Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bse88ja

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma beújítok, ez alkalommal a szokásos háztűznéző sorozatunknak a két legyet ütünk egy csapásra verziója jelentkezik. Az irányt észak felé vesszük, és két helyre kukkantunk be: egy holland stylist, Anouk B szinte csak fekete fehérből álló minimalista színskálájával egy…..
Elhízásban is pontszerző helyen lennénk egy képzeletbeli Európa-kupán...      Az Európai Unióban a becslések szerint 143 millió felnőtt túlsúlyos (36%), és további 69 millió elhízott (17%), azaz az európai lakosság 53%-a túlsúlyos vagy elhízott, a máltaiak,…..
Régi kedvenc zenei témánkhoz nyúlunk vissza a mai vendégposzttal, ami Modor Gyuri drága csókos ismerősünk keze munkáját dicséri. Fogadjátok hát megkülönböztetett szeretettel! A Karaokemájszter, avagy az est házigazdája és hangulatfelelőse A karaoke már önmagában vonzza a…..
Ki ne emlékezne az Amerikai Pite című film topless orosz cserediákjára! Abban évben ő volt a kedvenc minden fiúnál. Ez volt a karrierje csúcspontja is egyben. Mai sztárunk Shannon Elizabeth, aki egy csöcsvillantással váltotta meg a jegyet a filmek világába és arról még nem is…..