Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peptid

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
József Nádor Műszaki Egyetem néven vonnák össze a Corvinus és a BME szakjait - a szerkesztőségünkbe eljuttatott tervezetből az is kiderül, hogyan. A dokumentum preambuluma az „ez még mind csak terv, ha kikerül, vonjátok vissza lécci, bármit is olvastok…..
Peptid 2011.05.19 21:45:22
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
A vörös haj szokatlan és megosztó. Nálunk Magyarországon igen ritka, míg más országokban pl. Írországban gyakoribb. A történelem során a vörös haj annyira ritkának számított, hogy számos babona és tévhit lengte körül a hajzuhatag tulajdonosát. (Aliz Éden Hotel)Ha a…..
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
Peptid 2011.03.14 17:06:42
Árpi!
régen mintha említetted volna, hogy akik sok pornót néznek, a valódi szextől elidegenednek.
goo.gl/IzudV ebben is ez áll. ilyen témájú cikk lesz valamikor? (már kezdem hiányolni a kevésbé politikai témákat)
Peptid 2011.03.14 19:51:32
@anyátok: a cunamival van tele a boingboingtól az indexig minden.(atomreaktor is izgi, de a dohányzás még mindig több embert öl meg évente (!) mint csernobil eddig összesen) a Köztársaság meg aktpol.
Mivel a videórá már többen is felhívták a figyelmünket, így nyomás hatására beteszem, de megmondom őszintén, nem találom cukinak, amit látok... és itt nem a pingvinre gondolok. Ki-ki döntse el saját maga. A pingvin egyébként nagyon cuki, ezért nálam megüti az ötös…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
Remélem mindenkinek kellemesen telik a karácsonyi szünet - békességben, boldogságban a családdal, sok sütievel és reszkessetek betörők nézéssel. ;) Ilyenkor kikapcsolódás képpen, vagy esetleg a karácsonyfa alá csempészett új számítógép kipróbálásához jól jöhet ez a kis…..
Kétszázötvezener oldalnyi amerikai diplomáciai táviratban igazán lehetett volna valami valóban érdekeset találni, de egyelőre ez nem sikerült. Az arabok legalább annyira félnek Irántól, mint Izrael? A zimbabwei diktátorról azt gondolja a helyi amerikai nagykövet, hogy…..
Ágensblog Tanulj, buta gép! 2010.08.30 06:00:00
Egyes tárgyak mozdíthatók, mások nem. Egy labdát rá lehet tenni egy ládára, ládákat viszont nem dúcolunk alá labdákkal. Ezekre a környezettel kapcsolatos információkra már egyéves gyerekek is gyorsan rájönnek. Ők igen, robotoknak azonban óriási kihívás. Ha szoftverek…..
IDDQD Így klikkol egy gosu 2010.07.08 09:37:00
Gosu a koreai gémerszlengben a profi játékos neve, a videó meg a The Hax Life című dokumentumfilmből való, egy SC- és egy WC3-játékos demózza benne, hogyan csinálják a 300-as APM-et. APM, mint action per minute, vagyis ennyi billentyűnyomás és egérkattintás egy perc alatt. 300 az…..
w Ahogy tetszik 2010.06.17 04:45:00
Beindultak végre a vuvuzelaszűrők. Engem ugyan alig érint, mert magát a meccset is kikapcsolom, ha nálam van a távirányító, viszont a kultúrsokk, az mindig izgalmas. A vuvuzela ugyanis tökéletesen alkalmas arra, hogy érdekes és tipikus reakciókat hozzon elő a nyugati emberből. A…..
Subba Traktor! 2010.05.11 11:00:00
4 FX..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Peptid 2010.04.27 02:56:02
@Tóta W. Árpád: és német példára nem lenne jobb felosztani a mostani nagyot? 10-30%os kispártok akik közt van náci/komcsi/libsi/öko stb... lehet nem lesz az elején semmi pártspecifikus program (holokamuzás, melegházasság, államosítás etc.) de így fókuszban lennének az ideologiátol független kérdések.
"Hagyó MILKÓS" - mondja Pázmány Péter, mi pedig felvágjunk az ereinket egy keményre összetekert Népszavával...
Peptid 2010.03.16 21:32:14
@pannonfunk:
ez nem az. az agyunk az utolsó és első betűket olvassa be és ha keverve van a többi, akkor összerakja helyesen az agyunk. erről van pár esettanulmány is.
Az MI5 (brit katonai hírszerzés) hétfőn nyilvánosságra hozott dokumentumaiból kiderül, hogy 1937-ben német fiatalok érkeztek Nagy-Britanniába, akikről azt gyanították, hogy turistának álcázva magukat Németországnak kémkednek. Spyclists-nek nevezték őket (értitek: spy +…..
Peptid 2010.03.08 22:22:26
@uluk4i: héhé, német kisiskolások visszaemlékezései nem tévesztendőek össze a magyar kisisisekéivel. meg akkor még nem volt starcraft, szóval ebben kiélhették magukat.
A Népszabadság értesülései szerint Bozóki András, Cserhalmi György, Elek István, Fleck Zoltán, Hankiss Elemér, Lovasi András, Novák Péter és Szabó Győző is szerepel majd az LMP országos listáján, méghozzá a szimbolikus-támogató részben, azaz nem befutó(nak gondolt)…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Peptid 2010.02.12 21:24:27
@Nincs whitelist (ex Whitelist):
szerintem ez egy jobbos húzás semmi több.

nézd a tényeket:
- ZSIDOK perelnek IGAZSÁGTALANUL

- tönkremenne az ÁLLAM ha nyernének (így alakul ki ellenségkép mindenkiben)

- véletlen a kampányidőszakban hozzák ezt fel.

- az ilyen ügyeknél szokásos telefonkönyv vádirat helyett mindössze 15 oldalas a beadvány, stb...

és kinek jön most jól ez? a jobbiknak. azért bűzlik ez még, mert mintha lett volna már pár kísérlet ilyen téren a kurucinfanton...
Peptid 2010.02.16 12:36:19
@family guy:

"15 oldalas???"
malac linkje 16 oldal :)

"a 4 éves ciklusban 1 év azaz 25% kampányidőszakban..."
ennek van a legnagyobb tétje, így 4x12=48 ami utolsó 3 hónapja már számíthat annak nem? + a vizitdíjhoz (meg a népszavazásokhoz) ennek a pernek mi köze lenne?

@malacz69【ツ】nemigazországi hisztidetektor, 55cm:

Kedves Malac!

Azért tartom ezt fake-nek:

- mert aki ennyire hülye, a bíróságig nem jut el. lásd itthon az ultrákat/ünnepi rendbontókat.

- 9 év komoly idő, és ezután egy 15 (16) oldalas vádirat?! elfogyott a komolyság a végére? (ha meg nem volt 9 év, csak hazudják lásd köv. pontot)

- ha kiírtanák a családod egy részét, akkor tudnád az időpontját pontosan nem? történelmi bakik nélkül. (ha meg "mi tudják az igazat" dumával jönnének ott az első pont az ilyen típusú emberekre)

- a jobbik kampányol most a legintenzívebben. egy ilyen vádirat cigiszünetek közt belefér...

Elképzelhető hogy tényleg véletlen mindez, de ugye definíciójából adódóan csekély valószínű.
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
w A költő visszatér 2009.11.02 11:08:56
  Gyurcsány megszólalt végre, és olyan, mint volt. Mármint amikor elkúrta...
Peptid 2009.11.02 12:44:52
@okostojgli:
Pont az ilyen felfogás miatt fognak szarni a baloldali pártok a demagógia nélküli kormányzásra.

Ha már alapítunk, jöjjön a fehérkocka. Az érvénytelenül szavazást már felkarolták az anarchisták.
addict A pénz mocskos útja 2009.10.30 11:14:00
Az esetek többségében a legegyszerűbb ötletek működnek a legjobban. Ezt most a Herzenswünsche e.V. elnevezésű, súlyosan beteg gyerekeket segítő német jótékonysági szervezet számára készített reklám bizonyítja, amelyben egy bankjegy útját követhetjük nyomon. A pénz egy…..
Nem túl régi ez a reklám, így nagyobb a veszélye annak, hogy közületek többen ismerik is az eredetit. Őket különösen kérem, hogy inkább majd csak a játék vége felé, azaz a jövő hét második felében lőjék agyon a poént. A vécén üldögélő, illedelmes zombi azonban olyan…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
Peptid 2009.10.15 12:03:10
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Peptid 2009.09.17 13:24:14
Ez a pártszakadásos rész eszembe juttatta az evolúciós cikket nemrégről.

Ugye a kompetíciónak kitett fajok szétválnak (
en.wikipedia.org/wiki/Niche_segregation ) és új fajok keletkeznek. A jobb oldal is valami ilyenen mehetett keresztül, amikor fidesz ellett egy jobbikot.

Ezt a gondolatmenetet folytatva az mszp-ből is ki fog szakadni valami kis akármi, ami az elhullott madarak tetemeiből összegyúrva remélhetőleg szalonképesebb lesz, mint a jobbik.
Ha létezik ember, akinek az élete regény, vagyis inkább fergetegesen szórakoztató novellafüzér, akkor az Bodolai László nemzetközi horgász, vitorlázórepülő-pilóta és utazó, az Index ügyvédje. Ő az, akit egyszer majdnem megölt Gyurcsány Ferenc akivel együtt ettünk borzot…..