Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gytibor007

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Forduljatok meg!" – kéri ezen a felvételen egy utcai prédikátor a Las Vegas-i "Route 91" country koncertre érkezőktől, akiknek hirdeti az evangéliumot és Jézus Krisztushoz való megtérést KÉT ÓRÁVAL azelőtt, hogy a gyilkos elkezdte volna a mészárlást. Van, aki csak nevetett rajta, mások részegen a…..
Muszáj volt egy kis szünetet tartanom a B-C-D-kategóriás sci-fi akciófilmek után egy méltán elfeledett, vérgáz vígjátékkal. De nem kell aggódni, a következőkben folytatódni fog a csillagközi sztorik inváziója!..
Brian May, a legendás Queen együttes gitárosa mindig hangsúlyozza, hogy milyen szívesen tér vissza Budapestre zenészként és magánemberként is. Minden bizonnyal belőle is sok emlék tör majd fel, amikor március 11-én és 12-én a londoni West End és a New York-I Broadway legújabb…..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Közel sem célunk a napi politikai eseményekre reflektálni, de nem mehetünk el szó nélkül a nagy médianyilvánosságot kapó Zuschlag-per mellett: a nyolcadrendű vádlott (vagy elítélt, a fene sem tudja, hogy kell az ilyet megfogalmazni az első fokú ítélet után) ugyanis nem…..
gytibor007 2010.04.02 16:32:01
@vmi: jesszus, ezt a monológot. pár kerék meglazulhatott a per alatt
Ilyen a sors: honfitársunk, Cakó Ferenc nem lett a legnagyob videómegosztó sztárja,pedig bőven lehetne, miközben Kszenyija Szimjonova, az ukrán Csillag születik idei nyertese szpen elindult a világhír felé, pedig ugyanazt csinálja, amit Ferenc. Nem akarjuk a csaj érdemeit kisebbíteni,…..