Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conect

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..
Karcagról mindenkinek a birkapörkölt ugrik be elsőre, de lassan már egy éve olyan szuper burgerek is kaphatóak ebben a városban, hogy már csak ezért is megéri ellátogatni oda! A Garage Burgerről kb fél éve hallottam először, de már akkor is felkeltette az érdeklődésemet, hiszen lássuk be, maga a…..
conect 2020.10.29 19:46:26
@Jancsa Jani: Nem jó, sok lenne benne a csont.
Nagyon régen voltam már Pécsett, de most úgy döntöttünk ismét megnézzük és nem bántuk meg. Összegyűjtöttem, hogy mi miket néztünk meg. Nyilván, ha gyerekekkel mentünk volna, akkor máshogy alakul a program, de ketten voltunk, a feleségemmel. 5 nap alatt ez kényelmesen belefér, nem kell reggeltől…..
Ugye, hogy sokunk gyerekkorának egyik legmisztikusabb tárgya a gyufakocka? Persze nem mindegy, hogy ki mikor volt gyerek. Ez a szerkezet nem más, mint egy gyufaszálakból, kötőanyag nélkül összeállított kocka. Tekintve, hogy már nincs se időm, se idegrendszerem magamtól kiokoskodni, hogy milyen…..
Az is vehet normális telefont, aki csak ennyit szán rá!  ..
conect 2017.10.26 16:22:52
Mielőtt Jurij Gagarin elsőként átlépte az atmoszféra határát, kutyák repültek a csillagokig. Ötvenet küldött fel a Szovjetunió az űrbe az 50-es évektől, és ebből 20 belepusztult. Történetük csak most vált ismertté Oleg Gazenko naplójából. Gazenko volt a felelőse az űrállatok programjának és a…..
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..
conect 2012.10.08 21:19:26
@Süni25:

Az lehet, de ha a rendszert nem mosta át, akkor simán lehet koszos belülről.
conect 2012.10.08 21:21:04
@vasist: Mitől vízkövesedne?? Fagyállótól??

Vannak még nagyon jó maró szerek, ajánlgasd csak őket, majd jól szétmarják a hűtőt, olyan lesz mint a szita, és vehet megint egy újat.

Ipari sósav az az igazi. :)
conect 2012.10.08 22:25:41
@vasist:

A csodaszerként árult hűtőtisztító is szétmarja.

Én elég sok hűtőt szétszedtem már, de még vízkövessel nem találkoztam. Annál több olyannal, amit szétmarattak, okos emberek mindenféle csodaszerrel.

Az egész hiba feltárásban a legolcsóbb szétszedni és kitakarítani a hűtőt. Persze vannak olyanok akik a 3. motorfelújítás után jutnak el arra szintre, hogy megcsináltassák a hűtőt.
Itt éppen nagyjából semmi baja a kocsinak Igen, értelme nincs. Igen, iszonyú nagy szívás. Igen, tényleg nincs értelme. Igen, egy csomó másra költhettem volna ennyi pénzt. De. Ennyi pénzből értelmes autót nem kapok, ahhoz nem kötnek történetek, nyolc év az életemből, és…..
conect 2012.06.06 10:35:58
@protézisesh: Persze. Azért forrasztasz víz alatt mert tele van vízzel a tartály.
conect 2012.06.06 10:39:09
@traxx: Valóban. Kb 10 perces meló, 1-2 ezresből megvan.
conect 2012.06.06 10:40:43
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Amit lehet forrasztani, azt baromság mindenféle szir-szar ragasztóval bekenni. Jobb nem lesz, mint a forrasztás, csak a ragsztó után nem biztos, hogy meg lehet forrasztani.
Nos,legutóbb Eszes Jenő barátom és családja igen szép és kutyakiállításokon eredményes szukájával futott tiszteletkörünk azon állomásával hagytam abba ezt a "sorozatot",hogy Tiszagyöngye Betyár Kincsem kétszer is összeragadt Beremendi Bundés Híressel.Most…..
Abban a pillanatban, ahogy a Ponton vételárát átadtam Sune Edmarknak abban a bizonyos domsjői nappaliban, már tudtam, hogy nem úszom meg az idei Ornbaut. Itt kezdődik a börze Ornbau, ez a Nürnberg-közeli falu a csórómercis (legalábbis az Adenauer/300 SL/170-es/Ponton kabrió-vonalhoz…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
Belsőség Eladásra összetákolva 2009.08.06 06:45:00
Mekkora találmány is a leállósáv! Állunk az M0-áson. Forr a víz, illetve a nyomás miatt forrpont felett feszíti a rendszert, ami önmagában nem lenne baj. Viszont mégiscsak beleugrott az autóba kétszázezer forintnyi alkatrész és pár hétnyi munkaóra. Ráadásul vízforralás nem…..
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
conect 2009.06.02 00:32:32
@Ratnet:
Szerintem a lényeget nem érted.

Az, hogy van valakinek PÁV-ja, még nem jelenti azt, hogy tud is autót vezetni.

PÁV-ot lehet csináltatni addig is míg nincs jogosítványod.
conect 2009.06.02 07:24:05
@Ratnet:

Nem győzködöm magam, tudom, mikor mi kell.
Egyetlen hozzászólásomban sem vontam kétségbe, hogy bizonyos esetekben kell PÁV.

Csak az eredeti felvetésedre válaszolva írtam, hogy nem attól függ, hogy valaki meg tud állni, hogy van e PÁV-ja.

"Egy kisteherautó 0,5-1 tonna súllyal(ahogyan általában dolgozni szoktak) azért lazán meg tud állni ha a sofőr ébren van, valamint tényleg elvégezte az ide vonatkozó tanfolyást és PÁV-ot. Mert ugye nagyon sokan úgynevezett 'ügyintéző' ill. 'anyagbeszerző'-ként vezetnek kistehergépkocsikat, mezei 'B' jogsival."