Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Online tréner

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online tréning Címlisták 2009.06.26 10:34:00
 Kedves érdeklődők ! Már elég részletesen megbeszéltük a célpiacok meghatározásával kapcsolatos feladatainkat, mindenki kiválasztotta a számára legmegfelelőbb termék, vagy szolgáltatási kört, elvégeztétek az első lépéseket a piackutatás vonatkozásában, tudjátok…..
CélpiacokFolytatván a múltkori gondolatainkat a célpiacok meghatározásában. Beszéltünk már földrajzi célpiac meghatározásról, ár alapú célpiac meghatározásról, most beszéljünk egy másik tényezőről az idő alapú célpiac meghatározásról, illetve ejtsünk szót egy…..
Célpiacok Múltkori írásunkban már érintettük a célpiac, vásárlói célcsoport meghatározásának általános elveit, most egy kicsit ki is bontjuk a témát.Visszatérvén az eredeti gondolathoz, ha pl. fűnyírót értékesítesz akkor a célpiacod nem a panelban élő városlakó lesz…..
Online tréning Bemutatkozó 2009.06.03 21:58:30
  Tisztelt leendő és már a salesben dolgozó üzletkötők ! Ezt az oldalt a Ti segítségetekre hoztuk létre, hogy gyakorlati kérdésekre gyakorlati válaszokat adjunk egymásnak és ezzel segítsük a minél sikeresebb eladásokat. Mint bizonyára tudjátok a salesben is…..