Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morecows

3 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet főszereplője egy 27 éves Horvát lány. A helyszín nem is lényeges, mivel a képek vezetnek minket. A lányt Snjezana Josipovic-nak hívják. Az első képe, amin megakadt a tekintetem, az az ablakban álló „fej nélküli” modell volt. Nagyon szürreális állapot.…..
Aki kultúrát terjeszt, az Nemzeti kulturális járulékot fizet. Ennek a mértéke a filmterjesztés árbevétele után 2 %, a DVD forgalmazás bevételei után 3%. Erőszak vagy pornó tartalmú művek esetében ennek a mértéke 25%. A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal Filmiroda…..
Az egyik legbosszantóbb jelenség számomra a pofátlan előretolakodás. Ezt legkönnyebben sorompónál lehet megtenni, ilyenkor ugyanis üres a szembe sáv, sok tuskó meg kis is használja. Nekem is volt már pár ilyen élményem, a leghajmeresztőbb az volt, amikor egy félkarú sorompós…..
morecows 2009.05.31 23:06:29
@Zsola777: Az utóbbi időben kezdem úgy gondolni, hogy talán nem is szándékosan csinálják. Egyszerűen figyelmetlenek. Na jó ez itt fent elég egyértelműen direkt taplóság, de szerintem akkor is van egy nagy adag nemtörődömség.
Ettől viszont kiver a víz. Ha kimegyek az utcára, örüljek, hogy nem zúznak le?
Bocs, hogy kicsit eltértem a témától. Rendszám megjegyezve, tankot a disznókra! :-)
Cows and Chaos Watchmen 2009.05.31 20:36:00
Ez egy mestermű, és halálra idegesít, hogy még nem jött ki DVD-n. Ez a pofátlanság netovábbja, a gőg zenitje, az ignorálás csúcsa. Engem nem lehet csak úgy semmibevenni. :-pNamármonst szeretném megtudni, hogy akkor mégis, hogyan teszik ezt?Addig is, nézegetem a trailer-t. Újra és…..
Szóval az a helyzet, hogy ő itt Bree és csak azért került bele a második bejegyzésbe, merthogy vele tesztelem a kép beillesztését és hasonló bohóságokat.Arra nem jöttem még rá, hogy hogyan lehet elérni azt, hogy ne a teljes posztot mutassa az oldalon végestelen végig. Habár az…..
Nincs is jobb egy kis délutáni kocogásnál, gondolhatnánk a csapatot megpillantva, de ők megint alaposan beletenyereltek valamibe, mert halálsiklók kergetik őket. Tárcsázás, lövöldözés, és Daniel meg Carter már át is ugrott a kapun. Jackéknek is jó lenne belehúzni, mert egy…..
Régen volt egy blogom itt a blog.hu-n. Aztán valahogy ellustultam és megszűnt, vagy vene tudja. Akárhogy is, azóta van egy másik, ami mindenféléről szól, mert még senki sem tudta eldönteni, hogy miről is szóljon.Alapvetően szakmai blog is az, merthogy filmezéssel foglalkozunk.…..