Regisztráció Blogot indítok
Adatok
haggyal

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a magyar mozikba is befutott Tarantino karrierjének utolsó előtti filmje (legalábbis azt ígéri, hogy a 10. után befejezi), amely alaposan megosztja még a rendező legnagyobb rajongóit is. Természetesen már a premier hetében leültünk megvitatni a filmet egy podcast erejéig, hogy aztán a másfél…..
haggyal 2019.08.20 01:20:47
Egymást kiszorítva tizedelte Magyarországot a bélpoklosság, a fekete halál és az epekórság általában 10 évenként. Ez volt a rettegés 800 éve.  ..
haggyal 2019.03.13 15:03:21
Fotó: The Walking Dead / Facebook Soha nem indított még olyan rosszul évadot a The Walking Dead, mint vasárnap, amikor a sorozat kilencedik etapja kezdődött - írja a Vulture. A 6,1 millió néző nagyjából a fele annak, mint ahányan egy éve ilyenkor a nyolcadik évadpremiert nézték, és a Nielsen mérése…..
Sokáig kérdéses volt, hogy Kevin Spacey zaklatási botrányai után lehet-e,  szabad-e folytatni a House Of Cards című sorozatot. A Netflixnél végül úgy döntöttek, hogy sok száz ember munkáját nem kaszálják el a főszereplő ügyei miatt. Ami a történetet illeti, abba pedig jól is passzol Frank Underwood…..
Korábban már írtunk róla, hogy az ATV a CNN hírcsatornával kötött megállapodást, aminek első kézzel fogható eredményét hamarosan láthatják a csatorna nézői. Október 28-án, vasárnap 17 órakor indul a Newsroom című új műsor, amiben a CNN legfontosabb hírei láthatóak, magyarul. A műsort Bombera…..
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Az a helyzet, hogy várható volt a 444 mai híre, azaz hogy a kisgömböc behabzsolja majd a Hír Tv-t, így direktben olvasni mégis sokkoló.  Az is sokkoló lett volna, ha Simicska Lajos a Magyar Nemzethez és a Lánchíd rádióhoz hasonlóan ezt is bezárja, de akkor legalább van egy kedves halottunk, amely…..
A Paramount Network mutatja be a 2013-ban, autóbalesetben életét vesztő színészről szóló dokumentumfilmet augusztus 11-én. Nekem az előzetes is elég volt ahhoz, hogy a sírógörcs kerülgessen (EZ EGY ÚN. KÖLTŐI TÚLZÁS, JELZEM AZOKNAK AZ OLVASÓKNAK, AKIK AZT HISZIK, OTT ÜLTEM A GÉP ELŐTT, ÉS A TAKNYOM…..
haggyal 2018.07.27 12:41:55
@szociál: hát nem, és ezt akár még eufémizmusnak is mondhatjuk. kissé morbidan hangzik, de kijelenthetjük, hogy legnagyobb, sőt, egyetlen teljesítménye ez a drámai meghalása volt.
Szerencsém van azokkal a CBA-boltokkal, amelyekben vásárolni szoktam. Igaz, van, amelyikbe már vagy huszonöt éve járok, sajnos együtt öregszem az ott dolgozókkal. A fiatal fruskaként megismert pultos hölgy két gyermekes családanya, a hentes kölkei is megnőttek, ismerős arcok, na. És akikkel ilyen…..
Én ezeket tiszta szívemből gyűlölöm. A kicsinyes, egymás szemébe hazudó, hataloméhes milliárdosokat. A kisembert szarba sem néző rohadékokat. Márpedig a Sucession azaz Utódlás című HBO-sorozat róluk szól, én meg rajtuk keresztül megtaláltam azt a sorozatot, amit úgy gyűlölök nézni, hogy alig várom…..
haggyal 2018.06.15 08:04:52
Illat: édes Hab: szép, rugalmas Szín: arany  Ismét az Ottakringerben köszönthetjük a jellegzetes osztrák sajtízű komlót. Ez egyben azt is jelenti, hogy 'visszatért' Bécsbe a gyártás és még csak nem is pécsiek forgalmazzák. Az édeskés komló mellett a tiszta íz jellemzi, semmi savanykás turpisság.…..
  Az Év Söre szavazáshoz hasonlóan én is csalni fogok és minden létező sör bekerül ebbe a versenybe, aminek oka, hogy nehéz lenne mondjuk tíz iható világos sört találni, a barna kategóriában meg összesen nincsen ennyi, hogy az egy szem vöröst már ne is említsem. Tehát a nagy hazai gyárak által…..
sörfigyelő Jam72 2017.01.06 02:26:12
Illat: citrus, mango, papaya Hab: sűrű, kemény Szín: narancsos opál  Az íze, mint az illata, ami jó jel, nem csap be. Édes, egzotikus gyümölcsösség harmóniában a fanyar citrussal és ráadásként mindenből van benne bőven. Frissítő, felvillanyozó telt íz, mely könnyedén szorítja háttérbe az…..
haggyal 2018.01.27 17:26:07
30 felett itt az ideje kevésbé figyelni a praktikusságra és jobban a dekoratív részletekre...
haggyal 2017.08.21 22:46:02
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
haggyal 2017.08.11 21:43:30
@sixx: én úgy értelmeztem amit írt, hogy a legnagyobb humoristák el tudták/tudják hitetni, hogy nem betanult. Ezek az emberek se nem nagyok, se nem humoristák sajnos. Hajdú Péter pedig a televíziózás szégyene, csalódott vagyok, hogy Hajós egy műsorban hajlandó szerepelni vele.
1886. Decens házaspár egy kvadrociklin a washingtoni Fehér Ház előtt  ..
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Az infó az ugrás után jön. Még vissza lehet fordulni...
haggyal 2016.11.26 16:26:50
@Jack__Bauer: most készültem megnézni, köszönöm ezt az információt, így, figyelmeztetés nélkül.
Tényleg egyre jobb a sorozat, régen láttam már ennyire jól felépített történetet - persze ha Will = Man in Black, akkor menjenek a picsába, de ezzel várjunk még...
haggyal 2016.11.23 18:06:51
A sikerük titka kb annyi, hogy jól kajálnak, elmennek edzeni vagy ha úgy nem megy, akkor ráadásnak beraknak egy kis szilikont. Tádá! És máris kopogtat egy táplálékkiegészítő cég termékreklámos szerződéssel. Onnastól kezdve pedig nincs más teendő, mint szétreklámozni a pucsítós képeiket.…..
Kiedis és a Red Hot Chili Peppers többi tagja (Chad, Flea, meg az a gitáros gyerek) éppen James Corden talkshow-műsorvezető Carpool Karaoke nevű műsorszámát forgatta, ültek az autóban és énekeltek, meg hülyéskedtek egy sort. A forgatás után megálltak, hogy egy mexikói kajáldában egyenek valamit,…..
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
Véget ért a harmadik Éden Hotel, ami az ismert események miatt (nyugi, lesz róla szó) igen valószínűleg az utolsó is egyben, legalábbis a TV2-ről nem tudom elképzelni, hogy belátható időn belül belevágna egy negyedik évadba, kurva drága licenszdíj ide vagy oda. Az ideális az…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
A rádióreklám az, amit mindenki utál. Az is, aki hallgatja, az az ügynökség is, aki csinálja, meg az ügyfél is, aki elfogadja. De akkor miért csináljuk őket, és főleg miért ilyen rosszakat? Az elmúlt években készült rádióreklámok között csak elvétve volt olyan, ami mint…..