Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terrormaci

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már több, mint húsz éve annak, hogy Ferencváros önkormányzata hozzáfogott a kerület rehabilitációjához, és ennek köszönhetően nemcsak a kerület összképe változott meg, de bizony az árak is egyre magasabbra rúgnak...
Nézem a Búking hirdetését, amelyben a fogyasztókat erősen megtévesztő állításként elhangzik, hogy akár/legtöbbször ingyen is lemondhatók a Búkingon foglalt szállások. A megtévesztés az "akár/legtöbbször" szóban keresendő. A látszat az, hogy ingyenesen lemondható, de valójában a fene tudja. Akkor meg…..
  A világ (jó, csalok: szerintem) legrövidebb liftje Pest szívében látható, a Parlament tőszomszédságában -- az általa leküzdött magasság 20 cm körüli. *** S hol másutt is hirdethetné méltóbb helyen a mérnöki tervezés diadalát, mint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala…..
Elkúrták a BKK-nál az e-jegyrendszert, ezért lehülyézték az utasokat és feljelentik azokat, akik a hibára figyelmeztették őket. Ha egyszer könyvet kellene írni a vállalati kommunikáció csődjéről, a BKK és a T-Systems e-jegyrendszeres kommunikációja lenne az esettanulmány...
Itt fenn igazából a Magyar Posta hollójának lenne a helye, de szegény szégyenében elbujdokolt, ugyanis egyre világosabb, hogy a cég sajnos képtelen megbírkózni azzal a kihívással, amit az elmúlt években a netes rendelések terén bekövetkezett ugrászerű változás okozott. Ügyfélként elég nehezen…..
Hiába a sok ezer korrekt tranzakció, ha pont velünk történik valami visszaélés a lakásvásárláskor, biztos rögtön rávágjuk, hogy "mind ilyen". Vagyis olyan az eladó, hogy az utolsó villanykörtét is elviszi, csontra kipakolja a lakást, pedig nem is kell neki sok dolog...
Figyelem, egy teljességgel szubjektív hangvételű kritika magánvélemény következik, amely a "komoly" olvasóink jó részét fel fogja háborítani! Kimondom kereken: álláspontom szerint a 2004-es keltezésű, a maga idejében jókorát bukott Euro túra a legjobb amerikai vígjáték, ami…..
Olyan jól indult minden, vacsora, korai mozi, séta az állatkertben, vagy a ligetben, aztán a negyedik randin hazakísért, és Te hagytad, hogy feljöjjön… Ez pedig így ment még párszor, amikor rákérdeztél: “megmutatod a lakásod?” -és akkor kiderült, hogy bár elmúlt már 30 és saját jövedelme van, mégis…..
terrormaci 2017.05.03 14:58:45
@Chendrys19: nem azt írtam, hogy mindenki ilyen, csak a saját környezetemből vettem példákat. Attól még lehet valaki teljesen önálló, hogy helyileg a szülőkkel egy házban él, de a cikk nem róluk szól, hanem akik nem is akarnak függetlenedni.
terrormaci 2017.05.04 09:21:23
@atlétikus éticsiga: a cikk a 30 éven felüli férfiakról szól és én is róluk írtam. Te 24 évesen kezdtél gyűjteni lakásra, így feltételezem, hogy 30 évesen már a "saját" lakásodban fogsz élni, mert aki 6 év alatt nem képes önerőt összerakni egy kislakásra, az nem is akarja. Itt egy átlagkeresetű emberre gondolok, nyilván egy közmunkásnak mások a perspektívái. Persze vannak, akik egyből egy belvárosi penthouse lakásra gyűjtenek, mindenkinek joga van álmodozni.
Láttál már igazán kék tengert? Amikor a víz valóban a kék minden árnyalatában pompázik? Pillants rá Lefkadára, erre a csodás kis görög szigetre, ahol olyan tengerszínek várnak rád, hogy mindent átértékelsz, amit a kék színről tudtál!..
A bécsi Steirereck évek óta ott van a Világ 50 legjobb éttermének élmezőnyében, többnyire a TOP10-en belül, jelenleg is 9. Megmutatom, milyen a most téli menüjük!  Nagyon viccesen, stílusosan tálalt kávés desszert. Fotó: Kovács Tamás..
terrormaci 2017.02.20 17:15:29
Havas "tanár úr" nem egy túl bonyolult ember. Ő az, akire mindig lehet számítani akkor, ha valakit elé kell küldeni a picsába - olyan, mint egy nagyra nőtt papagáj, amin vannak bizonyos gombok, amiket ha megnyomunk (Hajdú, Bochkor, Friderikusz, Sebestyén), akkor Havasból ömleni kezd…..
terrormaci 2016.10.21 14:09:43
Aki keresett már valaha munkát, a fenti kérdéssel biztosan találkozott. De hogyan válaszoljunk rá? Vannak bevett taktikák? Legyünk szemtelenek, netán szerények? Manapság teljesen bevett szokás a leendő munkáltató részéről a fizetési igényre való célzott rákérdezés. A tapasztalat azt mutatja, hogy…..
Laslavic Tímea Lefkáda (görögül: Λευκάδα) Görögország nyugati részén található és egyike a Jón-szigeteknek. Sőt ez nem is egy sziget, hanem tulajdonképpen egy félsziget, mivel mindössze egy kicsi, keskeny, mesterséges csatorna választja el a szárazföldtől, amin egy mindössze húsz méter hosszú…..
terrormaci 2016.07.25 16:10:01
Láttatok már 4K akciókamerát 13.400 forintért? Jelen árfolyam mellett számolva ilyen ár jön ki az Andoer leakciózott termékére. A legfurább az, hogy nem írják, hogy a 25fps 4K videofelvétel interpolációval jönne ki, márpedig ilyen esetekben - kis sarkítással - az szokott lenni, hogy adott egy VGA…..
Nem tudom, másnál mi a helyzet, de nálunk alig 1-2 hete jöttek elő a hangyák a ház közeli bolyokból. Persze hiába pakoljuk el a kaját a konyhapultról, gyakorlatilag minden reggel arra ébredek, hogy tömött sorokban kígyóznak a kis drágák. Ugye milyen csúnya látvány? Sokáig keresgéltem, mire…..
Egy olasz bíróság döntése értelmében egy apa kénytelen tovább finanszírozni fia egyetemi tanulmányait. Ebben még önmagában nem lenne túl sok érdekesség, az ügy akkor lesz izgalmas, ha azt is eláruljuk, hogy a fiú 28 éves, és az apa megunta, hogy nem képes magát eltartani. A…..
A legutóbbi olcsó, kábé 10 ezer forintos projektor után erős kétségek merültek fel bennem, hogy szabad-e kintről is 40-50 alatt másikat venni. Biztosan tudnak jót gyártani, de azért 10.000 forintért náluk is csak hulladékot kapni. Itthon azt se. De mint tudjátok, kezdek rajongani a Blitzwolf újonnan…..
Átszámítva 11 millió forintos kártérítést szavazott meg a norvég bíróság Anders Breivik náci tömeggyilkosnak emberi jogai megsértése miatt. Az ítéletnél csak az indoklás elképesztőbb: Breivik többek között azért jogosult állami kártérítésre, mert testápoló nélkül kell börtönbüntetését töltenie, így…..
A 32 éves Rodrigo Alves igencsak a plasztikai műtétek megszállottja. Függőségéről mi sem ad nagyobb tanúbizonyságot, mint az erre fordított 10 év és a 305 ezer font. Hát igen a szépségért meg kell fizetni. A férfi több mint 42 plasztikai műtéten van túl 2004 óta, hogy minél jobban hasonlítson a…..
terrormaci 2016.04.20 08:52:50
A tabletta mellett történt teherbeesésről a mai napig számos rémtörténetet hallunk, azonban felmerülhet a kérdés, hogy ha egy csaknem 100%-os módszerről van szó, mégis hogyan lehetséges ez. Posztunkból megtudhatjátok a választ! A kombinált fogamzásgátló tabletta az egyik…..
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
terrormaci 2016.02.19 10:13:12
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..