoltam, ahol az egyik…..
Rowlend 2010.11.30 14:06:56
@Dynamo: Milyen eredeti ötlet, ilyen biztos nem volt még soha :)
A képregény a "Sticks and stones may break my bones / But words will never hurt me" angol gyerekmondókára épül, aminek sajnos nincs megfelelője a magyar nyelvben. ..
Rowlend 2010.11.28 10:20:34
@Tom Dragon: Rá kell kötni a kamerát a tv-re, és felveszi.
Legutóbbi nyertesünk John "Soap" MacTavish volt, a mostani is hasonlóan jó meccs lesz reményeim szerint! "I don't have to leave him hanging here like a piece of meat. You can spare 30 seconds for some simple dignity."  - Sam Fisher Az örökzöld Splinter Cell játékok…..
Rowlend 2010.11.22 19:30:50
@Lac@: Hát biztos nem...

Egyébként ki a fene az a Captain Price?
Call of Duty: Black Ops játékteszt Műfaj: FPS Platform: X360, PS3, PC, Wii (NDS-re érkezik) Fejlesztő: Treyarch Kiadó: Activision Megjelenés: 2010 november 09 Hallottunk már arról az időszakról, amit a történelem csak hidegháborúként emleget? A második nagy világégést követően…..
Rowlend 2010.11.19 12:02:02
@Millenotti: Hát szerintem a Mohaa-nak inkább az első call of duty volt a vetélytársa, egyébként teljesen igazad van :) Emlékszem, hogy a Mohaa-ban már akkor kilehetett lőni a lámpákat az utcán :D
"Akik figyelik a Twitterem, azok tudhatják, hogy videószerkesztő programot váltottam. Meguntam a Pinnacle Videospin-t, mert csakis 4:3 arányban mentette el a videóim, sz*r volt a minőségük, stb. Hiába ingyenes, hiába profibb, mint a Movie Maker, de ha egyszer nem felel meg, akkor nem…..
Rowlend 2010.11.19 11:59:23
@Nuclearvision: semmiképpen sem máltiplájer :) Ennek azért nézzél utána.Amúgy meg szerintem legalább azzal az összeggel támogasd a készítőket ha már játszol vele.
Fable III játékteszt Műfaj: RPG Platform: X360, 2011-ben érkezik PC-re Fejlesztő: Lionhead Studios Kiadó: Microsoft Game Studios Megjelenés: 2010 október 29. Az ifjú koldusból legendás hős vált, aki kiűzte az országból a sötétséget és átvette a királyság feletti hatalmat. Öt…..
Rowlend 2010.11.08 09:15:11
Értékelés:Mivel végre a hangerőproblémát sikerült megoldani, erről nem kell már mondanom semmit. Viszont arra, hogy torzít a hang, igen. Túl közel van a mikrofon néha. Több részes lesz a videó, szóval itt már meg tudom érteni a két perces felvezetést. A töltésképernyőt…..
Talán ezt a hónapot várta idén mindenki a legjobban, mégpedig a Call of Duty: Black Ops miatt és az új Need for Speed miatt. Kevés érdekes játék fog kijönni, ez a hónap inkább a Kinectről fog szólni, így a külön rá megjelenő játékokat inkább nem is írom ki. Láthattok…..
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
Rowlend 2010.10.30 12:09:08
@aMGee: Ennek szociális értéke van ami annyit tesz, hogy tagja vagy egy közösségnek mert vettél egy pólót, ehhez nem kell elvetemült rajongónak lenni, ha úgy vesszük támogatod azt a bizonyos embert/oldalt, és itt nem pénzről beszélek.

@Flatley: Nem kéne előbb megbeszélni ezt a "mesterrel" mielőtt az emberek ilyenben rohangálnának Magyarországon?
Rowlend 2010.10.30 15:08:32
Nagyon pofás kis készüléknek ígérkezik a Sony legújabb projectje, a PS Phone. A kis kütyü a PSP játékélményét viszi tovább egy nagyszerű telekommunikációs készülékben. A PS Phone-ról elérjük majd a PS Networköt, így letölthetjük a külön erre készült játékokat,…..
ROFL-net Anyád! 2010.10.19 06:00:00
Én nem tudom mi ez, de számomra poén volt :D(Bár ilyen szar poént is régen láttam :D) Küldte: NeRo..
 Tudjátok, talán néha túl őszinte vagyok, most se fogok szakítani a hagyományaimmal. Kacsa, mi van veled? A Split Second bemutató jó volt, összeszedett, tetszett. Ez meg attól nagyon lenn van. Összevissza beszéltél, a sztori nem került képbe, felemlítetted a…..
A világ legnagyobb védjegytrollja, Tim Langdell, aki második lett a suttyólistánkon, végre jól pofára esett. Langdell ugyebár abból él, hogy valaha bejegyeztetett egy Edge Games nevű céget (ami csinált pár nem túl emlékezetes játékot), és azóta védjegybitorlásért perel…..
Rowlend 2010.10.06 15:10:40
Rowlend 2010.10.05 19:54:22
@Kozik: Mindennek megvan a maga Sablonja, de ha néha ezt valaki áthágja az nem gond.Ő bemutatja a játék egészét, és igen ezt nevezhetjük végigjátszásnak is, ennek ellenére a bemutató megnevezés sem téves.Az, hogy ez "nóném" játék lenne azt kikérem magamnak az összes retrós nevében hiszen ez annak idején elég híres volt.

@fxcpr0: Úgy van köze kedves "fxcpr0", hogy szépen átgörgetheted a videót, így talán nem zavar téged sem.Nagyon szubjektív ez a "gagyi ez a játék" hiszen láthatod, hogy ő szereti, és bizony én is nagyon szerettem annak idején.

Katamori! Neked annyit üzenek, hogy ne hagyd abba, mer van elég rajongód :)