Regisztráció Blogot indítok
Adatok
icemaan

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Reklámelhelyezés FAIL 2010.05.24 12:15:00
Minden tiszteletünk Böjte Atyáé, de ez azért csinos lett!..
Felelősségteljes apuka miatt rökönyödött meg ma Renegade, valószínűleg még annál is jobban, mint amennyire én, vagy bárki más tette vagy teszi majd, miután elolvasta a lenti sztorit. Az ilyen ember helyből elmebeteg, vagy csak a hótól hülyült meg? Fél órával ezelőtt (azaz…..
A Földnek azon a részein, ahol hisznek az ilyesmiben és nem bolondultak bele a vásárlásba, Karácsonykor megünneplik, hogy a Seregek Ura a Béke Hercegét küldte el teremtményeinek, hogy… de ez nem szentbeszéd, hanem egy hadászati-rendvédelmi blog karácsonyi bejegyzése. Sajnos…..
Ezt a Győzőnél mérföldekkel sukárabb bandát a "román Palotai", azaz Dj Vasile és Dreamdoctor alapította három, a medvetáncoltatás betiltása után munkanélkülivé vált ursari cigánnyal (az ursarik jellemzően medvetáncoltatásból éltek).  ..
icemaan 2009.12.09 19:36:15
Ez az extrém külsejű német ruhatervező Harald Glööckler. Személyében jelenik meg a férfi chola - magyarázat az elbaszott szemöldökre. Csodálatos weboldalán csillámporos-koccintós animáció váltja a menüpontokat, egy ilyen pompás jelenségnek ez a minimum amivel reprezentálhatja…..
icemaan 2009.12.09 19:28:16
  Irodai csúszdát ugyan már láttam képen (például a Google svájci irodájában van egy), de nem gondoltam, hogy Magyarországon egy Kalazanci Szent Józsefről elnevezett intézményben jelenik majd meg. (Ha valaki tud más hazai előfordulásról, kommentelje.) A névválasztás (CDO…..
 A valódi magyar terroristák kísérletező diákok. Ők állították össze ugyanis azt a bombát, amelynek felrobbantásáról Draskovics miniszter felvételt adott át a sajtónak a napokban. Ezt mondta: „a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is…..
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..
icemaan 2009.03.04 22:18:58
icemaan 2009.03.04 22:30:24
@Miskin Herceg: Ő a nyerő!
Akkor most elveszem a részem a sörből.Mert adózni kell belőle. :))
Ferenc tízre kiment, mosolygott és szalagot vágott. Kész a híd, boldogság van, vigadjatok magyarok. Az internetező és rádióhallgató polgárok örültek is: na, ma délután kipróbáljuk a Csák Norisz hidat. Négy előtt pár perccel a pesti oldal bevezető szakaszához gurultam. Már…..
Subba Képrejtvény: Sufnituning 2008.08.31 23:58:00
Postaládánkba érkezett egy fénykép erről a tuning autóról, mi nem tudjuk a megfejtést. Talán közöttetek drága olvasóink akad olyan nagyvilági paraszt, aki fel tud világositani bennünket is arról hogy mégis mi az édes életre jó az a két kiálló vas az autó elején?  …..
Subba Transz Tomi 2008.04.03 15:48:00
Az eredeti videó már körbejárta a netet, de ez a zseniális remix csak most jutott el hozzánk. A téma kifogyhatatlan, óriási lehetőségeket rejt magában. Grátiszként a Mester egy jó hangulatú kisvideója, amiben humorérzékét villantja meg egy remélhetőleg saját…..
icemaan 2008.04.03 17:29:57
icemaan 2008.04.03 17:30:58
Amúgy szerintem be van b@szva az első videón.
Zsarufika Új seprű... 2008.03.16 21:40:00
..jól söpör. Hiába, no, Draskovics papának nagyon meg kell mutatni, keményen vezeti a rá bízott hivatalt, eredményeket kell mutatnia, gyorsan és látványosan.Meg is tette. A rendőrök készültek, rendesen, csak egy pár civilt vertek meg, közleményt adtak ki, hogy a környék…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
icemaan 2007.12.19 19:49:57
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Egy: A kecskeméti autókereskedő, aki a honlapján felcsendülő, veszettül ismerős harmóniákkal operáló funkynóta szerint minőségben utazik, szponzorként meg egy hazai zenekarban. Kettő: A zenekar veszettül funky énekese, 31 éves, nőtlen, és azért hagyta faképnél bohó ifjú…..