Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nahoten

0 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Világvége után 2021.10.11 17:28:58
Figyelem: ez csak laza ötletelés, fantáziálás egy olyan kritikus vészhelyzetről, amikor hetekig szünetel egy vagy több közműszolgáltatás. Ennek az életmódváltós témához semmilyen közvetlen köze nincs, kéretik nem keverni. Garantáltan becsúszik majd pár elvadult gondolat, ezt mindenki kezelje a…..
Nahoten 2021.10.29 18:44:02
@Deansdale:

Pedig fideszesek vagytok, de már magatok sem veszitek észre.

Tudom, mert veletek Dean mindenről lehet értelmesen beszélni, de ha Fidesz vagy Orbán bírálata kerül szóba, akkor vakok lesztek és nekimentek mindenkinek aki bírálni meri idoljaitokat.

Tudom, mert próbáltam Emlékezhettek.

Tudomásul vettem és a bizonyosság után nem emlegetek Orbán és Fidesz témákat, hanem más beszélgetésekbe kapcsolódok be.
"A kormány halálos ítéletet mondott a vályogházakra", olvasom a hírt, és nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Az intézkedés eleget kíván tenni az EU-s klímatervnek, amelyben 55 százalékos üvegházgázkibocsátás-csökkentés a cél 2030-ra Aha. És melyik az az építőanyag aminek garantáltan messze a…..
Black Pilled kolléga szokta mondogatni, hogy a színesek és libsi szóvivőik mennyire felháborítónak találják az indián rezervátumok ötletét - kikérik maguknak, hogy a rohadt rasszista fehér elnyomók így kitoltak a szegény színesekkel -, viszont ha most a nyugati civilizáció állapotával és…..
Érdekes cikket találtam. Eredetileg az Apple fikázása volt a cél és hogy azt mondják, hogy azok a termékek sz@rabbak biztonság szempontjából, de... a végén igazából az derül ki, hogy az összes platfrom hulladék ilyen szempontból, nem számít mi van, hogy van. "Csapnivaló az Apple gépeinek biztonsága…..
Nahoten 2021.06.02 09:37:01
@KalmanBlog:

Az első Mac gépekre ténylegesen ez volt a korlátozás.
Csak a Apple által jóváhagyott programokat lehetett rá telepíteni. Akkor még arról nem volt szó, hogy ezen keresztül akarják bevételeiket növelni, mindössze arról, hogy egységesek szépek legyenek a programok.
Aztán gyorsan felhagytak ezzel.
A feka életek számítanak mozgalom egyik vezéralakját egy nigger bandaháború keretein belül ünnepélyesen fejbelőtték. Má' bocs, hogy a nigger szót használtam, de azok akik Londonban (ahol mellesleg tilos a fegyvertartás) csoportosan lövöldöznek egymásra, és kívülállóktól sem sajnálják a golyót, azok…..
Nahoten 2021.05.28 08:10:58
@Frederick2:

Igen, mindig a tancsadók a hibásak. Orbán tehát nem tehet semmiről.
Deansdale Snyder Cut 2021.03.18 08:50:21
A Snyder-féle Justice League egyértelműen jobb, mint az előző verzió, de pár hibát ez sem javított ki. Superman ugyanúgy túl erős, amivel fölöslegessé tesz mindenki mást és nevetségessé az addig félelmetes ellenfeleket. A szokásos fehér- és férfiellenes propaganda is megvan, bár nem folyamatos, de…..
Nahoten 2021.03.21 20:12:49
@csi szi:

Liet-Kynest nem vettem észre, hogy néger nő alakítja.
Na ez rossz! Nagyon rossz!
Liet Kynes a történetben az ész, a tudós.
Nahoten 2021.03.22 07:56:48
@csi szi:

Nem kellett Herbertnek semmit nyúlnia Asimovtól, mert a forrásaik voltak azonosak. A nagy birodalmak egyformán működnek ezért van hasonlóság.

Herbert eredeti gondolkodó. Pl. a bolygó ökológia a specialitása. Ezzel a témával már előtte is sokat foglalkozott pl. A Zöld Agy könyvében.
Egyedi még a feudális berendezkedés, ami keletkezése idején unikumnak számított. Akkriban mindenki demokratikus világkormányról álmodott, nála meg feudális családok vívják orgyilkosokkal (és késekkel!) hatalmi hacaikat.
Ha már olyan igazi fejlesztéseket, amiért verziót is váltanál szívesen, nem is adnak, olyan jellegű "fejlesztésekre" tellik, minthogy átrendezzék a már megtanult menüket, hogy újra és újra tanulhasd mi hol van, vagy mint most, kapsz új ikonokat... hogy újra memorizáld ezt is. "Új ikonokat fog kapni…..
Szeretnék írni errről az EU költségvetési-jogállamisági ügyről pár gondolatot, ugyanis szerintem az egyik legfontosabb ügy volt mostanában, ami az EU jövőjét befolyásolja. Miről volt szó; a baloldali, progresszív erők,-  amik sokkal nagyobbak mint magában az EU pártjaiban levő hivatalosan is ilyen…..
Orbánék új tankokat akarnak az országnak és szerintem ez rendben is van; azért se lehet szólni, hogy válság van, mert már előbb megrendelte. A Leopard 2 modern változatati a legjobb tankok között vannak számontartva... ami jó,de... Ugye a mai tankok teli vannak rakva mindenféle digitális cuccal és…..
Nahoten 2020.12.09 14:09:54
@Madarász Henrik:

Igen, azért van a tank.
De vannak esetek, amikor egyszerűen beásott lövegként használják. Nem tör előre sehová, csak áll egy helyben és tüzel.
Ami videót láttam róla abban is az történt, hogy sivatagi támaszpontról lőttek kifelé. Kivezették a vezetékes távirányítót és azzal tüzeltek. A tankon meg minden nyílás nyitva volt. Ugyanez volt a PZ2000-essel is. Meleg volt , mindent kinyitottak és kintről tüzeltek.

Természetesen nem lehet ezt mindig csinálni, csak aszimmetrikus hadviselés esetén, amikor az ellenfélnek nincs tüzérsége, ami elérhetné a tankot. Mostanában meg a harcok jobbára ilyen környezetben folynak.
Nahoten 2020.12.10 11:50:04
@Sipi81:

Igen, tipikus fidesze viselkedés.

Még Dean is, pedig tőle többet vártam volna.

A többiek meg egyértelműen elvakult fideszesek.
Nahoten 2020.12.10 11:52:39
@yotta:

Esetleg valami érv? Bármi, amivel álláspontod a szokásos ködösítésen kívül kiderülne? Érv, amivel vitába lehetne szállni?

Ja, az nincs. Így marad a személyeskedés.

Csináld csak. Így egyrészről kiderülnek vitakultúrád mélységei, és az hogy elvakult fideszes vagy.
Nahoten 2020.12.10 11:55:40
@Deansdale:

Dean ezt nem vártam volna tőled.

Belekapaszkodsz ebbe a rossz házasságba, és azzal akarsz vitába szállni Orbánról alkotott politikai véleményemről?
A házasságot csak azért említettem, hogy nagyjából ennyit tudok Orbánról mint magánszemélyről, de soha nem hoztam kapcsolatba politikai megítélésével.

Ez nem méltó hozzád. Csalódtam.
Deansdale Sorosozzunk egy kört 2020.09.18 09:24:05
Íme egy régebbi balos(!) cikk ami azzal dicsekszik, hogy Soros ügyesen megtalálta a kiskapukat az amcsi igazságszolgáltatás "megreformálására". Nem nagyon kell a sorok közé olvasni hogy átjöjjön a lényeg. Ha ezt az USA-val meg tudta tenni, és látjuk az eredményeit, plusz azt is hogy a hagyományosan…..
Nahoten 2020.10.13 09:33:39
@szubsztituált fenol:

Ez Svejknak a derék katonának a viselkedése.
Svejknek papírja van arról, hogy bolond, és mindig a hivatalos propagandát nyomja. A normálisok meg hüledeznek, hogy csak a bolond mondja azt, ami a hivatalos prpaganda.
Deansdale Kontraszt 2020.08.31 15:29:44
...hogy ne csak mindig az amcsi lázongásokról beszéljünk, 2020. augusztus 28-án volt egy kis buli a svédeknél: https://www.rt.com/news/499381-malmo-riots-koran-burning/ Kíváncsi vagyok ki mennyit hallott erről a médiában (érdekes módon se a HVG, se az index nem említi), illetve mennyien…..
Nahoten 2020.09.11 08:33:17
@-JzK-:

Nettó propaganda.
Magam is évek óta sokat foglalkozom a TRP, MRA, MGTOW területtel, de erőszakra buzdítást még soha nem olvastam.
Hol olvasott ilyeneket ez a Liba? Vélhetően sehol, csak igyekszik eltántorítani a témához érdeklődően közelítő férfiakat.
Deansdale Egysoros 2020.07.19 15:32:01
Ezt az idézetet unalomig ismerjük, de most teljesen más megvilágításba helyezi az, hogy elméletből gyakorlattá változott: A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak. - Edmund Burke..
Nahoten 2020.07.21 08:57:42
@Borathan:
"Gödénnyel meg az a baj, hogy manapság annyi helyről ömlik az információ, hogy az ember kénytelen válogatni. És egy olyan ember, aki egyszer már megbukott, mint kamupárt, aki felvette a milliós támogatást, és b@szott visszafizetni, és erről hazudott is, azt inkább nem hallgatja meg az ember. Főleg akkor, amikor személyes üzleti érdekei fűződnek ahhoz, amit mond, a járványveszély lekicsinyléséhez"

Ellentétben a korrupciótól mentes Orbánnal, ugye. Akinek nincsenek gyanús ügyletei, makulátlan mint a hó.

De komolyan. Ha az egyiknek elnézitek a soha nem látott lopást, akkor miért befolyásol egy ilyen Gödény, néhány nagyságrendekkel kisebb stiklije.
Nahoten 2020.07.29 13:38:32
@don Fefinho:
Ez jó!
Tanítsd az iskolákban és harsogd a médiában, hogy a fehérek gonosz elnyomók és rasszisták, hogy az emberiség történelmének egyetlen fontos aspektusa a fehér rabszolgatartás és gyarmatosítás, és aztán elég egy szikra a robbanáshoz. [Szerk.: a videót természetesen törölték, hiszen minden gondra az a…..
Nahoten 2020.07.11 07:58:57
@Jalos:
Azért felhívnám figyelmedet a mértékekre. Ami most média ügyben megy, annak töredékét sem tették meg a szocik, akkor sem, amikor erre lehetőségük volt.

Az meg egyenesen álságos gondolat, hogy a szocik tették Orbánt olyanná amilyenné vált.
Nem, nem a szocik. Egy emberről akkor derül ki, hogy milyen is igazán, ha azt tesz, amit akar, nincsenek korlátai.
Orbán most ilyen helyzetben van. Kétharmada van, bólogató jánosok veszik körbe, bármit megtehet.
És mit tesz? Egyre inkább diktátorrá válik.

Horn például, amikor kéthermada volt, egyes törvényeket 4/5-össé tett, hogy ne uralhassák le teljesen a pályát. Mikor láttál ehhez akár hasonlót is Orbán részéről? Soha.
Furcs kimondani, de Horn demokratikusabb gondolkozású volt a mostani Orbánnál.
Nahoten 2020.07.11 08:23:39
@Deansdale:
"Áááá, nem, eddig csak vagy hatan támadtak nekem itt a blogon azzal, hogy elvakult fanatikus fideszbuzi orbánszopóállat vagyok azért mert azt mondom, hogy ő a legkisebb szar. Hagyjuk már... Van egy igen széles réteg, ami nem kedveli Orbánt, és egyszerűen képtelen felfogni, hogy lehet rá szavazni úgy is, hogy az ember nem orbánimádó pártkatona. "

Nos, ha vannak is ilyenek, én nem tartozom közéjük.
Mindössze arra akarom felhívni figyelmedet, hogy egy rossz helyett egy másik rossz nem megoldás.

"Hogyne, meg gyíkember és sakkszimultán-világbajnok. Orbán egyszer már volt kormányon, kiszavazta a nép, és ő szó nélkül lelépett. "

Azért nem annyira szó nélkül.
A saját belügyminisztere által tiszának mondott választás után jött az újraszámolási őrület.
Kíváncsi leszek, ha a következőn leváltják, akkor mit tesz.
Magam is meglepődöm, de Hornnal kell példálóznom. Nos, ő amikor vesztett, úriember gratulált utódjának és távozott.

"Na mert ki nem? A politika a szociopaták sportja."

Itt megint csak a mértékek. Orbán azonnal visszavág valamiben.
Netadós tüntetés -> vasárnapi bolt bezárás.
Ennyire nyilvánvalóan bosszú intézkedéseket nem lehet mondani a szociktól.

"Személyes sztori, nálunk az önkormányzat pár éve váltott fityiszről ballikra, és előtte ment a duma, hogy nem lesz politikai alapú tisztogatás a polghivban meg az önkormányzati szerveknél, aztán olyan tisztogatás volt hogy a komcsi nyuggerek a tíz ujjukat megnyalták a láttán. KI JOBB MINT ORBÁN? Konkrétat mondjatok, vagy ne fárasszatok üres fecsegéssel."

Azok akkor ott hazudtak. Nincs vita.
Egyábként most már én sem látok más megoldást, mint ha vestenek minden fideszest egyenként el kell csapni a helyéről. Velük nem lehet alkudozni, megállapodni.

Az Orbánt elváltó udónak nem kell jobbnak lennie mint Orbánnak, elég ha nem diktátor.
Egyébként Orbán is csak az intrikában jó. Képes elfoglalni a vezető helyet, kitórva onnan mindenkit, de aztán nem képes vel élni az ország érdekében, hanem ehelyett önmegvalósításba kezd, ami nála a diktátorságot jelenti.

"A következő ostoba balos hazugság. Ezerszer szénné lett vesézve, van egy rakás ellenzéki TV-csatorna, nézheti aki akarja, az internet abszolút balos felségterület, a helyi újságok meg szart sem számítanak, ki a pöcsömet érdekli hogy Karancslapujtőn a helyi hírharsona mit mond?"

Ugyan már! Néha nézem a királyi tévéket. Ilyen promitív agymosás még az átkosban sem volt.

Egyébként nem kell felhúznod magad. Nagyjából egyetértünk veled, hiszen ezért vagyunk itt. Mindössze arról van szó, hogy Orbán személyében nem értünk egyet. Mi sokkal veszélyesebbnek tartjuk, mint te.
Nahoten 2020.07.11 15:52:19
@csi szi:

Akkor leszavaznánk őket is.
Deansdale "Konszenzus" 2019.09.26 08:14:21
500 nemzetközileg elismert szakértő egy közös állásfoglalást juttatott el az ENSZ-hez, amiben az áll, hogy nincs semmiféle klímakrízis, a változások sokkal lassabbak mint az előrejelzések feltételezték, a témát túlpolitizálták, a döntéshozók szenzációhajhász ostobaságokra alapozzák a tervezeteiket,…..
Nahoten 2019.10.09 07:39:36
@F. Szabó:

A Föld-Hold távolság azért növekszik, mert a Hold lassul. Fékezi a Föld gravitációja, ezért egyre kijjeb kerül a pályája. Ez a gravitációs paradoxon.
Semmi köze a világegyetem tágulásához.
  Lehet mindkettő, de ne keverjük sem a sorrendet, sem az okokat. Nagyot robbant az egyik kólás cég legújabb kampánya. Érzelmekre ható kreatívval és üzenettel állt elő: a szerelem, az szerelem, légy homoszexuális, leszbikus, vagy hetero. És egy így is van, bárki identitásától függően választhat…..
Nahoten 2019.08.08 12:06:47
Igen, ez egy vízválasztó kampány volt a Coca részéről és igen, a vásárlók eldöntik, hogy tetszik nekik, vagy sem.
Az NPC jellegű vásárlók, akiket szépen megvezet a tömegkommunikáció, azok elítélik a kampány ellen felszólalókat. Akiknek viszont saját gondolataik, netán saját vélményük van a kampányról, azok viszont megteszik a szükséges lépésket és nem vesznek a gyártótól kólát.
Egyre több embernek jön le, hogy ezek a multik saját céljaik érdekében akarják formálni a vásárlókat, természetesen saját hasznuk érdekében. A gondolkodó ember viszont hamar rájön, hogy a multi érdeke nem esik egybe az övével, szinte soha. Most sem. Nem az a gond, hogy keresnek tevékenységükkel, hanem, hogy fejükbe száll a dicsőség és azt gondoják, hogy ha egy finom italt képesek nagy mennyiségben eladni akkor már joguk van formálni is a vásárlók gondolkodását más, ettől sokkla jelentősebb ügyekben is.

Magam részéről nem veszek többet italt a cégtől. Ezt elérték.

Írom a fentieket úgy, hogy rendszeres kóla fogyasztója volt a cégnek én és a családom is, plusz voltam a cég dolgozója is. A teljes folyamatát láttam a kóla gyártásnak. Ennek ellenére ez a reklám betett nálam.

(Egyébként az ital nem egészségtelen, csak annyiban, mint bármi más. Ettől nyugodtan ihatjátok. El sem tudjátok képzelni milyen szigorúan ellenőrzik a minőségét!
A multi nyomásra jellemző egyébként a zéró széria erőltetése. A boltosok tudják, hogy úgy kell kikönyörögni a cukros italokat az üzeltkötőktől és azt sem kapják meg teljes mennyiségben, mert csak. Mert nem a fogyasztói igény dönt, hanem az ilyen-olyan nyomás.)
Nahoten 2019.08.08 14:09:38
@annus731211:

Ma a világ befolyásolásására egyetlen dologgal lehet szavazni: Az elköltött pénzzel.

Ha valaki egy forintot költ valamire, azzal leadott egy figyelmen kívül hagyhatatlan szavazatot, jelen esetben azt, hogy nem tetszett a reklám által sugallt üzenet. Nagyon nem.
Az el nem költött forinttal lehet üzenni a gyártónak, más módon sajnos nem lehet.

És igen, aki nem NPC figura, annak számít saját értékrendje. Vannak az életben fontosabb dolgok is, mint egy kóla melynek gyártója elszabadult hajóágyúként.akarja akaratát ráerőszakolni a fogyasztókra.

Rászoktunk arra, hogy akaratunkat közvetett úton fejezzük ki, általában képviselők útján. Ez egy választott demokráciába a képviselők által gyakorolva, többé-kevésbé működik, de most egy magáncég , senki által nem felhatalmazva akarja szemléletünket valami nekünk nem tetsző irányba terelni. Ez ellen szavazunk.

Nem rosszindulatú a Coca. Csak arányt tévesztett, meg kell mutatni neki a helyes irányt. Ha megmutatjuk neki mit akarunk, akkor kiskutya módjára fogja követni. Általában is a nagy cégek előbb-utóbb azt teszik amit a vevő akar, mert akkor van profitjuk.
Mivel az előző cikk alatt már így is van 1100+ komment, meg az ott úgyis off, ide hozzátok az ökofalus-katasztrófatúléléses témákat :) Mindenkinek minden ötletére és véleményére kíváncsi vagyok, persze nem árt ha nincs nagyon elrugaszkodva a valóságtól. Kontextusnak pár kommentet idevágok odaátról:…..
...azért, mert némi "külső" segítséggel kevés ember is óriási rombolást tud véghez vinni a társadalmainkban. Ilyesmiről írtak már sokan, de a köztudatba sosem jutott el, és úgy sejtem az én cikkem sem fogja meghozni ezt az áttörést, dehát tegyen meg mindenki amennyit tud, aztán bízzunk a felsőbb…..
Nahoten 2018.08.17 14:09:35
@Madarász Henrik:

Ez akurva ország határeset. De itt sem egy konkrét személyt pécézett ki, magát, magukat is beleértette. Önostorozás is volt, számára mindenképpen, hiszen ő volt akkor a felelős, hogy ne legyen így, de tényleg nem volt szerencsés. Ellenben konkrátan nem irányult senki ellen ez sem.

Heller esete más.
Hellerre majd mutogatnak az utcán Fidesz hívők, attrocitásokra számíthat, mert állami szinten kiadták rá a kilövési engedélyt. Mint egy körözött bűnözőre.
Nem állítom, hogy attrocitások fognak bekövetkezni ennek hatására Hellerrel szemben, de aki ismeri a tömegek viselkedését az tudja, hogy ez sokkal valószínűbb, ha valami állami szereplő mintegy kiírja a szerencsétlent az államból.
Nahoten 2018.08.17 17:10:37
@Deansdale:

Fogalmad sincs az állam szerepéről.
Nahoten 2018.09.26 22:27:21
@Deansdale: Mikor látunk Tőled új cikkeket?
Deansdale Az év legfontosabb híre 2018.05.27 20:13:14
Korea atomtalanítása lópikula, a terrortámadások lényegtelenek - ami most fontos, és mégis elsiklik a tömegek ingerküszöbe alatt: Tommy Robinsont letartóztatták és bebörtönözték, mert a politikai véleménye nem tetszett az angol kormánynak. Az utcáról vitték el a rendőrök, holott semmi illegálisat…..
Nahoten 2018.07.25 00:57:52
@Deansdale:

Egy targoncás 300 nettót sehol sem kap.

Ez a munkaerő hiány is egy maszlag, meg hogy nincs munkaerő az is.
Jelenleg egy elvileg keresett szakmával keresek állást hónapok óta, de nem találok. Pedig szakmán belül bármilyen területet elvállalnék reális bérért.
Szokásos módon a legtöbb esetben vissza sem hívnak, ha jelentkezem valahova. És jelentkezem mindenhová BP és Pest megye általam elérhető részeire.
Nahoten 2018.07.25 01:00:02
@Deansdale:

Dean, nem kéne ez az 1 hónapos átképzés után fél milliót kereső informatikus! Nincs ilyen.
Nahoten 2018.07.25 17:12:51
@Deansdale:

Kamuzik. Biztos.

Ha lenne ilyen fizetéssel targoncás állás, arra tolonganának.
Nekem sokkal kvalifikáltabb munkára ajánlottak ennél valamivel kevesebbet multinál.
Meghirdetsz egy előadást, meghívsz 3 ismert pszichológust... Szerinted hány fiatal megy el? Nos, egy múlt heti rendezvényen tolongtak a fiúk-lányok. A rendezvény egyik központi témája a férfi-nő kapcsolatok és a pornográfia férfiakra gyakorolt hatása volt...
HOGYAN TÖRTÉNHETETT MEG, HOGY CSUPÁN EGYETLEN GENERÁCIÓVÁLTÁS SORÁN A FÉRFIAK JACK NICHOLSONBÓL, HARISSON FORDBÓL ÁTMENTEK, NOS, ILYEN KAPUCNIS PÓLÓS, VIDEOJÁTÉKOZÓS, ANYJUKKAL ÉLŐ SRÁCOKBA??? - kérdezi Jules A gyakornok című filmben. Benned is felmerült a kérdés? Mi is keressük a válaszokat!..
Nahoten 2018.06.21 11:52:12
Féfiként reklámot nézni?
Folyamatos a féfigyűlült bennük. Itt egy szép gyűjtemény:
www.youtube.com/watch?v=T1GnQ_k7Vok&list=PL9AB8387A4AB3EEC5
Ezek kifejezetten férfigyűlölő reklámok, ahol a féfiakat sutának, butának, tehetelennek ábrázolják. A srác aki készítette ezt a gyűjteményt már nem csinálja, na nem azért, mert nem lenne alapanyag, hanem mert beleunt.
Ehhez képest a társadalmat férfiak alkotják és műödtetik.

Olvastam Zimbardo könyvét, túltolja benne a pornót. Felhívnám a figyelemet, hogy a könvyet nem csak az idős mester írta, hanem a kis Nikita Columbe is, aki eléggé rányomta bélyegét a műben a férfiakhoz való hozzáállásra.
Nemrég a népszerű Hurrá, hétfő! nevű pszichológiai előadássorozat (vagy Pszichorendelés) egyikén jártam a Mika Tivadar Mulatóban, a Kazinczy utca kultikus romkocsmáinak egyikében. Romkocsmákról úgy tíz éve hallottam először, amikor egy idelátogató francia barátnőmet kellett elkalauzolni a…..
Nahoten 2018.06.21 11:42:32
@Schwarczné Nagy Loretta:

És mi ebben a furcsa?
Ha ő úgy érzi jól magát, akkor miért ne élne úgy. Úgy láttatod, mint aki elégedett sorsával.

Azon el lehetne godolkodni, hogy miért nem választ nőt, miért nem alapít családot. Vélhetően úgy véli, hogy nem éri meg, az aktuális felhozatalból nem éri meg.
Deansdale Bünti lesz 2017.06.17 07:58:16
Nahoten 2017.06.19 16:07:32
@MédiaVadász:

Nem az agresszív stílussal van a gond, hanem hogy szándékoltan értetlenkedtek, torzítjátok a képet. Tendenciózusan próbáljátok lejáratni a férfiakat, ezzel együtt apátokat, fiaitokat.

Miféle spiritualitást vársz el? Mi ez a marhaság?
Majd te határozod, meg hogy minek kellene megfelelni?

Összehoztatok egy újabb férfiakat ekéző cikket. Büszkék lehettek rá.
Nahoten 2017.06.20 02:12:03
@MédiaVadász:

Értékelem a gesztust.

Nem is kellett volna levenni. Talán érdemes lett volna valamivel kiegészíteni, magyarázni, hogy a pozitív szándék látszódjon.

De azért ez egy gyönyörű barátság kezdete.
Szokás szerint nevezhetném ezer néven a szóban forgó csoportot, a közbeszédben ők a libsik, progresszívek, regresszívek, toleránsok, balosok, kultúrmarxisták, komcsik, ésatöbbi. Amiről fel lehet őket ismerni az az, hogy mindig valaki másért aggódnak, illetve valamilyen csoportért. Jaj, a cigányok.…..
Nahoten 2016.12.13 11:28:00
@kiknekX:

Nem az a probléma zsidókkal, hogy gazdagok. Soha nem is az volt.

Nézzünk szét a világban! Hol találsz zsidót?
Zsidót ott találsz, ahol teljesítményének mérése nem objektív, hanem erős szubjektív elemekkel tarkított.
Nincs zsidó súlyemelő, csak számarányuknak megfelelő, de számos jégtáncos van. Súlynál nem lehet mellébeszélni, vagy megvan, vagy nincs, de egy tripla-leszúrt-Ridberger művészi értékéről lehet beszélni.
Vélhetőleg a zsidók verbális képességei meghaladják az átlagét, mert kidumálják magukat mindenhonnan.

Eddigi tapasztalatok alapján a zsidók tehetsége más népekkel való együtt éléskor jön elő. Egy sokkal nagyobb más népi masszában felül tudnak kerekedni, a ranglétra tetején helyezkednek el.
Ha viszont maguk vannak és csak objektíven mérhető teljesítményük érvényesül, akkor nem alkotnak nagy dolgokat.
Itt van Izrael. Ha a zsidók olyan nagyon okosak lennének, akkor Izrael lenne a bölcsesség forrása, de nem az. Természetesen okosak és vannak szép eredményeik, de nem kiemelkedőek.

A fentiek, tehát az objektív telejsítmény hiánya és a másokon való érdemtelen felülkerekedés miatt lehet velük szemben ellenérzés.
Ez az ellenérzés vitathatatlanul megvan, mert láthatóan korokon átívelő.

A zsidók kultúrában elfoglalt helye magyarázható a már említett verbális képességből meg abból, hogy a kultúra nem mérhető objektívan. Hát persze, hogy előre törnek.
Természetesen számos kiváló zsidó művész van. Hát lehet nem szeretni Dustin Hoffmant?
Amit problémának tartok, hogy mivel mindenhol ők vannak vezető szerepben, így világlátásuk egyeduralkodóvá vált kultúrális területen. Nagyon is jó dolgokat csinálnak, de unalmassá vált, hogy csak az ő nézőpontjuk szerint megy a mainstrem média. Kellene más nézőpont is, de azt meg megfojtják.