Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koho

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
+1. A rajongó Némiképp a poszt témájából is adódik, hogy önmagában is rettentően káros, hogy egyes néptömegek az interneten egyfajta virtuális aknamezőként funkcionálnak, arra várva, hogy célkeresztbe vegyék azt, aki nincs annyira megszállottan oda egy filmért, mint ők maguk. Akármi is legyen téma,…..
koho 2016.08.15 18:42:39
@danialves: :) az elvadult félreértelmező rajongók és a gyűlölködő ellenoldal a kedvencem minden filmnél
koho 2016.08.15 18:43:11
@Twix: uuu tenyleg ez is ideillene
Igazából már a 3-4. adás környékén szerettünk volna kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, és olyan vendéget hívni a Checkpointba, akit nem ismerünk, de végül csak a hatodikra jött össze. Tihor Miklós lett a szerencsés, akivel nagyon jót beszélgettünk, és át is léptük…..
A gépjárműállomány leltárba vétele letudva, éppen alkalmas az időpont a Mad Max - A harag útja végső előzetesének közzétételéhez. Mindenki kész? Akkor minden további betű felesleges, nyomás! ..
koho 2015.04.29 21:14:02
Miután 1954 júliusában a korábbi gyarmattartó Franciaország aláírta Genfben az Indokína-szerződést, amelyben elismerte Vietnam függetlenségét, valamint az indokínai államok szuverenitását, a délkelet-ázsiai ország kettészakadt: északon kommunista, délen pedig Amerika-barát…..
koho 2015.04.14 11:49:20
@sivatagi n.: nyilván, mint anno a szovjet, a porosz, az angol, a spanyol stb stb.
Minden aktuális nagyhatalom vonza magával ezeket. Jó lenne lekopni már erről az amcsi témáról. Ez a világ rendje évszázadok óta, miért lenne ez most másképp?
A The Walking Dead ötödik évadának fináléjához simán kellene egy kritikagenerátort írni, amivel az olvasók kedvükre válogathatják a pozitív és negatív jelzőket, és akkor Scott M. Gimple egyszerre lehetne egy fasz és egy zseni is, bár őszintén szólva ha ezt az évadzárót…..
aeon flux poszter: spectre (2015) 2015.03.17 18:32:23
Itt az első teaser plakát a 24. Bond fejezethez. Daniel Craig egészen összeszedte magát, nemde? (Le kell még írni, mit tegyetek ahhoz, hogy nagyobb legyen, mint a forgatás megkezdése előtt?) ..
koho 2015.03.20 17:06:33
@SoZi: remélem is :)
Jólét mindenkinek! Mivel most éppen nincs egy egységem sem a menetrendszerű pénzbüntetés kifizetésre, ezért nem kívánom megszegni a nyelverkölcsi szabályokat, így csak egyszerűen megkérdezném: van valakinek valami halvány fogalma arról, hogyan működik az a bizonyos három kagyló? Stephen Hawking…..
A szünetet követően vasárnap lement a Walking Dead harmadik (az ötödik évadban a tizenegyedik) része, ami után érdemes arról beszélni, hogy vajon a sorozat elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kezd egyre laposabb lenni, vagy konkrétan most tart a legszebb pillanatainál. Szerintünk az…..
Tegnap írtunk az Éden Hotel-sajtótájékoztatóról, ahol láttunk pár csajt és faszit a szereplők közül, de nem feltétlenül az első körös arcok közül - na, most megmutatjuk az első 12 szereplőt, hogy mindenki be tudja lőni magának, hogy mire számíthat február 23-tól. Van itt…..
koho 2015.02.13 11:17:47
koho 2015.02.13 11:19:41
@Yooha: azaz, sok koksz, meg gina, meg egyéb szép cuccok bizony megkövetelik az áldozatot
Szarvas, az index.hu rejtőzködő gifmágusa is felkerült a Forbes immár másodszor megjelent listájába, amelyen 30 sikeres 30 év alatti magyar szerepel. Vigyázat, nem csak életút, kép is van róla!  Dr. Puskás Tivadar szombathelyi polgármesterjelölt egy WC-re photoshopolva, illetve…..
Arról írtunk ma az Indexen, hogy via.hu néven indulhat a kormány közmédián kívüli terjeszkedése, a cikkbe pedig beletettük keretesként azt az értesülésünket is, hogy a teljesen megújuló köztévénél tucatjával vették fel a gyakornokokat, akik konkrétan a folyosón dolgoznak,…..
koho 2015.02.11 15:22:55
A mostanra már rutinszerűnek tekinthető, pár hónapos kihagyás után visszatérő zombis túlélődráma nem egy látványosan izgalmas, de annál gyomor- és szívszorítóbb résszel jelentkezett, ami után percekig lehetett ülni a fotelben, és emészteni a látottakat. Abszolút, elsöprő…..
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
koho 2015.01.26 09:03:25
@fda: Jaja. Nem volt egyértelmű nekem. Azért nagyon érdekel a "hivatalos" magyarázat... :D
Mivel nem vagyunk gyökerek, tekintettel leszünk azokra az olvasókra, akik a sorozatot a Foxon követik, így még nem értek az első évad végére, és a teasert az ugrás utánra rejtettük. ..
Ez itt most a basszameg-rovat: a TCA-turnén az NBC elnöke bejelentette, hogy a Hanniban harmadik évada nyár előtt nem kerül képernyőre. A műsort természetesen imádják, és mivel a nyarat is pont annyira szeretik, mint a Hannibalt, így nagy izgalommal várják, mi sül ki majd a…..
Az Amazon Studios felkarolná a Hellboy 1-2 és A faun labirintusa régóta dédelgetett, Carnival Row munkacímen futó sorozattervét, aminek egy olyan sötét, viktoriánus korabeli város a központi helyszín, ahol együtt élnek az emberek a tündérekkel meg mindenféle szörnyetegekkel.…..
koho 2015.01.12 13:28:25
@doggfather: köszi, pont ezt akartam írni :)
Nekünk az első sem jött be annyira (de azárt végignéztük), de a második is kap majd egy esélyt. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.   ..
Melyik jövőre visszatérő sorozat melyik szereplőjének jelmeze látható a képen? GUGLI NÉLKÜL, HELLÓ!  ..
koho 2014.12.19 11:32:51
De most tényleg, hát senki nem látta, hogy a Batman és Robinban Alicia Silverstone-ra adott gumiruha mennyire szarul néz ki? Ezek szerint nem, vagy csak egy "papíron ez kurvajól nézett ki" esettel állunk szemben, mindenesetre a Trónok harca ötödik évadában a legendás Sand Snakes (nem…..
Most képzeljétek el, hogy Bear Gryllis beharangozza, hogy ő most kimegy egy szál himbilimbiben a szibériai télbe, ott fog aludni egy rakás jégben, hó lesz a párnája és zúzmara a takarója, és akkor ezt várnák emberek, hogy jó, üljünk le egy csomóan és nézzük meg, hogy Bear…..
koho 2014.12.09 11:40:10
@zsoltix: köszönöm. Ez az, kamureality showműsorok. Ezt a fogalmat kerestem a Discovery-re. Egy vicc az a csatorna.
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
A múltkori, sokak szerint töltelék rész után most egy nagyon mélyről építkezős epizód következik, ami kellően megágyaz majd a következő két résznek és a garantáltan odabaszós félévadzárónak. Ádám és Évától indul a sztori, hogy Rick szevaszt intett Carolnak, amiért a…..
A Trónok harca vezető sztárszínészei eddig 6 évadra voltak leszerződtetve az HBO-nál, most viszont újratárgyalják a csatornával kötött megállapodásaikat, mert kiderült, hogy be kéne majd ugraniuk egy 7. évad forgatására is, harsogja a Hollywood Reporter. Még a gázsijukat is…..
koho 2014.11.03 10:03:02
@quorum: Nem győznek a Starkok.
Gondolom az ifjúság általában terebélyes tűrésküszöbe és az izmos pesti albérlet árak miatt kollégiummal kapcsolatos ügyekben ritkán kapunk levelet. A Homár létezése óta cakk-pakk 3 ilyen volt, 1 a Galvanira vonatozott, akárcsak az alábbi levél. Akkor a körülményekkel…..