Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wise01

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy legalábbis kifejlesztett valami organikus tölteléket, amit naiv ügyfélnek nem sikerült beazonosítania. Szombaton ezt találtuk a tálcás csiremellben. Kipostoltuk a képet Tesco facebook oldalára, de nem kaptunk választ, hogy mi lehet ez. (A zöld bizé teljesen bent volt a…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
wise01 2012.09.05 15:37:18
wise01 2012.09.05 15:39:09
Péter 20 év után durván csalódott a T-Mobile pénzügyi osztályában, akik valahogy sem papíron, sem digitálisan nem bírnak úgy számlázni, hogy amiatt ne kapcsolják ki a telefonját: A mai nap megkoronázta az elmúlt hetekben folytatott kanosszajárásomat a T Mobile…..
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
Magyar sikernek is tapsolhatnak a Riviérán ma este: az 51. Monte-Carlo-i tévéfesztivál egyik díjazottja Osvárt Andrea magyar színésznő, aki egy olasz minisorozatban nyújtott alakításáért nyerte el az Arany Nimfát. A legjobb drámai sorozat a Reklámőrültek, a legjobb vígjáték a…..
Alec Baldwin nem egy színészóriás, legalábbis nem tartják annak, de ebben a jelenetben félelmetesen vicces bír lenni. ..
Naiv ügyfél kénytelen volt autót váltani, mert a taxis GPS nélkül még a Lágymányosi hidat sem találta volna meg, nemhogy a Művészetek Palotáját:Velem a héten hétfőn történt egy érdekes eset, ami bár nem egy nagy szám, de mégis úgy gondolom, hogy legalább egy választ…..
wise01 2010.09.06 17:26:50
Erős Antónia újra a Híradóban. Erős Antónia 2009 júliusában vezette utoljára az RTL Klub Híradóját, ezután szülési szabadságra ment, ám jövő hétfőtől esténként Szellő István oldalán ismét elfoglalja helyét a műsorvezetői székében. Erős és Szellő…..
Rendkívül vicces hírt olvastunk a Blikkben, miszerint Hajdú Péter, a Story4 Tv-ről a második számú kertévéhez költöző médiaipari fregoliember, aki Névshowrtól elkezdve talkshow-ig mindent képes és tud is vezetni persze, túl dagadt a TV2  finnyás vezetőségének, és ha nem…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.30 09:22:00
Az USA még csak most ébredezik a Hálaadásból, normális mennyiségű hírre holnap lehet inkább számítani.December 3-án az MTV egy élő kerekasztal-beszélgetést prezentál majd a neten, melynek keretein belül James Cameron, az Avatar rendezője, a film ptoducere és két főszereplője…..
wise01 2009.11.30 10:51:28
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.18 09:34:00
Katey Sagal itt meséli el, milyen érzés volt a Sons of Anarchy nemi erőszak-jelenetét leforgatni.  Fred Willard is szerepelni fog a Modern Family egyik epizódjában. A duplarésznek induló Smallville-epizódnak immáron címe is van: Absolute Justice. Lassan már mindenkinek…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..
wise01 2009.08.26 14:16:39
wise01 2009.08.26 14:18:04
A USA Network idei egyik újonca, a Royal Pains ugyan még csak ezen a héten fejezi be első, igen sikeres évadát (a Burn Notice felvezetésével 6 millió körüli átlagnézettséget produkált), de a készítők már korábban kitettek a netre egy videót, amiben a főszereplők rappelnek és…..
A jövőben nem ad körkapcsolást a labdarúgó Soproni Liga mérkőzéseiről a Magyar Rádió. A liga 225 millió forintot kért a helyszíni közvetítésekért, a közrádió ilyen feltételekkel nem tart igényt a közvetítésekre. "Hétfőn kaptunk a ligától értesítést, melyben…..
UPDATE: sajnos valahol várhtó volt, hogy a DigiSport oldala nincs felkészülve a szurkolók rohamára, és olvasói visszajelzések alapján úgy tudjuk, hogy az oldal elérhetetlené vált. Némi keresés és fórumlátogatás után az alábbi alternatívákat találtuk:tvoline, ustream, lsport,…..
comment:com Nancy ledobta a textilt 2009.07.13 12:07:00
Mary Louise Parkerről, a Weeds Nancy nevű füvet áruló anyukájáról elterjedt, hogy nem szívesen vetkőzik mások előtt. Azt hiszem ezt hívják csattanós válasznak. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/mlp/feed", "width":"490", "height":"300",…..
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
wise01 2009.06.26 11:28:55
wise01 2009.06.26 11:30:15
A kínai Baiheti kézzel kezdett fabiciklit faragni, a munka nyolc hónapig tartott. A sajátos stílusú bicikli feltehetően dísztárgyként funkcionál majd, mert bár különleges a virágmintás kerék, gumi például nincs rajta. ..
wise01 2009.06.15 14:11:12
Azonnal nyilvánosságra hozzák az MTV székházszerződését. A Magyar Televízió kuratóriumának döntése szerint nyilvánosságra kel hozni a köztévé új székházának szerződését. De azt azért megvizsgálják, hogy mely passzusok nyilvánosságra hozatala sértheti az…..
Az MTV nyári műsorairól nekem mindig a Szünidei matiné, meg a délutáni ifjúsági filmek jutnak eszembe, merthogy az átkosban jutott délutánra is a jóból. Ez most onnan ugrott be, hogy megkaptuk az MTV nyári műsorkínálatát, és van benne egy csomó jó gyerekműsor is, persze…..