Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gájricsi aranka

14 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevág Bunda megunta a tétlen várakozást és drasztikus lépésre szánta el magát – adta hírül a legautentikusabb napilap, a Flikk, megrázó erejű vezércikkében.  A részletes, átfogó riport az elmúlt hetek drámáját foglalja össze, segítve az olvasókat a…..
gájricsi aranka 2009.07.28 19:15:53
@tomsawyer: Hülye kérdés! Persze, hogy akarja!:)))

Szia Maddie! Hiányoztál!:)
Na, látom, még mindig a köldökötöket bámuljátok a TESCO gazdaságos, összeberhelt blabla temetőben…. Pfff…mindjárt befalcoltok itt az unalomtól!Az a bódrágyi Dezsi a bullshit, ratyi filmjeivel már befürdött, most meg itt próbálkozik, hátha a buzerátor fartúró…..
Egy rigai bank forradalmasította a hitelnyújtás feltételeit! A Kontora nevű pénzintézet az igénylő halhatatlan lelkét kéri biztosítéknak. A szakértők még vitatkoznak rajta, hogy az 500.000 lett latban maximalizált hitelösszeg (kb. 200.000 Ft) sok vagy kevés egy lélekért. A…..
Kissé képzavaros főcímünk hazánk legizomagyúbb celebnőstényére, Sóherné Tekla Pélára utal, aki csak nagy nehézségek és rekordösszegű óvadék ellenében tudott kiszabadulni a mumbai állami börtönből. Sajnos az eljárás jócskán elhúzódott, mivel az indiai…..
A bejárónő-kereső valóságsó húzóembere, Nemkő Bráner egyre több anyagi gondot okoz a Retekklubnak. Hogy a műsor indulására külseje valamelyest elfogadható legyen, a kenyérgőzzel működő fingkirályt alapos szépészeti beavatkozásoknak vetik alá, ami komoly érvágást…..
gájricsi aranka 2009.07.19 18:41:26
@Yvette / Babacool: Ezért ne Tomit cseszegessétek! Személyesen töltöttem le a képet a konkurenciától, kizárólag a fogak állapotának érzékeltetése miatt...:)))

Tomi! Köszönöm!
gájricsi aranka 2009.07.19 18:48:47
@Yvette / Babacool: Képzeld el, milyen lehetett az a protkó a fehérítés előtt. Mint egy sírfeltárás során előkerült koponya tartozéka...Pföjjj!!!:)))
Azt mondják, úrinő semmin se csodálkozik. Ezért nem tátottam el a számat a minap, amikor a Rózsi becsöngetett hozzám. Ez mifelénk nagy csoda! Ennél nagyobb már csak az lehetne, ha Barack Obama felvételét kérné a Ku Klux Klan soraiba.A Rózsi meg én évtizedek óta…..
 Tudósítónk bebocsáttatást nyert a Sóher rezidenciára, ahol Lófej, a fitnesz és hashajtó nagymogul politikai terveiről adott átfogó, kampánybeszédnek is beillő tájékoztatást.Lófej, akit a barátai csak Fricinek hívnak, egy taposógépen izzadva fejtette ki…..
gájricsi aranka 2009.07.09 12:19:14
@davidson: 08:32:22
Nézőpont kérdése. Reklamálni a főszerkesztőnél lehet.
Majd legközelebb írok neked egy tömegkarambolról, amit csupa női sofőr okozott...Jó?:)))
A tisztaságmániájáról elhíresült Nemkő Bráner, aki tévésó keretében akarja megtalálni háztartási alkalmazottját, elhatározta, hogy némi esztétikai élvezetet fog nyújtani bránere leendő polírozójának, ezért profi bodybuilderré kíván avanzsálni néhány…..
Hatalmas fordulatról számolhatunk be, így az aggódó pannon honfitársak végre kijöhetnek a kápolnákból és beszüntethetik az imát! A mindig megbízható Flikk megtudta, hogy a Vörös Khmerek fogságából való kalandos szabadulását követően, rögtön rátalált a szerelem az…..
gájricsi aranka 2009.07.01 23:36:17
@jewel: Ha van víz, amiben nyakig elmerülhetek, akkor nem érdekel, hogy milyen meleg van...Felveszem a régebbi fürdőrucim és még a környékről is elmenekülnek a cápák...:)))
gájricsi aranka 2009.07.01 23:42:53
@Yvette / Babacool: Jáva az Indiai óceánban van, Haiti meg a Karib-tengeren. GPS-t csomagolj, a boxos kölkök fülébe meg tetess mikrocsipet...:)))
gájricsi aranka 2009.07.01 23:50:14
@gajricsiné madonna: Akkor az lesz a legjobb, ha külön utaztok más-más helyre...:)))
Új betegség ütötte fel a fejét nagyvárosainkban. Az új pszichiátriai kórképet motorizált korunk generálta. Megdöbbentő, hogy kizárólag férfiakat sújt 16 és 70 éves kor között. A betegség legkomolyabb tünete, hogy az illető képtelen elhinni, elfogadni és…..
Na,  mi a hálaisten folyik itten,  gyerekek?!!Itt basztatják a családtagjaim a csótányokat, ahogy elnézem... Baromi drekkes szarakodás megy, úgyhogy épp' itt az ideje valami építő jellegű hozzászólásnak. A Dezső, mint uncsitesó, persze ki lesz akadva a dekerkedés miatt,…..
gájricsi aranka 2009.06.29 23:26:47
@Yvette / Babacool: Inkább a Yakuzák...Tódikám új edzőpartnerei...velük fut versenyt már egy hónapja.
gájricsi aranka 2009.06.30 00:24:38
@Monty a gájricsi bizalmasa: Mégis elvetted...bár érvénytelen a házasság, mert a Jolán férjezett, de mégiscsak a főnököd anyja...
gájricsi aranka 2009.06.30 00:25:25
@Yvette / Babacool: Ja, készen vagyok, a szemeim már egymásra néznek...
Jó éjszakát!:)))
Drága kedves magyari testvéreim! Ne aggodalmaskodjatok, a tájmsz el fog indulni, csak kicsit Pató Pál tempóban nyomatjuk, mert a filmem megint megbukott - ez aztán kicsi fursztrációt indukált az én csipke lelkemben. De csak egészen mákszemnyit. Az Asszony meg ugye, az új gyermekével…..
gájricsi aranka 2009.06.28 21:43:13
@gajricsiné madonna: Máskor ne légy sóher és vegyél első osztályú repülőjegyet a bébicsőszöknek is. Akkor majd nem keverednek el a poggyásszal együtt...:)))
Nedvecky Lónyál  a revü hullócsillaga mindkét nagy kereskedelmi adó műsortervében hatalmas súllyal esik latba! A túlkoros riszakirálynő azonban túl sokáig várt a döntés meghozatalával, ezért véresre fajult a harc... Lónyál a huszadvirágzásán is jócskán…..
Most érkezett szerkesztőségünkbe a hír a mindig naprakész Gumiropi hírblogról: Varánusz Pállottka új otthont talált! Az émelyítően nagyképű bérprovokatőr a Hold bal partját nézte ki magának, miután zokogva nekiment a világnak Puki Csuka emberkedése miatt. Ahogy arról már…..
gájricsi aranka 2009.06.21 17:48:03
@gajricsiné madonna: Nem tökmindegy? A Lajos szeret ilyen névtelen alakokról irkálni. Egyébként érdeklődj a Dezsőnél, ő a magyarimániás. Ezek meg ott nyomják valami tóksóban.
gájricsi aranka 2009.06.21 19:37:18
@gájricsi pajeszos lurdesz: Dehogy kicsim. Anya elment és hoz neked egy hugicát...
Az önmegtartóztatásáról és erkölcsös életviteléről bulvárszerte elhíresült, húrtépő szakmunkás megelégelte otthona igénytelen állapotát, ezért új házvezetőnőjét egy valóságshow keretében óhajtja kiválasztani.  Nemkő Bráner, aki média-szerte…..
Öreg vagyok én már a vendégségbe járáshoz! Illetve az még belefér, hogy elmegyek, megeszem a kaját, megiszom  a piát, aztán szépen hazajövök és a saját ágyikómban alszom. De a Matild addig macerált, míg hozzáköltöztem néhány napra. Persze nem merő szívjóságból…..
gájricsi aranka 2009.06.16 20:53:26
@gajricsiné madonna: Elvoltam ezzel az irománnyal meg egy másikkal, amivel Tom idegein játszottam. A gép is többször átvágott a palánkon...
De most már itt vagyok, frissen,fürgén, fiatalosan.

Persze, hogy be volt tépve, mert elfelejtettem becsukni a spájzablakot, ott mentek be a szellemek is...:)))
gájricsi aranka 2009.06.16 23:06:53
@gajricsiné madonna: Jó lenne, ha Te is körülnéznél odahaza, hátha más is a kezéhez ragadt... nem csak a pitonja:)))
Már nem csak a trópusi nap szereti Krueger Emánuelle-t, a hivatásos semmittevőt! Sokáig nem tudta eldönteni az elvetélt mentőorvos és professzionális aljnövényzet, hogy boldog legyen, vagy csak szabad, de most végre határozott verdiktet hozott: mindkettőt bevállalja!Emanuelle…..
Megrendítő hír jutott mára, amitől könnyek szökkennek szemünkbe! A Gumicukor nevű, mértékadónak számító hírportál számolt be a drámai eseményről: Sóher Lófej a hajléktalan szálláson, most a temetésére gyűjtöget! A ’legirritálóbb magyar’ címet rég…..
gájricsi aranka 2009.06.16 08:55:41
@gájricsi dezső: Idefigyuzz öcskös!!!
Ha a Montyt még egyszer meglátom a portám egy kilométeres körzetében, Nutellává rugdosom a mogyoróit!!! Rajtakaptam, hogy a smukkos dobozban matatott...Még szerencse, hogy nem volt rajta semmi, így nem tudta zsebretenni a gyémántos nyakékemet, amit karácsonyra kaptam a Tódikámtól!!!
Az a legszebb darab, a tévében is mutogatták...valami Kék Fény című műsorban!
És jobban teszed, ha Te is körülvizslatsz odahaza...lehet, hogy már az aranyeredet is lenyúlta!!!
Kellett nekem férjhez menni?! Kellett nekem pont ebbe a családba házasodni?! Kellett a francokat...! Most aztán mindenért csak magamat okolhatom... Néha komolyan azt hiszem, hogy az egész rang és címkórban szenvedő álarisztokrata bagázs fingani se tud nélkülem! Akármi van,…..
gájricsi aranka 2009.06.08 16:59:26
@gajricsiné madonna:
Kedves Tőled, hogy ezt mondod! Örülök, hogy tetszett...de azért nem akkora durranás!
Magyarok! Ti nomád hősök! Hát  nem unatkoztok ott manapság Húngárijában? Bezzeg nálunk Álbijonban zajlik az élet! Az Asszonyt, (a Madge neve most már ez lesz, amíg a siratókórus felém nem áll!) ugyan kisebb trauma érte, amit vállrándítással viselt, mert erős az ő lelke…..
gájricsi aranka 2009.06.08 00:24:27
@gajricsiné madonna: Kötelesség? Ja, ha Te mondod...:)))
Jó éjszakát, Madge, az enyém jó lesz, azt tudom.:)))
gájricsi aranka 2009.06.08 00:31:13
@gajricsiné madonna: Én nem imádkozom! Vagy pofozkodok, vagy káromkodok...vagy a kettőt egyszerre.:)))
A többi meg magánügy...igaz?:)))
gájricsi aranka 2009.06.08 00:47:27
@gajricsiné madonna: Én készen állok, a többi már Montyn múlik...:)))
Báttyó Szájjky - a vérgagyi eltávozott testvéréből  pofátlanul élősködő megazéró - nem adja fel! A vérfagyasztó információt a legautentikusabb hazai hírblog - a Ropicukor - újságírónője osztotta  meg reszketve,  a honlap döbbent olvasótáborával.…..
gájricsi aranka 2009.06.05 23:57:18
@gájricsi tódor: Tódikám! Ki az a Klajudia? A kis barátnőd? Miért nem hozod haza bemutatni?
gájricsi aranka 2009.06.06 00:09:52
@gájricsi dezső: Érdekes, mert amikor először olvastam a cikket, még Lajos volt rajta...Családi vállalkozás?
Festik az ovi, basszátok meg?!Vagy mit dekoltok ebben a feszített húgytükrű klozetban még mindig?! Na, kapjatok be egy csé vitamint és csapjunk bele a pacalba! Hol hagyott ott a múltkor a vonat benneteket? Ja fogom! Az ojabun jakuzafarsangjánál. A hájtek putriban.Átkorzóztam, amikor…..
gájricsi aranka 2009.06.05 22:22:47
@gajricsiné madonna: Ez nem lep meg...egyszerű a fickó, mint a faék.
gájricsi aranka 2009.06.05 22:31:08
@gajricsiné madonna: Neked egy igazi pasi kell, nem ilyen két lábon járó ruhafogas.
Cirkuszimajom helyett meg a Jackoval kéne próbálkoznod...:)))
gájricsi aranka 2009.06.05 23:51:44
@gájricsi tódor: Kisfiam! Tudod, hogy amit főzök, azt ritkán eszem meg...majd megeszi más...jó pénzért...:)))
Amióta elvittem Matild unokahúgomat az auralátó Szilárdhoz, nem volt egy perc nyugtom. Ez a kerge kókler kiüldözött a világból! Először azért, hogy Matildot csakis hozzá vigyem...Nem értettem a dolgot, amíg azt a büdös pacsuliszagot meg nem éreztem. Hát…..
gájricsi aranka 2009.06.05 19:38:05
@gajricsiné madonna: Ja! Az agyamban már csak a készenléti ledek pislákolnak...:)))
Gájricsik Világa Aranka naplója 2009.06.02 18:34:00
Látom, megint nem írtam egy hete, de nem történt velem semmi érdekes. Amióta szegény Kázmérom megboldogult, unalmas az életem. Annyira hiányzik az én drágám...  Tegnap viszont nagy öröm ért, Tódikám hazajött!! Az én egyetlen kisfiam komoly üzletember és ritkán van ideje…..
gájricsi aranka 2009.06.03 17:31:16
@gajricsiné madonna: Csak eseti melót vállalok, alkalmi díjazásért (zsebbe, mert tele a puttonyom az Adóhivatallal:). Maximális diszkréció garantált!
De ha a kabbalistáid bekevernek, úgy megátkozom őket, hogy csak nézhetnek, mint Schobert Lara a Bocicsokira...
Mindig szívesen állok a rendelkezésedre, kedves rokon...bejelentkezni az ismert e-mail címen lehet. Téged soron kívül fogadlak, de csak kápét fogadok el...cd-vel, dvd-vel, poszterrel fizetni nem lehet...
gájricsi aranka 2009.06.03 18:24:50
@gajricsiné madonna: Tökömtudja! Vajákos vagyok, nem programozó...
Kérdezd meg a Nagyonnagyfőnököt...