Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bindi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olaszok, azok az olaszok... ...csak nem bírnak magukkal. Kifejezetten csak azonnali fordulással, csak mérföldgyűjtésre. Elvileg az összes keletre/délre irányuló Alitalia célvárosra működik (JNB, ACC, LOS, NBO, DXB, MCT, BAH, IKA, DEL, HKG, SIN, KIX, TYO, MEL, SYD, stb) a belfoldi…..
Szeretnétek +23 GB Dropbox tárhelyet szerezni 2 évre? Most itt a lehetőség könnyen és egyszerűen! Az egyik XDA tag kiszedte a Dropbox alkalmazást a HTC One X-ből. Ez azért érdekes, mert a készülékhez 25 GB Dropbox tárhely jár. (2 GB ingyenes és plusz 23 GB két évre a…..
bindi 2012.03.25 18:01:44
Itt van még pár link, ha valakinek kell hely:
lifehacker.com/5854955/how-to-max-out-your-dropbox-referrals-with-google-adwords-for-free - adwords segítsegevel
www.dropbox.com/edu - Duplázza a meghívottak után kapott helyet. Nem muszáj .edu-nak lenni pl hszk.bme.hu is müködik
www.dropbox.com/free - 640 Mb
www.dropbox.com/gs - 250 Mb
forums.dropbox.com/topic.php?id=55985&replies=170 - 3gb a bétával vagy az új android klienssel.
Van valami brazil samsung oldal ahol még 2Gb-t érő kupont lehet szerezni
Mi az a chargeback, és hogy kaphatom vissza a bankkártyával fizetett jegy árát? - KATT!A tavalyi Aeroviva csőd után nagy örömmel láttam, hogy az online sajtóban immár eleve megemlítették, hogy aki kártyával fizetett, annak a bankja visszatéríti a költségeit - ha az ügyfél ezt…..
Stuttgart város kötöttpályás közlekedéséről már többször esett szó az Építős blogon. Ezúttal a nem túl rég történt változásokat ismertetem röviden. Fasanenhofi átadás (www.drehscheibe-foren.de) Az U6-os Stadtbahn vonalat 2,8 km-rel hosszabbították meg Möhringen…..
A díjemelésszpotting a nyári őrület a fővárosban. Két órája még biztos befutó helyen volt András, aki a XII. kerületben észlelt 152%-os drágulást: A "magyarokkal bármit meglehet tenni" kampány keretében, ezúttal a jobboldali vezetésű XII. kerület gondolta azt, hogy…..