Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz@rkupac

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sors fura fintora, s persze a történelem alakulása terelte a fotográfusi pályára, hogy nevét mára az egyik legismertebb élő kortárs magyar alkotóművészként tartsa számon a világ. Kolozsváron született 1937-ben, majd  1949-ben szüleivel Magyarországra települt. 1956-ban az…..
sz@rkupac 2016.08.06 18:04:43
Mindig is érthetetlen volt számomra, hogy a francba lehet az, hogy a Jobbikos oldalakon ennyi like van, amikor "offline" a való életben egyre kevésbé találkozom büszke jobbikossal? Megvan a magyarázat, most nagyon csúnyán lebuktak a szittya fiak! Sokszor úgy leszel a Facebookon…..
A reklám a magyar áruk vásárlására hívja fel a figyelmet.Minden magyar embernek látnia kell ezt a reklámot amit betiltottak!..
A Junior Art Center lakberendező iskola és a SzépLak folyóirat közös fotópályázatára Váczy Győző egy szép zenét komponált a képekhez. Ez az összeállítás látható volt az ünnepségen. Az eredetileg 50 perces összeállítást 16 percesre kellett szűkíteni, hogy a…..
A Fotolia által néhány napja bejelentett adónyomtatvány-felülvizsgálat mindenkit érint, aki kreatív tartalmat kíván eladni a fotoliánál. Amennyiben nincs kitöltve a nyomtatvány, akkor (feltételezhetően a legközelebbi) kifizetésnél a fotolia az Egyesült Államok…..
         Néhány mondat a blogról.. Gondoltam , minden bemutatkozás fontos.. Így annyit magamról, hogy amatőr fotós vagyok, és hobby szinten fotózok. Ezért a kritikákat lehetőleg csomagoltan kérem. Igyekszem jobb és jobb fotókat feltölteni, amit eddig…..
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..