Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fehér liliom (törölt)

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
fehér liliom (törölt) 2010.01.21 11:34:14
@Omega Code: Pont az a szomorú,hogy ezeknek szavazati joga van és beszavazzák a gagyiembereiket a parlamantbe is.Bár talán idén már egyik sem jut be.
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
fehér liliom (törölt) 2010.01.20 10:57:46
@weki: Remek kis vagdalkozás,csak egy dolog hiányzik: szerinted mi a teendő/megoldás? Tovább kussolni és megbocsájtani a gyilkosoknak? Keblemre agymosott hazaáruló testvéreim,ujjé!! :)
fehér liliom (törölt) 2010.01.20 22:11:10
@A Nép Te vagy: Szerinted miért volt az elvtársak első dolga eltörölni a halálbüntetést? Mi lett az eredménye? Vigyázz,mert lehet,hogy jövő héten épp a Te családod tagját nyírja ki egy megélhetési bűnöző,hisz nincs mitől tartania. De mindegy,ez már így marad. Lehet szépen kultúráltan értekezni,cseverészi,tárgyalni. Gyáva népnek nincs hazája,hogy egy közhellyel zárjam le a gondolatmenetet.
fehér liliom (törölt) 2010.01.21 11:22:49
@flugi_: nem
A lenti sztori főszereplője egy kulturáltan átszórakozott éjszaka utána kórházban köt ki, ahol ellátják, majd hazaindul. A városban tombol a sztrájk, de a metró szerencsére jár, ám a biztonsági őr nem engedi felszállni, szerinte ilyen állapotban csak a felszíni közlekedést…..
Az ember azt gondolná, hogy milyen jó tanárnak lenni. Egész nyáron pihenés, tőlük függ ki bukik meg (azaz korlátlan hatalom a kis taknyosok felett), és év végén még virággal is megköszönik a munkájukat. Jobb esetben még valami csetresz is jut a polcra azon szülőktől, akik…..
Na végre, egy igazi, a megoldás elolvasása után azonnali homlok- és halántékmasszírozást kiváltó, agyzsibbasztó képvicc. Nem könnyű kitalálni, de ennél speciel érdemes egy kicsit próbálkozni, mielőtt megnéznétek a megoldást, ami uri geller..
fehér liliom (törölt) 2010.01.14 05:52:04
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
fehér liliom (törölt) 2010.01.07 16:54:28
@aya_nielsen: Pedig hidd el,a saját szememmel láttam!
fehér liliom (törölt) 2010.01.07 16:56:22
@aya_nielsen: Pedig így történt,a saját szememmel láttam!
 Voltaképpen az sem lenne meglepő, ha a cigányok körében megszerveződne valamiféle gárdautánzat: többször röppentek már fel hírek roma „önvédelmi szervezetekről”, de valahogy ezeket még nem nagyon látta senki masírozni. Talán mert nincsenek is ilyenek.Mindez…..
„Írónak tartom magam, idealistának. Mélyérzésűnek és magányosnak, szánalmasnak és nagyszerűnek. Komolynak és határozatlannak. Intelligensnek és fanatikusnak. Morbidnak és cinikusnak. Kevésnek ehhez a szar világhoz.” Bozzi Vera sorozatában lánya osztálytársáról…..
fehér liliom (törölt) 2009.11.26 22:48:29
@volesojinka: Hogy jön ide a holokauszt,te szerencsétlen idióta?
fehér liliom (törölt) 2009.12.01 21:55:01
@gitáros: szerintem tanulj meg értelmezni,te szerencsétlen náci!
Ha minden igaz, a magyar foci újra felkerült az európai értelemben vett labdarúgás térképére, olyan nagyhatalmak társaságában, mint Ausztria, Svájc, Bosznia-Hercegovina vagy a német oberligák. Merthogy állítólag mi is belekeveredtünk a nagy nemzetközi focimaffia-összeesküvésbe…..
Praxis Nem adta be az oltást 2009.11.22 10:44:00
Egy nagyon kedves barátom küldte nekem az alábbi E-mailt még csütörtök délelőtt. Sokat gondolkodtam azon, megírjam-e a vele lejátszódó bizarr történetet, vagy csendben maradjak és hallgassak, mint a sír. Végül úgy döntöttem, életre keltek egy blogot, ami a hasonló…..
Azért Fekete Pákót megdobták már néhány sötét poénnal, de az Áll az alkuban minden eddiginél messzebb mentek a magyarul csak alapszinten beszélő, a közép-európai valóságban viccesen csetlő-botló feketék megalázásában. Persze rasszista viccek nélkül egy egészséges…..
Mandiner blog Propaganda 2009.11.03 14:01:00
    Tudatos pártstratégia a jobbikos kommentelők internetes propagandája, derül ki egy írásos dokumentumból, ami az Index birtokába került. Nem lepődtünk meg: nekünk is csiripelték már verebek, hogy írásba foglalt útmutató alapján szállták meg a magyar online…..
fehér liliom (törölt) 2009.11.03 23:34:41
@Zahal: rendkívül értelmes amit írtál,ugye érzed... :) segítek: ki fröcsög,ki minősít?
Így szombat délelőtt talán nem felesleges elgondolkoznunk kicsit azon a jelenségen, ami Roman Polanski letartóztatása és lehetséges börtönbe csukása körül kialakult. A tényeket mindenki ismeri - több évtizeddel ezelőtt Polanski leitatott, bedrogozott és análisan megerőszakolt…..
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
Utánajártunk. Nem állíthatjuk, hogy Jimi Hendrix valójában magyar volt, de ténylegesen sok jel utal magyarságára. Természetesen a napokban közölt levelekben rengeteg a merész elképzelés, de vannak határozottan bizonyítható tételek is. Ilyen például a rovásírásos váza, az…..
"Pécsett a Megyeri téren eddig egy park terült el, ahova a környékről bárki leugorhatott levegőzni. Játszótér is volt, ahol a gyerekek szórakozhattak. Erre most hétfőn a teret lezárták, a fákat kivágták, és építkezésbe kezdtek. Mint kiderült, az önkormányzat már…..
fehér liliom (törölt) 2009.06.01 19:56:39
@Silcon: bizony,már mondtuk nekik! most akkor mi jön?gránát?vállról indítható rakéta?nekem mindegy,de csapjunk már oda a mocskoknak!
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
fehér liliom (törölt) 2009.06.01 13:55:04
@star77: Majd amikor nemsokára a Dunaparton nyűszítesz te féreg,akkor legyen nagy pofád! Vagy húzz haza izraelbe,ha mersz.
fehér liliom (törölt) 2009.06.01 13:58:03
@star77: a rémálmod!! :)
fehér liliom (törölt) 2009.06.01 16:30:47
@craaank: igaz! akkor nyomjuk tovább a pénzt a zsidókba kárpótlásként,a cigányokba felzárkóztatásként. ez a módja? már bocs,de én az ólomra szavazok inkább!!
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..