Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlackWitch

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mostanában írtam. Zajlott az elet, pörögtek a hétköznapok, ott tartottunk, hogy elkezdtem a sulit szeptemberben. Hétvégi program volt, picit féltem, hogy képtelen leszek koncentrálni, tanulni, de úgy voltam vele, hogy meglátom, ha menni fog, van még helyem egyetemen is.  Közben úgy gondoltuk…..
   Valójában nem is azért járok ide, mert valami bajom van, hanem egyszerűen csak unatkozom. Ősz van, trutyi eső, Balázs az ezredik bogyó és babóca részt nézi, kimozdulni értelmetlen, Laci délutános, Alvi edz, Danka táncol, készülnek a szalagavatóra.  Tegnap mentem befelé kora délután Győrbe, és…..
Hülyék vagyunk mi nők. Történt ma, hogy bementünk Győrbe bevásárolni. Naja, a falusi lét csodája, az egyik csodája, hogy az egyszem kisbolt egy szar. Szóval kiürült a fagyasztó húsos rekesze, meg itt 3,5-ös tejet sem árulnak, avokádót meg szerintem még nem is láttak, úgyhogy irány a város. Vonattal,…..
Minden vég egy új kezdete... Ősz 2017.09.01 22:34:07
Vége a nyárnak. Megint. Hirtelen az idő is szomorkás lett, mintha kötelező lenne az augusztus elmúltával a trutymó szürkeség. Nálam még tart a nyaralás utáni ürességérzet, az egyetlen dolog, amit utálok a nyaralásokban. Csoda volt. Komolyan. Azt mondtam, hogy a brac-it nem lehet felülmúlni. De…..
 Néha elkalandoznak a gondolataim. Most csak egy balatoni képet láttam, és eszembejutott, mennyire szerettem. Az esti fényeket, a langyos nyári szellőt a parton, a viharjelző villogását, még a jellegzetes mocsárszagot is. Gyerek voltam, nem gondoltam, hogy történnek a világban rossz dolgok, hogy…..
Dühös vagyok. Muszáj valahol kiadnom, és azt hiszem, így lesz a legjobb.  Beszélgettem tegnap Katikával. Keresett, vacakolt a telefonom, nem tudott elérni, ezért felhívta a nagy srácok apját, hogy elkérje a számom, gondolván, hogy a gyerekek miatt szokott velem beszélni (nem).  Olyan…..
  Nyomott nap a mai. Reggel benéztem a babás gyíkcsoportba, és szembetaláltam magam Ádi anyukájának a hozzászólásával. Ádi elment. Egy emberként reméltük a csodát, hétvégén szétbőgtem  a szemem, mikor megtudtam, mennyire nagy a baj, tegnap picit jobban reménykedtem, mikor nagyon kicsit javulni…..
Pont egy év telt el. És Balázs 3 hetes és 1 napos kis csoda. És nem találkoztam ugyan a tavalyi nővérkével, de ezúttal 1 emelettel feljebb jártam, és teljesen simán ment minden. Februárban kiköltöztünk Nagyszentjánosra. Tök jól bírtam a pakolást meg a stresszt, persze a menet a szokásos volt, egy…..
 Most épp Balázs. Illetve rengeteg átmeneti néven és rengeteg átröhögött napon át jutottunk el odáig, hogy Balázs lesz. Egyébként évekkel ezelőtt a club202-ből hazafelé, spiccesen az éjszakai járaton én ezt már megmondtam. Csak mivel Balázsból van néhány a családban, én valahogy mindig meggondoltam…..
Tulajdonképpen én nagyon utálok költözni. Rengeteg dolog, amit össze kell csomagolni, és hát ugyan jó helyre megyünk, és végre a mi kis saját fészkünkbe, de akkor is egy csomó emlék köt ide. Még ha nem is mindig pozitív. Mondjuk az elmúlt majdnem 5 év az többnyire az. Itt boldog vagyok, teljesen,…..
Akkor hajrá. Újabb nekifutás, már 18 hetesen. Minden különösebb gond nélkül, de az ördög nem alszik ugye. Szerintem a dokinak én vagyok a rémálma. Mondjuk nem baj, így azt is kivizsgáltatja, amire én legyintek, konkrétan a folyamatos minimális vért a vizeletemben. Mondhatom én,…..
- Gyerekek voltak már?- Volt sok, a Horgas sírt is. Csuja izzadt.- Énekesek? - Azok is, Horgas a kettes számú vigyorát váltogatta az egyes lenéző fintorral, Csuja izzadt.- Nyugdíjasok? Béna bűvészek?- Megvolt, Márkó tátott szájjal nézett, Patrícia rosszallóan összevonta a…..
   Azt hittem, majd jobb lesz, ha visszamegyek dolgozni, meg emberek közt leszek, meg visszatérnek a hétköznapok. Aztán meg a francokat. Jó nagy szar. Rutinból megy az egész, közben az agyam nem ott jár, és…..
    Túl vagyok a kontrollon. Persze minden tökéletes.. a citológia ugyan még pár hét, mire visszajön, de a doki szerint meglepő lenne, ha bármi eltérést mutatna, annyira rendben van minden. Egy nagyon pici felmaródás volt a méhszájon, azt leégette, de az annyira semmi volt, hogy…..
    Majdnem 3 hét telt el.. és semennyivel nem lett jobb. Utálom a világot. Próbálok úgy tenni, mintha a megszokott mederben folyna az élet, de nagyon ritkán sikerül el is hinni. Képek villannak be. És sírni kell tőlük.      Eleinte szerettem aludni, mert újra pocakosnak…..
 Nálunk volt ma anyukám. Ő az a típus, akin nehezen fedezhetők fel érzelmek, illetve ha ismeri őt az ember, akkor persze tudja, hogy mire gondol és mit érez, csak éppen leblokkol és nem tud mit mondani adott helyzetben. Az érintés és a babusgatás meg végképp nem volt soha az ő…..
    Akkor járok itt, ha valami nagyon fáj, és ha nagyon nem stimmel a világ, és egyszerűen írnom kell róla, valahogy elmondani, kibeszélni, akkor is, ha nagyrészt aztán a kutyával nem osztom meg.. a menet a következő: írok, bezárom, megnyugszom, legközelebb feljövök, a múltat…..