Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shirkan8

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia! Olivér vagyok, 33 éves, és szeretek piacra járni. Hogy hova járok? Hát a Lehelre. Hogy az milyen egy ótvar ronda épület? Tudom, de most mit csináljak, ha az van hozzám a legközelebb. Mi a jó a piacozásban? Viccelsz? Hát a hangulat: az illatok, szagok, színek, arcok, mindegyik…..
Csodálatos "zsák a foltját" bulvársztorit olvastunk a vasárnapi Borsban: Geszti Péter szerint Majka egy proli tahó, Majka meg erre válaszul azt nyilatkozta, hogy Geszti Költőtroll című nótája szar. Mindkettőben van igazság, íme a Gringó Sztár videója: Bár az X-Faktor mentora…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
„Minden ideálisnak tűnt: diszkrét csók a Margit-szigeten. De valahogy csalódás volt: az álompasim stresszes, és úgy csókol, mintha kötelező lenne” – meddig érdemes várni egy lovagra, aki állandóan elfoglalt, lemond randikat, amikor meg ráér, akkor is inkább…..
Voltam ugye pár hónapja a helyszínen, és akkor még azt ígérték, hogy tavasszal átadják a minden elemében jópofa épületet a nagyközönségnek. Eltelt azóta egy teljes évszak, itt a tavasz, aminek ugyan még nincs vége, de az már biztosan látszik, hogy kicsúsznak az időből:…..
Kérdésünkre a TV2 szóvivője nem erősítette meg a Blikk értesülését, miszerint az anyagi oka lenne annak, hogy ősszel megszűntek a BL-meccsekhez kapcsolódó stúdióbeszélgetések. Mint Koltay Tamás elmondta, koncepcióváltás miatt nem készítenek stúdióműsort. Ugyan Vincze…..
Shirkan8 2011.03.09 14:51:15
@Szocio Pata (kikvogymukblog):
könyörgöm....
- az Arsenal a saját térfeléről nem tudott kijönni
- nem egy kapura lővésük
- a meccsen négy gól született, mind a négyet Barca játékos rúgta, fejelte stb
- rúgni kellett volna 6-ot, és akkor az Arsenal a továbbjutó, de képtelenek voltak
- esélyük nem volt ezzel a játékkal
- szóval ne legyél már arzénvenger, ne fanpörszi két sárgájával magyarázzuk a kiesést
nemszégyelli Bayer és Grün 2011.02.15 11:35:00
Rendkívül érdekes jelenségeket produkál a Magyar Hírlap két nehézfiúja. Bayer Zsolt és Szentesi Zöldi egyaránt önálló, nehezen értelmezhető manőverbe kezdett. Mai produkciójuk még befogadható: Szentesi Zöldi már-már sztálini hangvételű, kritikátlan dicshimnuszt ír,…..
Budapest rendőrfőkapitánya betiltotta az idei melegfelvonulást a "közlekedés aránytalan sérelmére" hivatkozva. A döntés jogerős, fellebbezésnek helye nincs. Kapcsolódó cikkek: Idén nem lesz melegfelvonulás Strasbourg: az államok kötelesek engedélyezni…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
Shirkan8 2011.02.03 08:46:59
A Fidesz kormányra kerülése után már rögtön pontosított: 10 év alatt teremtünk egymillió munkahelyet. Tehát a 2011-es penzum 100 ezer állás teremtése lenne. No, de ezt, hogyan fogja megcsinálni a Fidesz? Elöljáróban annyit hadd mondjak el, hogy ügyes. Ahogy Rodolfo mondaná, csak…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Shirkan8 2011.02.02 08:35:04
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
ProgBlog Félelmek és hipotézisek 2010.12.28 09:27:00
„A kormánnyal szemben, egy-egy jogszabállyal kapcsolatban megfogalmazódó bírálatok csupán félelmek, s általában nem a törvény normaszövege okozza az ellenkezéseket, hanem az abból levont különböző hipotézisek. Legyen szó a Költségvetési Tanácsról, amely hatásköreit…..
Shirkan8 2010.12.28 16:49:32
@Gábor217:
Milyen közös piac?
A multik a többszörösét vitték ki az országból, mint amit az EU támogatásként adni. Mi - magyarok - nettó befizetők vagyunk! Ez jó? Ez lenne az EU által hangoztatott felzárkóztatás? Mi az EU egyik gyarmata vagyunk.
Felőlem jöhetnének a multik és az EU. Építsék fel újra a magyar cukoripart, a magyar könnyűipart, építsenek malmokat stb., ne kaszinókat, plazakat és ilyen sz@rokat.
Pl. Épül a merci gyár Kecskeméten. A villamos fővállalkozó az osztrák siemens. Már ez is abszurd! A labancok a magyar villamos alvállalkozókat 1Euro-s órabérért akarják foglalkoztatni!!! (ez 100%-os információ) Na ehhez hurrázzon a sok m@rh@. Aki ezzel egyetért az menjen el oda dolgozni. Ez az EU!
Lehet, hogy átmenetileg rosszabb lenne, ha kilépnénk, de úgy gondolom, hogy ez vállalható lenne. A nyugati tőkepiacoknak sem érdeke, hogy Magyarország bedőljön, mert akkor egy fillért sem látnának a pénzükből. Lehet, hogy azt kellen tennünk, mint Argentína néhány évvel ezelőtt. Beinteni az IMF-től kezdve mindenkinek.
Shirkan8 2010.12.28 16:52:59
@bebe tv:
Nem esik nehezemre elgondolkodni. Sőt!
És igen, megjártam az átnevelő tábort!
Sokkal inkább ez, mint amit az elmúlt nyóc évben kaptam, mert amit kaptam az a nagy semmi.
Ha ez önkényuralom, akkor én hurrázok hozzá ehhez!!!
A legutóbbi Semjén vazallus Zsolt interjúból az kiderült, hogy Ő mit gondol a magyar állampolgárságról, cserébe viszont az egyébként eddig sem túl tiszta magyar nemzet fogalma még egy fokkal kuszább lett.„...ha valaki brassói szász felmenőkkel rendelkezik, de kötődik a…..
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Shirkan8 2010.09.01 15:40:41
@Perillustris:
Egyiknél sincs mérlegelési jog! Mit is mérlegelhetnél?? Pl. elsőbbségadás kötelező táblánál mérlegeled, hogy elsőbbséget adsz-e vagy sem? A KRESZ nem ad senkinek mérlegelési jogot, mivel törvény.
A piros lámpa mkindenkire vonatkozik. Szép is lenne, ha néhány autós úgy gondolná, hogy "látom ám, hogy piros lámpa van, de én úgy mérlegelem a helyzetet, hogy átmehetek".
Az a tapasztalatom, hogy az álló kocsisoron átcikázik a bringás, és a piros lámpát teljesen figyelmen kívül hagyva megy tovább.
Számos helyen csak akkor lehet találkozni az állammal, amikor beszedi az adót: eltűnt az iskola, az orvos, a posta, a vasút is. Utóbbi nem csak egy szolgáltatás, hanem fontos társadalompolitikai eszköz is. (Fotó: szegedma.hu) Az MSZP-SZDSZ kormány bezáratta, a Fidesz pedig diadalmasan…..
Egy-két órája itt az irodában a kolléganőm mesélte a hétvégi élményeit az M7 három sávos szakaszáról és az ott szokásos jobbra nem tartásról. Utána jutott eszembe, hogy ezt a témát ugyan már több posztban is alaposan kitárgyaltuk, jött egy levél pár hete, amiben Riska…..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
 Azt eddig is tudhattuk, hogy Orbán káderpolitikája messze áll a tökéletestől. Nem. Pontosabban fogalmazok: az a tény, hogy Orbán környezetében időnként elképesztő seggfejek bukkannak fel, hogy a Fidesz elnökének jóvoltából döbbenetesen nagy marhák kerülnek mindenféle…..