Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agresszív Nyúl

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak ezek az internetes csodák: nyolcéves kissrác ugrál félkézen, miközben orrán tizenhat tányért egyensúlyoz és énekli párhuzamosan a kínai himnuszt visszafelé. Ezeknél sokkal szívmelengetőbb, amikor egy tényleg tehetséges fiatal zenészkrapek olyan szinten tol el egy jól ismert rocknótát, hogy…..
Agresszív Nyúl 2016.09.12 14:05:11
@Kovenant: És tényleg!!!! :-D :-D :-D
HallóJárat A gyengébbik nem!? 2016.02.03 11:05:11
A keményebb riffekről, és úgy általában a metálról mogorva, hosszú hajú férfiak, nem túl bizalomgerjesztő külső, és irdatlan hörgések jutnak az átlagember eszébe. Ha pedig hölgyekről beszélünk, akkor legtöbbször egy könnyedebb, szimfonikusabb zene ugorhat be (már aki egy kicsit is jártas a stílus…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a Salem tizenkettedik részében a pokolbéli boszorkányok magyar szavakat használnak a pokol nyelvén. És valóban, az öreg boszorkányok magyar szavakat mondanak, de mintha csak valaki lefordította volna Google Translate-tel a…..
Műkincsvadászok The Monuments Men 2014 Lassan beérik az az elmélet, mi szerint Clooney a jó filmek után levezet egyet. Vagyis él az egy sima, egy fordított elv. Ugyanis tényleg 10 éve megfigyelhető tendencia, hogy egy jó film után, mindig csinál egy rosszat is. Mivel a 2011-es…..
Akinek elege van abból, hogy a kerti munkában nincs semmi izgalom, az rendeljen veszélyes favágást. (A mókás feliratot amúgy én is csak utólag fedeztem fel a képen, melyet elsősorban a különleges alakú hirdetőtábla miatt készítettem. Tudjátok hol van és miért ilyen? Hamarosan…..
Agresszív Nyúl 2012.05.06 22:34:40
Belsőség Ezzel akartak befosatni? 2011.10.09 06:00:00
Barátságos hotel, nemde? Süvít a szél a hűvös hotelszoba ablakán. Kinézek - vízszintesen esik az eső. Nem kopog, csak perceg az üvegen, annyira apró szemű. Messzebbre fókuszálok: előtűnik pár birka a ködben, a lovakon esőkabát. Mit keresek én itt Albionban, a skót határtól…..
Öt új adónemet vezethet be Budapest, miután a Fővárosi Közgyűlés minapi ülésén a képviselők elfogadták a főváros 2011 és 2014 közötti gazdasági tervét. A terv öt új adónem bevezetését is felvetette, így Budapest vizsgálja, hogy bevezethető-e az úgynevezett…..
Agresszív Nyúl 2011.05.05 21:15:18
@Fot L' Mondó: Azt azért elmesélnéd, hogy mi az, ami miatt ilyen sommás véleménnyel vagy Tarlósról?
Most küldte valaki ezt a linket, és nem tudom elhinni, reménykedem, hogy csak tévedés... A gary-moore.com nem elérhető, a Wikipedia-n viszont már azt is írják, hogy álmában érte a halál, spanyolországi nyaralás közben. Igazi ír volt, önromboló, nyughatatlan... Sose ismerték el azon a szinten, ahol…..
Agresszív Nyúl 2011.02.06 21:16:35
   A Totalcar tíz év működés után jutott el oda, hogy népi kezdeményezést indítson. A népi kezdeményezés annyiban más, mint a népszavazás, hogy kevesebb aláírás kell hozzá (ötvenezer), és semmire sem kötelezi a Parlamentet, csak mintegy jelzi a nép igényét…..
Agresszív Nyúl 2011.01.04 17:16:05
@Agresszív Nyúl: Visszavonom a kérdésemet, figyelmetlenül olvastam a cikket. Várom a helyszínek listáját!!!

Zz_: Szerintem ennek a történetnek nem ez a lényege, bár a megjegyzéseddel egyetértek.
Agresszív Nyúl 2011.01.04 17:33:49
@Nyiri: Valóban nincs, ebben tökéletesen igazad van, és biztos lesznek, akik a tanulópénzt meg fogják fizetni és jó lesz, ha csak a motorjuk-autójuk sérülése árán. De ahogy a sok felhívás hatására ma sokkal több (igaz, még mindig nem elég - lásd a legutóbbi gázolást) autót látok megállni zebránál, úgy előbb-utóbb ebből is lesz valami.
Ha el sem kezdjük, soha nem lesz belőle semmi.
Jártunk az Éden hotel castingján, és megtudtuk, hogy a magyar verzió, annak ellenére, hogy a jelentkezőktől főleg dugási hajlandóságukra vonatkozó kérdéseket tettek fel, nem trash reality lesz, de nem ám, hanem egyfajta szappanoperaszerű izé, amiben a szerelem, meg a…..
Agresszív Nyúl 2010.09.14 11:31:47
@borisz: Vazze, kis híján ketté haraptam a bögrémet, amikor elolvastam, a röhögéstől meg félrenyeltem a kávét! Plasztiklaszti??? Ez zseniális! Köszönet érte és respect!!!
Talán emlékeznek még az olvasók a londoni taxis cikkünkre az év elejéről. Ricz Tamás, tulajdonos, fuvarozó, vállalkozó, importőr egyben, nem sokkal később ezt írta nekem: "A cikk óta kisebb-nagyobb rendszerességel megkeresnek, hogy segítsek autót beszerezni, illetve - ami…..
Agresszív Nyúl 2010.04.29 12:18:38
Subba Vasárnapina: Underwater love 2010.04.25 08:55:00
Fru-fruUnderwater loveScooby Snacks!!MézeshetekHooligans Tibi öccse? (nem)Heti kötelező latinaGyuri bácsi, hazánk büszkeségeA kéj kapuja..
Olyan HVCS példányokkal már biztos mindenki találkozott, akik megfúrt kipufogódobbal és kályhacsővel felszerelt tizenhúsz éves, egykor sportos autókból pislognak ki a zselézett hajuk alól és spontán adrenalinsokktól vezérelve bináris gázpedálkezeléssel közlekednek és ha…..
A Viasat3 műsorán augusztus 20-án indult el egy újabb Gordon Ramsay-műsor, ezúttal a Hell's Kitchen (A pokol konyhája) című reality, amiben szépreményű szakácsok vetekednek azért, hogy Las Vegas egyik éttermének ők lehessenek a főszakácsai. Ehhez semmi mást nem kell tenniük,…..