Regisztráció Blogot indítok
Adatok
funny

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közgazdászok szerint ha kevesebb embernek lenne saját lakása, akkor jobban élnénk. Hogyan lehet ezt elérni? A németek megmutatják.Korábbi posztjainkban - elérhető itt és itt - bemutattunk olyan kutatási eredményeket, melyek arra a következtetésre jutottak, hogy a magas…..
Bornai Tibor Muszáj ezt? 2012.11.06 22:13:25
Nézem, ahogy a közszolgálati televízió már egy jó ideje a Trianon előtti Magyarországra kiterjedően jósolja meg a másnapi időjárást. Arra gondolok, vajon hogy esne, ha a szlovákok, a horvátok, vagy a románok úgy beszélnének állami televíziójukban a mai Magyarország egyes…..
funny 2012.11.07 10:19:33
Újraírom, javítva! :-)

Szerintem is sértő ez a Nagy-Magyarország kontúr, ami a hőmérsékletekből rajzolódik ki.

Egy átlag románt ez nagyon zavarja. Tudom, mert beszéltem ilyennel és mondta, hogy le van döbbenve mennyi Nagy-Magyarország matrica van az autókon. Ők azt mondják, nem hiszik el, hogy ebben semmi revansizmus sincs, mert Magyarország már indított háborút, hogy visszaszerezze Erdélyt. (És igazuk van, mert a II. világháborúban ezért vett rész Magyarország.)

Az előrejelzést viszont én is határoknál nagyobbra készíteném, mert tényleg élnek magyarok a határokon túl és tényleg nézik a magyar tévéket, tehát miért ne innen tudják meg milyen lesz a másnapi időjárás.

Az előrejelzést kiterjeszteném az egész képkivágásra, hogy négyzet és nem Nagy-Magyarorszszág alak rajzolódjon ki a hőmérsékletekből. Keleten addig rajzolnám a térképet, hogy Moldva és Bukarest is rajta legyen, mert ott is élnek magyarok és nézik a magyar tévéket. (Ezt is tudom.)

Egyetértek a bloggolóval, hogy mi magyarok lehetnék jólneveltebbek és jövőoriéntáltabbak is. (A jövő felé fordulást a Nagy-Magyarországozás ellentétjének nézem.) Mindig azt mondom: Ausztria nincs tele se Nagy-Ausztriás, se Habsburg birodalmas matricákkal, mégis sokkal hazafiasabbak nálunk.

Ui.: A Felvidék, Délvidék-ezés nem zavar, és szerintem egy átlag szlovák vagy szerb ezt észre sem veszi, a Nagy-Magyarország kontúrt viszont igen.
funny 2012.11.07 10:23:50
@Kuruttya:

Úgy emlékszem, a Kelet-Európai országok azért vettek részt a II. világháborúban, hogy a területet szerezzen a másiktól (Magyarország) vagy ne veszítsék el, amit egyszer már megszereztek (Románia).
Subba Subba Warning! 2012.04.23 20:07:00
Autósok.ha nem akartok büntetést, nézzétek meg a kocsiban lévő egészségügyi csomag, doboz, láda lejárati dátumát! A rendőrök kirajzottak az utcára és csak ezt nézik, semmi más nem érdekli őket! Ha a rajta lévő dátum szerint lejárt, akkor a helyszínen 50.000,- Ft bírságot…..
funny 2012.04.24 07:55:30
@Thorwald:
A hír igaz!
Szombaton láttam egy libilincselt kocsit a Köztársaság, hétfőn a Rezső téren. Mindkettő szembeállt a forgalommal.
Már ezt pletykálja az egész kerület. Egy héten belül mindenki jó irányba áll, aztán jöhet a köv. szopatás.
A túl közel állsz a sarokhoz, az már régóta megy. Engem is megbüntettek egyszer 2-3 éve.
(Ott lakom azon a környéken.)
 Még sosem voltam Párizsban, így természetesen egy divatmániás összes sztereotípiájával a fejemben, és persze rengeteg elvárással figyeltem azt, hogy hogyan öltözködnek a párizsi nők. Íme a megállapításaim, amelyek szerintem meghatározzák a stílusukat, de persze 1…..
Benéztem én ezt a téglalap fazont. Illetve vagy benéztem, vagy csak korán kezdtem el óbégatni, hogy jön, jön, mert hogy feltűnt a hollywoodi filmekben, és akkor mindjárt azt vizionálom, hogy három hónap múlva megjelenik a győrújbaráti fagyizóban is. A trendek azonban lassan, igen…..
Ádám ajánlotta a helyet, én meg látogatás előtt átpörgettem a flash-sekkel megfingatott honlapot, hogy tudjam, mire számítsak. Hát ezek alapján engem meggyőztek:Szervusz, mi vagyunk a Fruccola. Friss dzsúzokat és más finomságokat készítünk. Szereztünk egy klassz kis weboldalt…..
(Fotó: maszol.ro)  "Egykori vendéglőt és Kós Károly által tervezett épületeket bontatna le Marosvásárhelyen Dorin Florea polgármester"    - írja az Új Magyar Szóra hivatkozva az MTI, amit aztán persze számos jó nevű magyarországi híroldal is átvett.…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
Reggel végigszaladtam a tumblren, és két érdekes dolgot is találtam: az egyiken Danny DeVito lányokat kér meg arra, hogy mutogassák nekik a cicijüket (klasszik WTF kategória), a másik pedig az örök lázadó Vivienne Westwood meztelenül. A divattervezőnő imád polgárukkasztani, és…..
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..
Modorosblog A Magyarkodó 2010.09.27 06:00:00
Szilva, körte, cseresznyeÉljen a Haza - Egészségünkre!/Kárpátia - Pálinka/ -Nézd meg Imikém, ez a szomszéd gyerek, akiről beszéltem. Ott megy. Ilyen árpádsávos, nyilas nagymagyar, tudod. Onnan tudom, hogy a múltkor kiakasztott egy koronás címeres magyar címert az ablakába,…..
Tíz éves bulinkon, gigastandunkon, az OT Expo legjobb helyén ott lesznek tízen, akik nem restek és beneveznek 20-30 éves, féltve őrzött, hibátlan és gyári autójukkal. A jelentkezés mikéntjét és feltételeit elolvashatják, ha rákattintanak a rendezvény logójára itt, a jobb…..
Belsőség Mini, mikro, nano 2010.02.05 09:00:00
A nanotechnológia már az utcán van, ez kétségtelen. Nem kell hozzá sok idő és apró robotok százai nyüzsögnek majd bennünk, pusztítják a rákos sejteket, stimulálják idegeinket és ki tudja még mit.  Alig várom már, hogy megjelenjenek az első nanorobot-chiptuningolók és…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..