Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a távoli rokon

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na csá! Na hol van ez? Hanyas szám? Lejössz értem? Nem találok föl. Hát igen, ez egy visszalépés. A panel az mindig egy visszalépés, de hát ez van. Neked kell itt laknod. Az hogy a faszomba van, hogy nincs lift? Nem tudom, amikor a Klotild Apartementsban béreltem, ott volt lift meg beálló is.…..
a távoli rokon 2021.12.19 16:19:17
Ha egy olyan pasitól kérsz időt, aki addig se foglalkozott veled, ott már tényleg csak a szünet segíthet – lehetőleg az a fajta, amelyik örökké tart.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak…..
A prosztata egy folyamatosan alakuló szövet, változása során létrejöhetnek jó, de akár rosszindulatú sejtek is. Az 50 év feletti férfiaknak évente kellene prosztatarákszűrésre menniük. Ehhez képest a 65 éves magyar férfiak 39 százaléka még soha életében nem volt ilyen vizsgálaton...
Nem sok dolog kell az ilyen régi vackok fenntartásához. Fontossági sorrendben a következők: Szerencse, pénz, idő.  Az első faktorra nincs ráhatásunk, ezért annak a jelenlétét kell megbecsülni a legjobban. És el kell fogadni, hogy nem mindig van ideje ránk, akkor helyettesíti a balszerencse. Szép kis…..
A technológia a 21. században olyan gyorsan fejlődik, hogy el sem tudjuk képzelni, milyen lesz a világ pár évtized múlva. Ric Edelman, az Edelman Financial Services, az Egyesült Államok egyik vezető pénzügyi tanácsadó cégének alapító-elnöke szerint a mesterséges intelligenciának, a machine…..
wagmg A Delta főcímzenéje 2020.07.25 09:42:13
Elég negatív voltam mostanában, itt az ideje, hogy valami pozitív dologról is szó essen. Még a végén azt hiszik rólam, hogy valami negatív alak vagyok, megkeseredett, házsártos, mittudomén... Szóval egy ajánló. Amikor még nagyon fiatal voltam ment a tévében egy sorozat, amit úgy hívtak, hogy…..
A filmek általában megpróbálják az adott korra jellemző használati tárgyakat bemutatni. Ennek köszönhetően a  történetekben a szokványos szobaberendezések mellett megtalálhatóak a korszakra jellemző hangtechnikai eszközök is. A klasszikus készülékektől kezdve (orsós magnók, lemezjátszók) a…..
Ha jól emlékszem, akkor azzal zártam az előző bejegyzés utolsó sorait, hogy majd egy újabb írás keretein belül térek ki az engem érintő megpróbáltatásokra. Alapjáraton egyébként bármennyire is furán hangzik, de jutalom, hogy itthon lehetek a kicsinyeimmel és a nagyommal. Nagyon sokan szenvednek a…..
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
Moziba járni, elmerülni a filmek világában remek dolog, de időnként sajnos akadnak olyan egyének a közönség soraiban, akik nem tudnak viselkedni, és jelenlétükkel belerondítanak az élménybe. Az alábbiakban ismertetek veletek néhány olyan tippet, amelyekkel csökkenthetitek annak kockázatát, hogy…..
Tegyük fel, hogy a hatalmas kínálatból hosszú és kitartó munkával sikerült jobbra húzni néhány olyat, akikre tényleg érdemes időt és energiát áldozni. A match-ek örömmel töltenek el, némi önbizalomra is szert teszünk és az első beszélgetések alapján a reménynek alapja is van. Várjuk hát a…..
„Mikor pedig végre hosszas munkával sikerült becsábítani, kiderült, ami addig is egyértelmű volt: hogy életem szerelme teljesen impotens” – És nem Levélírónk külleme miatt, ennél sokkal összetettebb a dolog. Mert hiába az összhang és a sok közös téma, ha egy dogmatikus vallás közétek áll.…..
Kétféle munkahelyi szarka van, az egyik típus a kollégáit lopja meg, a másik az alkalmazóját. Ami érdekes bennük, az a sajátos lelki hozzáállás. A munkatársait meglopó a slendriánságot és a közösségben kialakult bizalmi viszonyt használja ki. A munkahelyeken megszokott dolog, hogy a személyes…..
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Harminc fok felett rövidnadrágban is vezethetnek a buszsofőrök, és a kalauzoknak nem kell zakót viselniük. Hőhullámok idején még a légkondicionált irodában dolgozók is lazíthatnak az öltözködésükön, sőt Németországban a klímaváltozás miatt a kiugróan kánikulai napokra otthoni munkát írnának elő a…..
Szia, a nevem Betti. 27 éves vagyok, és 6 éve alkoholista. A függőségem minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is.. A blogot három okból írom: 1, Nekem tényleg segít az írás. 2, A visszajelzések alapján nektek is 3, Borzalmas tévképzetek,…..
a távoli rokon 2019.07.20 09:23:14
@Világít a torony: 3 éve takarékra állított alkeszként egyetértek, ritka hétvégi-délutáni nagy melegben, részemről a jéghideg hosszú-hosszúlépés a nyerő, Irsaiból vagy Rizlingből. Van egy régi, másfél literes üveg vizeskancsóm, abba megy 3 deci bor, a többi szóda és zutty a hűtőbe. Nincs eltervezve soha előre, ha időm és a körülmények engedik - meg persze kedvem is van - akkor viszont feltekerek a borosemberhez és hozok egy fél litert. Vagy elkortyolgatok egy-két sört, szépen kitöltve pohárba, jéghidegen. Közben elcsinálgatom a kis házkörüli dolgaimat, élvezem a szolid lebegést, berúgni nem szeretnék. Munkanapokon zéró tolerancia.
Voltam részeg eleget.
Egy jó másfél évtizeden át rendesen elengedtem a gyeplőt, tudom milyen kivergődni a mély vízből. Mindenkinek jobb, ha inkább pianóban muzsikálgat az ember, de persze vannak akiknek abszolút nem kellene sehogyan sem - embere válogatja. A nagyapámnak soha nem jelentett gondot az alkohol, sosem láttuk berúgva. Fiatal korában is meg tudott állni 1-2 deci bornál hétvégénként. Nekem 15 év piálás kellett, meg az utolsó néhány év pokoljárás, aztán 2 év absztinencia, hogy nagyjából a helyén tudjam kezelni ezt a szert. De tisztában vagyok vele, hogy ha nem vigyázok, megint a sárba tiporhatom magam.
Alaposan felháborodott egy rövid hajú, leszbikus nő, akinek nem engedték, hogy férfi hajvágás szerinti árat fizessen. A kép illusztráció..
a távoli rokon 2019.07.17 09:01:59
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Én még csak 8-10 éve, kb havonta egyszer kb 25 perc, zuhanyzással takarítással együtt. Eleinte konstans 5 mm, később - mikor már kialakul valamiféle rutin és kézügyesség - egyszerűbb fazonok sem okoznak problémát. Érdemes kapásból valami profibb gépet venni, hogy ne kelljen az 5 perc alatt lemerülő, 4 ezer forintos cseklő-nyeklő csodákat évente kibaszni a kukába:)
Nyár van. Az árnyékban egy hideg, frissen felpattintott doboz sör elég jólesik ilyenkor. Elég sokunknak jól esik, mert nyáron ugrásszerűen nő a sörfogyasztásunk. Az egyik közkedvelt sörfajta a lager, amit frissessége és letisztultsága miatt szeretnek nagyon sokan. Következzen a 14, országosan…..
„Ő most úgy gondolja, nélkülem lesz boldogabb, elkezdett feltételeket szabni, olyan valaki kell neki, aki végig küzd helyette és megoldja az életét” - Elképzelhető, hogy a korábbi kapcsolataiban sokat sérült nő beújított valaki mást, a jelenlegi pasija mindenesetre…..
Milyen hülyék a férfiak, de ahogy ezt leírom, ne várj valami feminista értekezést, hogy a nők jobbak. Nincs ilyen, nem jobb egyik nem se a másiknál, csak más. Csupán hallgattam egy énekest, világhíres és a 90-es évek végén óriási sztár volt, aztán jött egy óriási zuhanás. A férfi széthullott,…..
a távoli rokon 2018.10.22 11:29:08
@Szelid sunmalac: Nem tudom. A fiatalok nagy része, akik abban a közegben mozognak amelyben én is, egyáltalán nem menekülnek a virtuális világba. Tanulnak, sportolnak, dolgoznak, küzdenek. Szeretnek, csalódnak, bosszankodnak, néha sírnak, sokszor nevetnek. Persze nyomkodják a telefont, de nem ez az első számú életcéljuk. Persze látom az általad felvázolt másik végletet is, de az én ismeretségi körömben nem ők a jellemző viselkedésforma 25 alatt.