Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titamin

16 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves olvasómtól kaptam a lenti alkatrészeket, ugyanis neki nem volt rá szüksége. Majdnem minden rendelkezésre áll, egy vázra és leszállólábakra van szükségem, hogy felélesszem a madárkát. Úgy döntöttem, hogy ezt meg is fogom tenni, hiszen egyrészt móka, és lehet…..
Titamin 2017.02.03 08:19:50
A Karma a megjelenés pillanatában földre vitte a Gopro oldalát, akkora volt az érdeklődés (informatikusoknak: minden 3. ping jött csak vissza róluk), ami egyáltalán nem túlzó, én is nagyon vártam már, hogy a Gopro végre bevigyen egy jobbost a konkurenciának. Szeretem ha van egy kis…..
Titamin 2016.09.20 20:39:18
Jön a Karácsony, ami egy kissé furán hangzik, így szeptember közepén, de fel kell vezetni az év utolsó negyed évét, hogy a fogyasztási boom tarolni tudjon a keresztény kultúrkör legszentebb ünnepén. Ezért már most elkezdtek özönleni az új modellek, amelyek próbálnak egymásra…..
A gépet a Gear Best jóvoltából volt lehetőségem tesztelni (Courtesy of Gearbest), amit tulajdonképpen én "sírtam ki" náluk, bár kétségtelen tény, hogy elég sokan érdeklődtek utána. A JJRC H31 nem is lenne érdekes, hogy ha nem állítanák azt, hogy vízálló. Az angol nyelvben két, jelentésében…..
Egészen komoly konfliktusforrást jelent a 8. kerületi, felújított, alig egy éve átadott II. János Pál Pápa tér a kutyások és a nem kutyások között. A Járókelőn elindult vitába már a közterület-felügyelet ügyosztályvezetője is belefolyt. Két olyan bejelentés is…..
Titamin 2015.06.12 14:30:35
@shitgun: Szia, és az sem amit és ahogy Te írod. Nekem van 3 kutyám, mindegyikkel sportolok, szedem a kutya után a járulékát! Ne legyen kutya a városban? Terápiás kutyám van, Down szindórámás és Autista gyerekekhez járok vele, vizsgázott kutya, nem kevés energia és pénz mindez. Ha minden ilyen kutya és kutyás vidéken lakna akkor akinek szüksége van rá és nincs sok pénze, vagy autója nem juthatna el ilyenféle segítséghez. Arról nem is beszélve, hogy mivel fizetek adót így az enyémből is van benne. tudod tényleg rohadtul le vagyunk maradva nyugattól, csak 300 km és Bécs, Svájc, Németország, stb, mindenhova viheted a kutyát, nyilván ha Te is megteszed, hogy szeded a szart utána, nem ugrál másokra, tud viselkedni. a közelébe sem vagyunk kulturában ezekhez az országokhoz. Más: engem meg tudod mi zavar? a sok kéregető, a saját hányásában és ürülékében fetrengő hajléktalan! Vagy ha nem lennének kutyások és kutyák akkor kimennél az összefosott fűbe, fa tövébe? Nem, nem kutya volt, mert tudod az nem törli a seggét papírral. lehet mutogatni, de nem hiszem, hogy kulturált viselkedésű kutyás, megfelelően tanított (soha nem jártam végig semmilyen iskolát a sajátommal, megtanítottunk neki mindent otthon magunk) kutyával egyáltalán nem lenne zavaró a jelenlétünk. Igazad van nekem is feláll a szőr mikor látom, hogy nem szedi a kutyaszart, hogy 6(!!!) éves gyerek sétáltatja az Amstaff-ot spárgán! igen van ilyen, meg még rosszabb is! elkerülöm, nem csak azért mert taszít az ilyen, hanem mert tudom, hogy nem ért hozzá. De sajnos azért mert valaki ostoba, még nem büntethető. büntetésről jut eszembe, mi egy ilyen büntetős nemzet vagyunk, elénk ívódott. de legyen, aki nem szedi az kapjon 50 e Ft-os csekket, de csak azért valakit kitiltani, büntetni mert kutyás ne már! akkor a gyerekek ne sirjanak, mert másokat meg az zavar! hülyeség az egész! lehet együtt élni rendesen, de arra mindenkinek törekednie kell, és nem kell feleslegesen b@szogatni a másikat! Hobbiállatról még eszembe: tudod a kutyáim közül az egyik több nemzetközi versenyen szerepel, sportolunk, tudod mikor fent állunk a dobogón magyar zászlóval, akkor az ország jóhírét visszük tovább, nyilván ez sem számít. Barátom amerikáig jutott a kutyával, többszőrös EB és VB bajnok, és sok ilyen ismerősöm van! ez is kell! De gondolom Te jobban szeretnél a szürke kis életedet élni kutyák nélkül, hajléktalanokkal együtt kézenfogva az összefosott téren, (amit a kutyások évi 2x takarítanak, bár erről nem tudsz) és boldog lennél ebben a milliőben! Gratula! élj szép és üres életet és reménykedj hogy ha még nincs gyereked egészséges legyen, mert ha nem az, akkor lehet hogy pont egy ilyen kutyástól kellene segítséget kérned mint én! Szevasz! Üdv Laci
Titamin 2015.06.12 15:27:35
@shitgun: köszi szépen, meg anyám is. Úgy függ össze, hogy a kutya/kutyás is segíthet egy kutyást vagy kutyát teljesen elítélő emberen, tudod ők nem válogatnak, csak segítenek! Ha kell minden nap, nem mondja hogy fáj a fejem, nincs kedvem stb.! Lehet hogy hülye vagyok és kutyás pöcs, ettől függetlenül remélem szép napod van és lesz! Tudod lehet hogy nem legkedvesebb és talán nem a normálisabb befejezés volt, de tudod kibombázott fárasztó folyamatosan bizonyítani, hogy attól még hogy kutyás vagyok nem vagyok rossz ember, bár most lehet nem így gondolsz rám. minden esetre kellemes hétvégét!
Titamin 2015.06.12 15:36:32
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: nem értünk egyet. :D de ettől szép az élet!
8ker Kukásautó 2013.11.11 14:39:10
Olyan nem nagyon van a világban, amikor egy-egy intézkedés mindenkinek - de tényleg, mindenkinek - megfelelne. Olyant meg nem láttam, amikor ilyenre törekedtek volna bárhol is. TéKá nem szeret hajnalban ébredni, a kukásautók később viszont dugót okoznak, feltartják a sok…..
Titamin megérzés... 2009.07.17 00:56:00
Egy kapcsolat alapja a bizalom, öszinteség, és a sex... nem elhanyagolható tényező a kommunikáció sem!!! az ember hiába szeretne tökéletes életet élni nem fog tudni! Törekedhet rá, de majdnem felesleges... Vannak olyan helyzetek és szituációk mikor nincs jogalapja megkérdezni hogy…..
Titamin megjöttem... 2009.07.13 23:54:00
hazaértem... igen haza, mert bár nincs kész, és nem is teljes, de a Miénk! Amiért oly sokat nélkülöztünk és veszekedtünk, de ez az otthonom, és remélem Te is annak tartod vagy annak fogod tartni...most mikor hazajöttem, láttam, hogy haragszol és nem olyan voltál amilyen szoktál…..
Titamin és még valami... 2009.07.13 18:24:00
probálok figyelmes lenni, mert Te kitakaritottál és ma mikor koszt csináltam feltakaritottam, hogy NE menjen kárba a munkád, bár lehet hogy ez sem jelent semmit...szeretlek! ..
 Lassan majdnem másfélhete hogy elindúlt a beköltözőSHOW... Nem mondom ez még nekem sem egyszerű, gondolom Neked sem... Semmi sincs a  helyén és kupi van... de már lehet hogy nem is fontos. Ma voltam  lakáson megszerelni ezt azt segitséggel, mert nem tudtam embert…..
Titamin eltelt sok idő... 2009.06.27 21:58:00
Sok idő telt el, mióta nem irtam...Sok minden történt... Holnap jön a kis jövevény, Fly személyében, aki egy 6 hetes Border Collie kiskutya. Már nagyon várom... az első találkozásnál a szivembe fogadtam.Ma megvettük a konyhabútor egy részét. Sajnos az ajtókat nem kaptuk meg, de…..
Titamin tegnapi nap... 2009.06.15 16:23:00
tegnap már azt gondoltam hogy nem látlak...aztán jött az sms hogy "8kor tali?" azt hiszem, hogy régen nevettünk együtt annyit mint tegnap... azt is hiszem, hogy már nagyon ránk fért...Most ennyi, majd lehet hogy irok még...T. ..
Titamin hétvége... 2009.06.14 16:13:00
Nem irtam semmit tegnap és majdnem ma sem...fáradt vagyok...tegnap Veled voltam, és jó nap volt... de még milyen jó nap, minden apró keserűségével, de jó nap volt.a mai nap sem volt rossz, igaz nem voltál velem, és bár már majdnem ugy volt, hogy találkozunk, most nem ugy tünik hogy…..
Titamin ...álom...és 2009.06.11 17:07:00
Ma érdekes álmom volt reggel... onnan tudom, hogy reggel, hogy már elötte felketem egyszer... Azt álmodtam, hogy épp készültem lefeküdni egy volt barátnömmel és kezdödött volna a petting, amikor bevillant, hogy mit fogsz szólni hozzá, és hogy milyen mázli hogy véletlen, ami…..
Titamin találtam... 2009.06.10 16:33:40
 “Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelentheted magát a világot.” (Gabriel García Márquez)..
Titamin a semmi... 2009.06.10 16:08:56
ezt történt...azaz ez van, és ez jellemző jelenleg... Én nem kereslek, Te sem keresel... lassan elmúlik minden, és nem marad semmi... gondolkoztam, hogy irjak, vagy ne irjak, mert Téged ez bánt, de engem is... és mégsem tudok mit csinálni... beszéltem emberekkel, hogy van e…..
Titamin fáj.... 2009.06.09 22:07:00
 megint fáj...  láttalak, hallottalak, most nem látlak, nem hallak, és fáj...múlik az idő, rohannak a napok... foszlanak az emlékek...Hiányzol, és várlak, de mindhiába, Te nem kersel és nem jössz...Azt mondod, "nem tudsz", és "nem megy"... ha nem…..
Titamin nem zavarsz... 2009.06.05 11:20:00
...mert szeretlek és örülök hogy ha hallom hangod......mert jó hallani mi van Veled......mert Te vagy a legfontosabb nekem......mert hiányzol! ..
Titamin Hogyan tovább? 2009.06.04 22:26:00
Tegnap és ma eljött egy érdekes kérdés... Várni vagy megvárni esetleg nem várni... Kérdés mitévő legyen az ember... Várhatunk, de kérdés hogy meddig, és érdemes e, mert lehet hogy már van döntés, de lehet hogy nincs. De akkor érdemes várni vagy sem... És ha nincs értelme…..
Titamin tegnap este... 2009.06.03 13:24:00
 Tegnap jól esett Veled lenni, és bár nem érhettem Hozzád, a jelenléted megnyugtatott...Mikor hazavittelek, azt kivántam, bár soha nem szállnál ki az autóból és mellettem magadnál örökre... azt mondtad letudnál velem élni egy életet, én is Veled, és Te mégis bizonytalan…..
Titamin ma reggel... 2009.06.02 11:16:00
Ma reggel is felkeltem, de megint egyedül...Hiányzik éjszakánként ahogy bögdösöl, hogy csendben aludjak...Hiányzik ahogy átölelsz, és hiányzik hogy átölelhesselek...Szeretlek, mert... szeretlek!Nincs indokom, és nincs semmim Nélküled!Hiányzol!T. ..
Titamin Hogyan tovább... 2009.06.01 19:20:00
Kedves Picur!Jó volt ma Veled csókolozni, és most hogy délután van és Te nem vagy itt, megint hiányzol! Miért tudsz igy hiányozni? Miért nem tudsz velem lenni? Nem hiszem hogy sokat kérek, csak legyél megint Velem... Nem kérek sokat, de mégis, mert ez a legtöbb, mit kaphatok... Sajnos…..