Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oofalu

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Passengers sztárfilm. Olyan alkotás, amely nagyban épít két főszereplőjének imázsára, népszerűségére és tehetségére. Chris Pratt napjaink egyik legfelkapottabb arca, aki igazából csak két évvel ezelőtt, A galaxis őrzőivel futott be, azóta viszont sorra kapja a nagy feladatokat. Az olyanokat,…..
oofalu 2017.02.28 10:05:45
@Vödör1: Nagyon egyetértek. Mindketten egy új életre vágytak, ahelyett, amit a Földön éltek. És ennek a vágyott jövőképnek a lehetőségei bizonytalanok számukra a célbolygón is. Azzal, hogy felébredtek pedig felmerült egy új opció.

Bennem két gondolat fogalmazódott mega film kapcsán:

Önzésből magad mellett tartani valakit, csak, hogy ne légy egyedül. (Ezt sokan csinálják egy párkapcsolatban is, miközben nem akarnak igazán elköteleződni és bizonytalanok a kapcsolatot illetően.)

Illetve, ha megtaláltad a társadat, vajon érdemes-e még továbbmenned valami ismeretlen és bizonytalan után kutatva. Főleg ha tudod, hogy két lehetőség közül választhatsz, vagy vele maradsz, vagy elhagyod és keresed tovább azt amiről úgy gondolod az életcélod, és hogy boldoggá tesz.

Ha azonban elhagyod őt és elindulsz, az egy végleges döntés, amit már nem lehet visszacsinálni. Miközben az életcélod és a boldogságod lehet ott áll melletted, az akit már megtaláltál. Te pedig ha mégis elindulnál, lehet egy egész életen át kutatni fogsz valami után, amit sehol, semmiben és senkiben nem találsz meg maradéktalanul. És életed végéhez közeledve lehet rá kell ébredned, hogy az amit kerestél valójában már mellette melletted volt életed hajnalán.
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK Az Emberi Erőforrás: 45% 480. [G.K.]   Kozma Ferenc írta: „Az emberi tényező a gazdasági fejlődésben” című könyvében, hogy a gazdaság a következő erőforrásokból tevődik össze.        …..
Számozott Történetek Vas-Edény 2010.10.31 19:12:00
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK  Vas-Edény 482. [G.K.]   Ez egy olyan szó összetétel, amit már el is felejtettük, hogy két külön szóból áll össze, és úgy használjuk, mintha egy szó lenne, mikor keresünk egy vasedény boltot...
Számozott Történetek Futás 2010.10.31 18:55:00
 SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK  Futás 488. [F.K.]   A futást azért kedvelem, mert az ember friss levegőn van, másrészt a legjobb társaságban, vagyis egyedül. (Horn Gyula)..
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK   Frissítő Szolgálat / Vízpermetkapu / Hűtőruha 481. [Ö.K.]   Olyan szolgáltatás, mely parkban, utcá kon, vagy akár zártabb, fülledt épületekben is nyáron hideg vízper metet szórnak a leve gőbe. Mindezt olyan finomsággal,…..
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK  Tudatos álmodás 487. [Á.K.]   Este majdnem sikerült a tudatos ál­modás. Rájöttem, hogy álmodom, de annyira álmosnak éreztem ma­gam álmomban, hogy nem tudtam nyitva tartani a szemem. Ami­kor pedig nem ezzel küszködtem, akkor…..
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK   Marilyn Zsuzsa 483.[P.K.]   A mozdulatlan Marilyn Manson: Koncz Zsuzsa  ..
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK Az utca, mint reklámszíntér 484. [Ö.K.]    Kisebb ajándékok osztogatása. Gyakran találkozni ilyennel Pesten. Hostessek osztogatnak apró rágcsálniva lót, meglepetést, ezzel népszerűsítve a megbízót, akinek vagy a…..
 SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEK Mit tegyünk, ha levágjuk az ujjunkat? 507.  A levágott ujjat betesszük egy zacskóba és lezárjuk, ezt pedig egy másik zacskóba, amelyben jég van. A zacskó azért kell a jég vagy a hűtött dolgok közé, mert a kiolvadó dolgok…..
Számozott Történetek Hitel 2009.05.31 21:41:00
  SZÁMOZOTT TÖRTÉNETEKHitel   711.  [G.K.] „Zongorán?!” - kérdez vissza meglepetten az édesapa a legújabb hitelreklámban, mikor kislánya tanárnője megjegyzi, hogy a gyermek szépen halad zenei tanulmányaiban és gyakorolhatna…..