Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaveSlim

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak ők a melegben locsolták a fesztiválozókat, hogy ne legyen bajuk. Valószinűleg megállapodtak a fesztiválal, ha pedig nem akkor csak simán voltak jó fejek. Ők így értelmezték a szolgálunk és védünkőt. Videó lent.   ..
Antal egyik reggel arra ébredt, hogy albérletbe adott lakásában valaki ottfelejtett egy UPC-előfizetést, amit ő fel sem tud mondani. A UPC csak a szerződő féllel hajlandó tárgyalni, aki nyilván nem fog jelentkezni tartozása kifizetése miatt:Másfél szobás lakásomat kiadtam…..
Mikor a facebookon az egyik olvasó elküldte ezt a Google Adwords hirdetést, először nem tudtam, sírjak vagy nevessek. Annyira meglepett az egész, hogy hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy egy ügyes húzás volt-e a hotel részéről, hogy így lecsaptak az aktualitásra, vagy egyszerűen…..
Ma hajnal háromra elfogadták az új médiatörvényt. Igaz, nem ez blogunk fő profilja, de úgy éreztük, nem árt, ha olvasóink innen is értesülnek arról, mi vár ránk a tejjel-mézzel folyó szép, új világban. Az alábbi szöveget az MTI bocsátotta ki három részben, kicsit húztunk…..
Salgótarján, Beszterce-lakótelep, MSZP-gyűlés. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke (!) Bikicsunájt énekel és Michael Jacksont imitál. Mindezt egy gyér színpadon, egy lekonyuló "Csapatmunka" molinó előtt. Hát már csak erre futja az MSZP-nek? Szegény mamikák akik kilátogattak,…..
Nem akarnak lemaradni a volánosok az ügyfélterrorizálásban a BKV-s és MÁV-os kollégáktól a jelek szerint. Miklósnak az volt a bűne, hogy szóvá tette, egy közlekedési alkalmazott dohányzott az Árpád hídi buszpályaudvar utasvárójában, ahol ez természetesen tilos. Tegezéssel…..
Komolyan mondom egy vicc ez a Magyarország... Csak összehasonlítás szintjén, én kereskedelemben dolgoztam 2 évig értékesítési vezetőként, és akkor sem kerestem annyit, mint most Ausztriában, utolsó szartúró segédmunkásként. Egy vicc Magyarország Igen kérem, az a nagy helyzet,…..
Az E85 átalakításoknak számos változata van. Talán a legegyszerűbb és leguniverzálisabb a profi átalakító elektronika melyekkel tökéletes flexi üzem lehetséges. Viszont létezik az átalakításoknak költségkímélő módszere is. Mint az alábbi történet bizonyítja akár gyári…..
A Magyar Kerékpárosklub tavasszal kezdett gyűjteni, péntekig 1103827 forint jött össze, amiből fel tudták állítani Budapest első kerékpáros forgalomszámlálóját a Múzeum körúti kerékpársávon. A számlálót pénteken adták át, a forgalom alakulása a helyszínen és…..
UPDATE: Itt a nagy felindulásban alapvetően keveredett össze a szezon a fazonnal, minthogy a népszerű DJ-razziákat a MAHASZ intézi, továbbá a matricákat is a ők adják az üres adathordozókra. Az Artisjus ettől függetlenül az őket érintő kérdésekben hamarosan önálló posztban…..
Az iSuppli szerencsére nem bírt magával, és megint kiszámolta, hogy mennyibe kerül az aktuális iPhone-generáció gyártása az Apple-nek. Ezt úgy csinálta, hogy megnézte, mennyibe kerülnek az alkatrészek, a számokat összeadta, aztán kijött az, hogy 188. Már hogy dollár, ami az…..
Subba Elhunyt Hypós Feri 2010.06.23 10:30:00
44 éves korában hunyt el a Fradi B-közép legemblematikusabb alakja, a legendás Hypós Feri. Egy hete szállították agyvérzéssel kórházba, ám tegnap a szervezete feladta a harcot, nyugodjék békében!Második, harmadik rész itt...
Több posztunk is volt az első Starbucks végtelen hosszan lebegtetett megnyitásáról, ezért nem hagyhattam ki a fenti internetes műalkotást, utólag is megünnepelve, hogy végre lehet drága nemzetközi porkávét kapni Budapesten is. A Starbucks-nyitásról írt a Szívlapát és a…..
anonim [szexfüggők] 3 in 1 2010.06.03 07:02:00
Meztelenül ülök a konyhapadlón, lábaim előre nyújtva, hátam a falnak támasztom. A konyhakő hideg, golyóim egészen összementek tőle. Ő a hűtő előtt áll, szintén pucér, mellbimbói kacéran merednek előre. Néhány perccel ezelőtt a seggében és a pinájában egy duplaágú…..
Ma kaptam egy újabb történetet, mely kisértetiesen hasonlít az eddigiekre. A kiemelt rész igencsak elgondolkodtató!!! Ezért a cikk elejére is kiteszem! Hátha végre valaki a fejéhez kap, és vége lesz ennek a terrorszervezetnek, ami ma áramszolgáltató néven becézgetünk, és…..
Eszpée nem hiába a magyar internet babérkoszorús veteránja: még le sem esett a tojáshéj a magyar demokrácia legfrissebb kabinetjének fenekéről, barátunk máris borzalmas képviccel állt elő. Reméljük, hogy ez nem tántorítja el a Fideszt a szükséges, kemény intézkedések…..
DaveSlim 2010.05.04 09:11:31
masszázsblog Kuplerájfíling 2010.04.27 10:18:00
Miért nem megy a bolt egy csinos, ifjú és a masszázshoz kiváló érzékkel megáldott leányzónak? Lehet ennek sok oka, sokkal több mint amennyit a legutóbb meglátogatott női hölgynél tapasztaltam, de ez a kettő épp elég ahhoz, hogy soha az életben ne menjek vissza hozzá. Az egyik…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
DaveSlim 2010.04.22 10:52:28
@Aurian: te beteg vagy :D :D :D Rendőrségi feljelentés... aha... rögtön nyilvánosan akasszuk fel őket, de előtte mindenki megdobálhatja paradicsommal/kővel a szemét gonoszokat :D
Áruld már el, hogy melyik törvényt, paragrafust sértik meg, mert kíváncsi vagyok, miből következtetted ki, hogy amit tesznek, az törvénybe ütközik.