Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tatabike

0 bejegyzést írt és 434 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tony747. Ez a felhasználó rögzíti a multis eseményeit és később jópofa vicces videóként viszont láthatjuk a YT-on... Vicces amint a TruckersMP engedélyezett autó modjával egyesek csinálnak. (a 4x2 alvázzal duplapótkocsit már nem is említem...)Retardált kisfóka módjára fogalmuk sincs a vezetésről,…..
SnowRunner Explore and Expand magyarítás- kb.10% kész Telepítés: Az initial.pak fájlt másold a \SnowRunner Rift\en_us\preload\paks\client könyvtárba, az eredetit írd felül. Az eredeti fájlról készíts másolatot!         update 2020.12.20: v0.11 update 2020.12.27: v0.12 update…..
Úgy teszünk, mintha minden rendben lenne. Majdnem minden. Majdnem rendben. Amire tegnap még felkaptuk a fejünket, az holnapra az életünk természetes része lesz. Egyszerűbb, kevésbé fájdalmas megszokni a rosszat, mint szót emelni ellene. Mert aki szót emel, az ellenség lesz, idegen…..
Asus notebook, szerviz, Media Markt, ezek a szavak ismétlődnek mantraszerűen Ferenc írásában, aminek a hossza megtévesztő, mert kb. fele egy jó hosszú, szó szerinti idézet középtájt. A sztori anélkül is megállt volna, de a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság fórumáról …..
tatabike 2014.09.24 11:17:14
@chloe queen: Ezzel fogalmam sincs mire akartál kilyukadni, de szerintem csak feleslegesen foglalja a tárhelyet ez a se füle se farka szöveg. Ha meg Asus-fan vagy, az a Te bajod, majd rájössz. Az a baj a fajtátokkal, hogyha megkérdezi az ember, hogy milyen géped van? Asus. Amd-s vagy Inteles? He...??? Ennyire tudjátok, mit használtok.

A poszternek meg: multitól nem veszünk laptopot, meg egyáltalán újonnan sem veszünk laptopot.
Gyuri és családja három hete nyomja tévé, net és telefon nélkül, ami talán kibírhatónak, ha az ember mondjuk újságíró és pénzt kap érte, vagy önszántából csinálja, hogy megtalálja önmagát, de szegény Gyuri a Telekom rendszerátállása miatt van kütyük nélkül,…..
tatabike 2014.09.23 12:25:31
@atpijkamo: Na, éppen ezért szarabb, mint a T, mert a koaxot a T nem adja ki bérbe, csak ezt a csavart kékeres szart... De ha ugyanarról beszélünk, akkor mit vagy fennakadva...? :D
tatabike 2014.09.24 10:27:49
@atpijkamo: Jah, poszter szopóágra került. Na, lőttél már madzagos netet nekem?
tatabike 2014.09.24 10:31:28
@Aureliano Buendía: Na igen, azért nem tökéletes az LTE sem. Nem is az zavar, hogy néha leesik a sávszél, mert az még vezetékesnél is előfordul, leszarom. Én most azt akarom kideríteni, mitől van az, hogy a hetek óta a helyéről el sem mozdított wifi router hogyan tud 4G-n randomszerűen 20 és 80%-os téerő között mindenfélét produkálni. Mintha valaki tekergetne egy potmétert az adótoronyban...
László leveléből az indulat jobban átjön, mint az eset részletei, különösen igaz ez az eléggé elnagyolt "ígéretek jöttek" részre, de nálunk is volt már panasz a bicskanyitogató nevű Ugyismegveszel.hu-ra, ráadásul itt meg spamelőként írnak róluk, úgyhogy talán jobb…..
tatabike 2014.09.22 23:46:38
@Aureliano Buendía: Legalább 70 Ft
De mér' nem nézik meg, hogy ilyen helyen nem veszünk semmit? Olyan rohadt okos mindenki, mert ott van az internet a szobájában, a munkahelyén, a zsebében... faxnak nem lehet akkor utánanézni két éhező afrikai gyerek képének lájkolása meg a reggeli ürülék fotójának kiposztolása között...?
Ezen krifika egy sokkoló, októberi szombat hatására íródott, amelyet most folytatunk, lévén még nem is érkleztünk meg Visegrádra, a történet elakadt a Pilisben és olvasóink azóta is pizsamájukat tépegetik esténként kínjukban azon tűnődve, hogy vajon mi is történt…..
tatabike 2013.11.25 21:01:14
@ripők: Haha, na persze. Ahogy azt elképzelted. Itt még divat ez a duma, hogy "tudom hol laksz gyerek..." ? Tényleg le vagytok maradva. Ha látni akarsz, akkor az e-mailre válaszolj, különben lesheted.
tatabike 2013.11.25 21:12:31
@ripők: :D Írtam e-mailt. Nem én húzom a gyufát, te ajánlottad, emlékeim szerint. A Vajdahunyad utcában ne parkolj, mert odabilincselnek. Menj le a Corvin parkolóházba. Vagy beengedlek az udvarra, van távirányítóm a kapuhoz. Látod, én jó fej vagyok, ezért sem értem ezt a "gyufahúzást..."
Kigondoltam Vegetarianizmus 2013.10.05 11:20:00
  Jóléti társadalmak rákfenéje és egyben színeváltó lakmusza a különféle táplálkozási zavarok térhódítása, sőt divatja. Ezen psychés problémák ezerféle alakot ölthetnek; vannak, akik kényszeres fogyasztói bizonyos dolgoknak (testnedvek, anyagcsere-produktumok,…..
tatabike 2013.11.23 23:41:25
Egy tehergépkocsival ütközött kerékpárost látnak el a mentők Camdenben, 2013. november 18-án. Fotó: Peter Macdiarmid Két héten belül hat biciklis halt meg London egyetlen útszakaszán. Volt olyan, hogy egy nap alatt többet, a másodikat éppen az elsőt gyászoló tömeg…..
tatabike 2013.11.20 13:01:46
@kisceruza: Oké, megmondom. Üzensz még valamit?
tatabike 2013.11.20 13:57:05
@kisceruza: értelmetlen...
tatabike 2013.11.20 13:59:45
@kisceruza: Kit hagynál Te le? Ne röhögtess. Sosem láttál egyben 3 kilót, meg még biciklizni is, mi? Azt se tudod, hogy kell rá felülni szerintem...
A The Swiss Science Center, az Institute of Applied Information Technology és a Zurich University of Applied Sciences készítette ezt az érdekes animációt, mely a világ légiközlekedését mutatja be egy 24órás időszakban. A számok is félelmetesek: naponta 93000 polgári járat indul…..
tatabike 2013.11.12 19:06:59
@Almaleves: inkább azokat az autósokat fikázd, akik (5 autóból 4-ben) a saját seggüket furikázzák csak, holott lehetne más módja is annak, hogy a munkába jussanak. Elfoglalnak 8nm területet egyedül, kilométerenként sok gramm mérgező anyagot juttatnak a levegőbe, zajszennyezésük is magas, és még sorolhatnám.
Avantgárd kerékpártervekkel, sőt prototípussal állt elő a Peugeot nemrég alapított, nem autójellegű termékek tervezésére szakosodott stúdiója, a Peugeot Design Lab. A francia autógyár valaha a kerékpárgyártás egyik fellegvára volt, sokáig a Tour de France mezőnyét is a…..
Nem hiszem el....:D Legalábbis ezt állítja egy kínai farmer, Liu Naiying. Annak ellenére is ragaszkodik történetéhez, hogy az állatorvosok közölték lehetetlen, hogy egy birka kutyát hozzon a világra. A Shaanxi tartományban élő Liu szerint azonban ez birkakutya, mert ő…..
tatabike 2013.09.30 20:10:26
Egy hét óta legálisan is áthajthatnak a brüsszeli útkereszteződések piros jelzésein a kerékpárosok. A döntést egyenesen a közlekedési miniszter jelentette be, miután a belga közlekedési intézet jóváhagyta a terveket. Múlt hét szerda óta két új közlekedési tábla jelzi…..
tatabike 2013.09.21 22:16:12
@cso zsi: ??? Nincs szó Bem József utcáról, térről van szó. Konkrétan a Bem József tér és a Fekete Sas utca sarkáról volt szó, ahol soha nem volt lámpa. Ki nem tud olvasni, meg írni? Bakker, pihenj már, kezdesz fáradni... biztos túl sokat vezettél hivatásosan...pihenőidőt betartod? Vagy csak ilyen kis pár száz kilós pléhkasztnikat terelgetsz? Taxi? Adsz egy autogramot? Vagy adjak én? Nekem majdnem mindenre van jogsim, aminek kereke van és közúton közlekedhet. Meg pár olyanra is, ami közúton nem közlekedhet. Mindegy, adok én autogramot neked, az a tuti...:DDD
tatabike 2013.09.21 23:30:48
@cso zsi: Nem is akarom megérteni, ha nem haragszol, mert zagyválod a dolgokat, de nem gondolkodhatok a Te fejeddel. Pszichológiát csak érintőlegesen tanultam. Mon3 inkább megunta a dolgot, és beletörődött. Van ilyen. Attól még hiheted azt, hogy megértett... Rémlik valami, hogy a jobbkezes kavart be neked, mert nekem meg az rémlett, de nem baj, én nem megszokásból közlekedek, mert akkor már nem irkálnék itt valószínűleg...
tatabike 2013.09.23 18:19:47
@GG81: Oké. Az a baj, hogy néha tényleg átesnek a ló túloldalára, mikor a bringás érdekeit kell védeni. Németországi példa, egy haverommal történt, hogy araszolt a dugóban, és nem vette észre, hogy jobbról van egy mellékutca, és pont az elé beragadt a sorba. Ugye, normális helyeken a becsatlakozó kis utcákra figyelnek, hogy ne állják el a dugóban se, mert jöhet szemből egy közlekedő, aki éppen oda akar bekanyarodni, vagy jöhet onnan kifelé is jármű, ami nem feltétlenül abba az irányba akar kikanyarodni, amerre a dugó araszol. Na most ebből a kis utcából kerekezett kifelé egy bringás, nem figyelte, mi van előtte, és átesett a haverom motorháztetején, aki csak ott állt, meg se tudott moccanni se előre se hátra. Kijött a zöld-fehér polizei, és rövid tanakodás után kihozták x-re a meccset, vagyis megosztott felelősség, mindegyik egyformán hibás. Pedig stop tábla volt a kis utca sarkán, ahonnan kiviharzott a bringás srác. Ez kb. 15 éve volt, akkoriban többen mesélték, hogy nagy divat volt arrafelé a bringásokat védeni, még olyan esetben is kihozták x-re a dolgot, mikor egyértelmű volt a bringás hibája. Figyeljen a nagyobb, erősebb jármű vezetője címszó alatt.
Én egy darabig hédereltem Münchenben, és sokat bringáztam ott, nem hittem a szememnek, hogy tényleg mennyire előzékenyek a biciklisekkel. Egy afférom volt, az is egy török gyökér volt, akinek az utolsó utáni pillanatban jutott eszébe, hogy tankolni akar, és átcsalinkázott a benzinkút és az ő sávja között lévő kerékpárúton, ahol éppen én akartam közlekedni, de szerencsére időben észrevettem. A mentalitás az itthoni volt, még ő mutogatott nekem, gondolom nem régóta élt kint, ezért még nem verték bele a yardok az ottani morált...
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
Naszóvalakkor. Mi is lehoztuk a Borsra hivatkozva, hogy a Barátok közt egykori szereplője statisztának áll. Erre tessék: nem áll annak. A valóság az, hogy reklámarcnak jelentkezett. A Bors helyreigazítását a képen olvashatják:   ..
A Bors egy Nine nevű modellügynökség honlapján fedezte fel a Barátok közt egykori Berényi Zsuzsáját, aki sorban a 21 472. jelentkező az oldalon, ahol "friss arcokat keresnek különféle modell- és statisztamunkákra, egy kisebb összeg ellenében pedig bárki regisztrálhat." Így…..
tatabike 2013.08.18 20:51:07
@KrustytheClown: Aha, barátságos. Csak pár éve is azt hitte magáról, hogy Ő akkora nagy művésznő, hogy majd ajándékba kap külföldi utazást, meg hasonlókat, aztán nagyot koppant, mikor kiderült, hogy nem...
Monya megunta, hogy a Nokia szervize nem hajlandó cserélni 500-as telefonját, pedig folyamatosan ugyanaz a hiba jelentkezik rajta. Kérdés, hogy egyáltalán hozzányúlnak-e vagy csak kap egy új iktatószámot? A Vodafone azért nem cseréli, mert nem bírálhatják felül a szerviz…..
Zoltán is eljutott az emberiség egyik legrégebbi megválaszolatlan kérdéséig, azazhogy miért nem lehet úgy aszfaltozni, hogy az ne menjen tönkre néhány hónap alatt? Különösen úgy misztikus az ügy, hogy ismer olyan útvonalat, ahol 30 éve nincs kátyú: Tisztelt Magyar közút!…..
A Class FM 2009-es indulása óta Kőváry Anett szerkesztette a rádió híreit, egyben ő volt a hírolvasójuk is, két éve pedig beszállt Sebestyán Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Morning Show-jába is. A Blikk infói szerint Kőváry elbocsátását átszervezéssel indokolta…..
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
A Comedy Central a szerda estét csajos napnak nyilvánította, és ezen a vonalon plakátolta tele pl. a HÉV-kocsikat is, bár szerintem nem ártott volna legalább egy sorozatcímet, vagy mittudomén, egy pinát kitenni a plakátra, mert a gyanútlan utazóra bámuló szőkenők elég…..
Titokban biciklis számlálót helyezett el a BKK az Andrássy úton. A szerkezetet hírverés nélkül helyezték üzembe még július elején, viszont remek honlapot készítettek neki, így mikor a Kerékpárosklub révén hírt kaptunk róla, már negyedévnyi adatot böngészhettünk. Az…..
tatabike 2012.10.11 22:00:42
@SadBoobie: "Mind kerékpáros, mind bringás szemmel az autók között és nem a kerékpárúton bringázó a legdühítőbb....gyakorlatilag a dolog értelmetlenségét hangsúlyozza ki."
Hát ezt nem tudom honnan vetted, de a bringások nem akarnak kerékpárutakat. Mi az úttesten akarunk közlekedni, ahol az autók is közlekednek, sokkal nagyobb biztonságban vagyunk ott, mint a kerékpárúton, ahol 200-500 méterenként kerülünk ki autó motorháztetőket, vagy éppen esünk át rajtuk. Mellékutcák számának függvényében. Mert az autósnak az elsőbbségadás azt jelenti, hogy előrerongyol az úttestig, ahol a többi vadmarha nyomja a gázt, betolja 10 centire az orrát a sávba, és ezután körülnéz. Ja, hogy közben volt egy járda meg egy kerékpárút is keresztben? Ki nem szarja le...
tatabike 2012.10.11 22:05:43
@SadBoobie: A KRESZ-tudás (nem tudás) témádat viszont osztom. 10-ből 9 bringás sajnos még mindig egy nagy kretén, aki nem áll meg a pirosnál, a zebránál nem engedi át a gyalogost, járdázik, és némelyik mindezt ittasan.
Írhatnám, hogy tisztelet a kivételnek, de a saját vállamat utálom veregetni, na...:)
tatabike 2012.05.05 20:00:54
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Te barom, én vagyok a hibás, mert ingyen csinálok valamit? Mikor ráérek, gyermekotthonban szoktam javítani olyan srácok bringáját ingyen, akiket eldobtak a szüleik, vagyis karitatív tevékenységet is folytatok, ha időm engedi. És igen, mellette meg akár szervezek ingyen túrát is, bárkinek.
Úgyhogy menj a kurva anyádba...:DDD Én a tükörbe tudok nézni, mert teszek valamit az emberekért, meg a kissrácokért. Te azon kívül, hogy itt olyanokat basztatsz, akik jó szándékból és önzetlenül segítenek másoknak, és népszerűsítik a kerékpározást, mit tudsz felmutatni? Adok egy tippet, hogy ilyenkor a magadfajta mit szokott csinálni: mondjuk elsüllyed szégyenében, bocsánatot kér minden szembejövőtől az utcán, aztán leugrik a X. emeletről, majd kilép egy villamos elé, ráharap a paksi egyik nagyfesz trafó fázisvezetékére, végül felkeres egy kivégzőosztagot a homlokára festett célkereszttel. Ha mindez nem elég, hogy kifingasd magad a világból, gyere el hozzám, és szívesen kitaposom a beled.
tatabike 2012.05.05 20:01:34
@A fidesz a betegek kiirtására készül: amúgy meg én absztinens vagyok. Ha nem tudod, az mit jelent, google a barátod...:)
tatabike 2012.05.05 20:03:50
@A fidesz a betegek kiirtására készül: a söpredék nem akaszkodott senkire, mivel tudomásom szerint nem találták meg a Vértesben azokat a pofátlan majmokat, akik pénzt kértek, hogy biciklizhess Velük. És nem azért akadtunk ki rajta, mert hogy fizetős, hanem mert kurvára nagyon fizetős volt, annyit kértek érte, amiért egy magadfajta szinten vegetáló nyamvadék 3-4 napra elég kaját tudott volna venni magának. Vágod?