Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odin

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 8-án folytatódik a legnézettebb kábelsorozat ötödik évada a kilencedik résszel, ami, legalábbis a fenti előzetest elnézve eléggé oda fog verni a zombikkal meg kétségbeesett menekülésekkel. ..
Batman idén 75 éves: jól ismert fekete maszkját és denevérszárnyas köpönyegét legelőször a Detective Comics magazin "1939 május" feliratú, 27. számának borítóján villantotta meg. Igaz, maga az újság már április 18-án a hírlapárusoknál volt, de ezt úgyis csak a fanatikus…..
Azt mondja Lukács Laci Tankcsapda-frontember, hogy a Köpök rátok című új daluk mindazoknak szól, akik az elmúlt években megvádolták őket azzal, hogy már nem olyanok, mint régen, meg hogy eladták magukat. Mindezt a dal klipjéhez tartozó werkfilmben nyilatkozza (alább látható) sok…..
Oké, nyilván már az effektek miatt sokkal jobb volt, úgyhogy erről ennyit. Viszont mostanában (december 8-án) volt a BSG újraindításának 10. évfordulója, úgyhogy összeírtam, mit szerettem benne és mit nem. Ami jó volt Ahogy leszámolt a posztapokaliptikus otthonosság…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
odin 2011.05.16 11:50:51
@Sz.M.: Pontosan! Öszöd után mindenki tudta hogy a fidesz fog legközelebb kormányozni és a kommunikációjukból meg teljesen az jött le, hogy ők felkészültek, kész terveik vannak minden olajozottan fog működni. Épp ezért rengetegen hittek nekik és tartottak ki a végsőkig. Csak sajnos kiderült ,hogy mindebből semmi sem igaz. Kapkodnak, átgondolatlanul, izomból politizálnak és ostobának néznek mindenkit, valamint ismét sikerült olyan embereket magas pozícióba emelniük akik egyáltalán nem valók oda.
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
A legjobb úton haladunk, hogy közmunka nagyhatalom legyünk... Tegnap Szíjjártó vadította nagy szavakkal az Este műsorvezetőjét és a nézőket:   "Málta mellett az unióban Magyarországon a legalacsonyabb a foglalkoztatási ráta, ezt nyilvánvalóan emelni kell, először…..
odin 2011.05.10 15:14:22
@Viktus: Hát a világ nem sokat változott azóta :(, még hogy a történelem nem ismétli önmagát.
Vastagbőr 2012-re készülnek? 2011.03.25 09:31:00
A Nemzeti Konzultáció, a ráköltött 1 milliárd és sok ezer munkaóra mégis csak megérte. A közel 1 millió válaszadó 85%-a elutasította, hogy a gyerekek után szavazati jog járjon a szülőknek. Az utolsó pillanatban jött ez az eredmény, mert ez már szerepelt az…..
A Való Világ helyett legközelebb kérem élőben közvetíteni a Fidesz-KDNP közös frakcióülést. Móka, kacagás, ki és beszavazósó, sms-ben dönthetnének az Zemberek, megadjuk-e a szót Semjén Zsoltnak, vagy Lázár "Audi S8" Jani kihívja-e egy gyorsulási versenyre…..
odin 2011.02.11 10:55:57
@Secnir: Teljes mértékben igazad van. Jómagam is már gondolkodtam ezen a dolgon.
-- Időbeni cenzus: 21- 70 év közötti személy.
--Vagyoni cenzus: Bejelentett munkahely és aktív adózó.
-- Műveltségi cenzus: Érettségivel rendelkező személy..
Te viszont jobban fogalmaztad meg én kihagytam pár fontos dolgot.
odin 2011.02.11 11:00:49
@Kismac: Nem kell innen elmenni, kivándorolni csak kézbe kell vennünk a sorsunkat és a drágalátos vezetőinket kell eltüntetni a színről. Kivétel nélkül mindegyiket :).
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Hogy mi történt pontosan péntek este Kairóban, az Egyiptomi Múzeum épületében, attól tartok, sohasem fogjuk megtudni. Amit a szórványos hírekből egyelőre tudni lehet, az hogy miután a rendőrség a tüntetők nyomásra elhagyta a Tahrír teret, több fosztagató hatolt be az…..
Az ABC gőzerővel keresi a szereplőket a Charlie angyalai-reboothoz, Jack Robert Wagner (Charlie) után máris megtalálták az első angyalt is Annie Ilonzeh képében, aki leginkább a General Hospital című szappanopera rajongóinak lehet ismerős, de volt kisebb szerepe a Törtetőkben és a…..
A leszbi parti sokkal jobban ment, a kurva/pornós sírós picsák inkább maradjanak a kaptafánál. - kérdés: Mikor lépett be a II. világháborúba Magyarország? - válasz: A 19. században. - kérdés: Melyik évben? - válasz: 1918. - kérdés: Nem, a helyes válasz 1942. A még helyesebb…..
odin 2011.01.13 13:56:10
@zero:

Hát hallod siimán bevennék őket, egy kis vér aztán csapó:).
Bár az első részben volt néhány zombi akinek értelmesebb volt a tekintete :)!
Nagyon fura promóképeket találtunk a Harry's Law című új ügyvédes sorozatból, amit nemcsak azért nézünk majd, mert David E. Kelley a készítője, hanem mert Kathy Bates, korunk egyik színészistennője a főszereplője. A képek meg azért furák, mert a szereplőket az elvetemült…..
Filmdroid Skyline 2010.12.06 22:00:00
A Strause fivérek több tucatnyi látványos filmben kamatoztatták effektekben való jártasságukat, majd eljött az idő mikor úgy gondolták nem lehet nagy gond abból, ha saját maguk rendeznek meg egy mozis produkciót. Hiába hangoztatták, hogy hatalmas rajongói Aliennek és odavannak a…..
Vastagbőr 09/11 2010.09.11 16:16:00
Tisztán emlékszem, hogy mit csináltam 9 évvel ezelőtt, 2001. szeptember 11-én, new yorki idő szerint 09:03-kor. Magyar idő szerint 15:03 volt. Előtte pár nappal kezdődött az egyetem, rohangáltunk tanárok után, hogy bekerüljünk a szemináriumokra, és az esti sörözésen járt az…..
de Sade márki Casanova 2010.05.22 11:34:00
A pofa, akit bevezetett a komornyikom,semmivel sem különb nálam. Az orra olyan, mintha elverték volna egy falusi kocsmában. Na most mit bámulsz, márki, kérdi, netán az orrom, ami olyan, mintha elverték volna valami falusi kocsmában? Hallottam már rólad, közli, a köpenyét egy…..