Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerdesek05

0 bejegyzést írt és 2341 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kevésbé jó hírem, ha megnézed Esztergomban hogyan viselkedik a Fidesz, hát így fog majd 2014-es vereségük után országosan is. Semmi önkritika és semmi változás. Ők mindent jól csináltak és csak azért vesztettek, mert mások hazudtak. Pedig jobboldalt is igen nagy…..
Pézsma Kutyákból szalonna 2013.03.21 18:14:12
A kortárs abszurd népszínház „Szomorú Szaniszló” című kacagtató rémbohózatának fordulatait valószínűleg még sokáig fogjuk idézni. Legyen azonban bármennyire sírva röhögős, ennek a kispolgári vérkabarénak a legfontosabb tanulsága nem az, hogy üdvös-e, ha az…..
Jó honpolgárhoz híven engem érdekel, hogy kormányunk szűkebben és tágabban értelmezett tagjai milyen képesítésekkel rendelkeznek, ennek folyományaként pedig mennyire szakemberek a saját területükön. Éppen ezért szoktam alkalomadtán beletúrni az életrajzaikba, úgy…..
kerdesek05 2013.03.03 10:17:19
Igencsak érdekes hírre bukkantam a neten, amitől olyan érzésem lett mintha a múlt lehelt volna vissza. Csak egy picit, csak csendesen, de nyugtalanítóan… A hír imígyen szól: „A gazdák meglepődve tapasztalják, hogy az agrárkamarai választások nem arról szólnak, hogy a…..
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
kerdesek05 2012.05.29 17:05:23
@f.fredericks: ez nem meglepetés, hiper facse lapján ott volt a kispest kézilabda bejelölve:)
kerdesek05 2012.05.29 17:48:05
@Pácsó Ármándó: Hazudsz Spori! Hazudsz! A mi támogatásunk nagyobb! Nagggggggyon nem szeretem amikor nem adnak nekünk pénzt kézilabdára!:)
  A vállalkozások likviditását javítja a pénzforgalmi áfa bevezetése Azok a vállalkozások, amelyek a számviteli törvény hatálya alá tartoznak, jelenleg akkor is kötelesek a kiállított számlájuk áfa tartalmát az adóhatóság részére bevallani és megfizetni, ha még…..
Elmentünk megnézni az Éden záróbulit, találkoztunk játékosokkal, a közönségben akadtak fogalmatlan arcok és képben lévők, Éden Ádám legórta Éden Mátét, és kiderült, miért nem vette elő Moby Dicket Éden Kristóf.…..
Dzsentrik vagyunk. Halhatatlan dzsentrik a 21. században is; szívvel, lélekkel, politikai hovatartozásra való tekintet nélkül. Mindez nagyszerű táptalaj a szépirodalomnak, ám a 22. század fordulóján talán már csak „gazdasági múlt idő” lesz az ország, ha minden így megy…..
Újabb arany- és ezüsttárgyak, köztük gránáttal díszített kereszt fordult ki a földből szántás közben ugyanazon a lelőhelyen, ahol néhány éve a nevezetes Staffordshire Kincs előkerült.   Hammerwichben 90 újabb értékes leletet találtak pontosan ott, ahol 2009-ben…..
Nyilatkozatot adott szombaton Kövér László házelnök az MTI-nek. Miközben érdekes, és módfelett vitatható elképzeléseket vázolt a Parlament szerinte optimális működéséről, Sólyom László volt köztársasági elnököt is bírálta. Sólyom az Áder János által az…..
Elnézem ezeket az öntudatosan feszítő, ám kissé már bepálinkázottnak tűnő, nyakkendős urakat, a Polgári Magyarországért Díj kitüntetettjeit, Magyarország megmentőit. Akik úgy vigyorognak a fényképezőgép lencséjébe, mint szűzlány a tarlón. Ez nem valami vicc ám, ők és…..
Nyilvánosságra került a lista, amelyből az érdeklődők megtudhatják, hogy mely egyetemi szakokon nem  lesz egy darab  államilag támogatott hely sem jövőre. A proscribált diszciplínák nem fölöslegességi hanem alfabetikus rendben sorjáznak, így azonnal szemet szúr az…..
Ditrt Nasty, meg a két span...na ja. ..
LifeTILT A Múlt 2012.10.30 23:27:53
Eddig magamnak sem akartam beismerni, de a LifeT!lt romantuikus blogolós időszakának vége. Még idén teljesen átalakul itt minden és egy teljesen új alapra helyezem ezt az egészet, de előtte lenne még itt egy kis dolgom, mert a múlt lezárása nélkül nem építhetek jövőt. Ez a poszt…..
kerdesek05 2012.10.31 19:16:29
Mindjárt kiderül, miért a hétvégi véleményesek között szerepel ez a darab, amikor pedig van benne fullos félrefordítás is, csak először nézzük dori beküldését -  előre szólok, hogy utána még én is majd hosszan fejtegetem a magam mondanivalóját, valamint lesz több videó…..
Belsőség Anand tartja a szavát 2012.10.10 18:11:06
Lehet egy vállalati PR-es jó fej, úgyse vált ki akkora érdeklődést, mint maga a tulajdonos, aki bár csak a 68. az India leggazdagabb emberei-listán, de azért mégiscsak áll a neve mellett 825 millió dollár. Anand Mahindrával jó volt interjúzni, ráadásul a fél szerkesztőség…..
kerdesek05 2012.10.11 11:00:54
@lord75: ezek szerint te vagy az a kategória akinek a hírfolyamban csak a negatív , pesszimista, és tragédiával összefüggő hírérték jelent valamint.
Nos nekem meg nem.
Inkább ilyen híreket olvasnék ás hallgatnék az esti Híradóban, mint a másikat.
CSAK ILYET.
Az egyént felülírja a közösség, a közösséget a nemzeti érdek, de a nemzet nem élhet utánpótlás nélkül, így mindent felülír a jövő, a jövő pedig nem más, mint a fejlődés, az innováció, és a jövő generációjának megfelelő kinevelése. Ez a blog régen rólam szólt…..
kerdesek05 2012.10.08 13:30:41
Igen, az emberek nagy többsége a telefon seggébe suttogja a szerelmes üzeneteket. X-Faktor - Telenor koprodukció, gratula.  ..
kerdesek05 2012.10.07 22:48:27
Hétfőn megkeresett az RTL Klub Híradó, hogy szeretnének velem interjút készíteni a CouchSurfingről a lakásomban, valamint az éppen nálam levő vendégeimmel is. Igent mondtam.  Szerda 20.00 után érkezett meg hozzám egy fiatal operatőr és egy helyes fiatal riporternő. Kati…..
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
juharizsuzsanna Gigant a vízben 2012.09.16 16:30:18
Brutális méretű második világháborús német Messerschmittre talált egy búvár 61 méter mélyen a tengerben Szardínia partjainál. A gépet majd 70 éve lőtte le egy brit repülőgép.   Az 1942 és 1944 között használt Messerschmitt 323, az "Óriás", a legnagyobb  második…..