Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mongolteheneszlany

37 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szerencsétlen* 2011.02.10 18:43:05
 Mondanám, hogy egyáltalán nem zavar, de akkor hazudnék. Hazudnék, hiszen te magad is tudod, hogy te vagy az életemben a legnagyobb szerepet játszó személy. Tudod, hogy amióta téged ismerlek, teljesen megváltozott az életem. Nem tudom, hogy ez a változás jó vagy rossz, de egy…..
szerencsétlen* kitörés* 2009.12.01 21:31:01
Mindig azt mondogattuk, hogy milyen jó logikád van, és milyen jól tudsz következtetni, hát akor most mutasd meg a tudományod. Tudod, mit érzek most? Talán igen. Sőt, szinte biztos vagyok, hogy olvasni fogod ezt is. Nem tudom már magamban tartani tovább, el fogom mondani azt, amit…..
szerencsétlen* Az utolsó. 2009.11.22 21:01:34
Hosszas töprengés után ennyit mondott:- El kell mennem.- Mégis hova?- értetlenkedtem.- Egy olyan helyre, ahol neked soha nem szabad lenned. - Olyan hely nincs, ahol te vagy, és én nem...- De sajnos van. De tudnod kell, bárhol leszek, mindig rád fogok gondolni.- Most viccelsz? Vagy el fogsz…..
Bújkáltam. Azt hittem, attól minden sokkal könnyebb lesz, de tévedtem. Árnyékban éltem, soha nem mentem fényre, nem vágytam az igazságra. Tudtam, hogy az életem csupa hazugság, de azt akartam hinni, hogy minden úgy van, ahogy mondják. Nem akartam szenvedni. Nem akartam tudomást venni…..
Régen nem voltam ilyen. Úgy értem, ennyire zárkózott. Nem féltem ennyire az élettől, mint most. Nem rettegtem attól minden percben, hogy elveszítem azt, aki közel áll a szívemhez, ahogy attól sem féltem, hogy szeressek. Pontosabban, nem is erről van szó... mert tudnék én szeretni,…..
szerencsétlen* ... 2009.10.25 12:55:00
Mit érzek most? Azt érzem, hogy egyszer végre boldog lehetnék, és ki tudnék ugrani a bőrömből... de valami még is visszafog. Idegesít. Megőrülök attól, hogy láncra vagyok verve, és egy póráz mindig megszabja az utam és visszatart. Ez a póráz pedig azt hiszem, hogy a valóság.…..
Annyian felteszik ezt a kérdést: Vajon észreveszi valaki, ha csak úgy eltűnök? Feltűnne valakinek, ha meghalnék? De én nem teszem. Sokkal inkább érdekel az, hogy: Vajon megváltozott valami a születésemkor? Született velem valami új, ami előre viszi az emberiséget? Ez már…..
szerencsétlen* Mert miattad. 2009.10.16 19:18:17
Ha csak sejtetted volna, hogy ma beszéltél velem utoljára... Szilánkokra törted a már amúgy sem ép szívemet, és ha ezt akkor sejted, nem így bánsz velem. Ha csak sejtetted volna, hogy amit mondtál, ennyire rosszul esik, nem mondtad volna, mert tudom, hogy szeretsz. De a szerelmed mind…..
Mindenki azt szeretné, ha átlátna a másikon, ha tudná, hogy mit gondol és érez a többi. Millióan sóvárognak ezért a tehettségért, -mert igen, van aki tudja mindig az igazságot, és én is tudom- de én megszabadulni akarok csak tőle. Nem akarom látni azt, amit nem lenne szabad. Csak…..
Néha annyira jó lenne valakivel beszélgetni, úgy igazán. Jó lenne, ha lenne egy lelki kukám, amibe belezúdíthatnék mindent, amit csak akarok. Szép lenne, ha lenne valaki, akinél nem kéne attól félnem, hogy untatom vagy csak terhelem a problémáimmal, jó lenne elmondani valakinek…..
szerencsétlen* =/ 2009.09.27 18:51:09
Csönd. Némaságba burkolózó ködfátyol vezet céltalan utamon. ------------------------------------- Magány. Lélektépázó hiányérzet tornyosul szívem minden apró zugán. ..
szerencsétlen* Ködfal. 2009.09.25 14:25:41
Ostoba voltam, és naiv. A rózsaszín ködfalat, amit naivságomból építettem magam köré, folyamatosan rombolja a valóság. Nem értem, hogy lehettem ennyire felelőtlen. Hittem minden szavának, úgy éreztem, igazat mond, és most mégis rá kellett jönnöm, hogy mindvégig hazudott.…..
Az ember viszonya a saját nevéhez időben ugyan változó lehet, de minden pillanatban pontosan kifejezi tudatát, függetlenül attól, hogy emócióval vagy értelemmel közelíti a témát. A gyermek először megtanulja, hogy „vagyunk mi, AZ ilyen-olyanék” (apa, anya, nagyi stb), majd…..
mongolteheneszlany 2009.09.19 11:55:49
@lécci: szia.:)
hűű. én ehhez azt hiszem sötét vagyok.:D nem lehetne mégis, hogy te adsz róla néhány infót?:$
szerencsétlen* Szerelem. 2009.09.13 19:11:01
- Mi az a szerelem?- kérdezte a tudatlan lány, miközben a fiú izmos mellkasára fektette a fejét. - Nem tudom elmondani, nem tudom körülírni. Azt érezni kell… mert ez amolyan… elmondhatatlan dolog. - De nem értem, ha szavakkal kommunikálunk, akkor az olyan tudatlanok, és…..
szerencsétlen* Vágy. 2009.09.05 19:00:38
Titkos vágyam, hogy megérintselek,Hogy ajkaim ajkaidhoz érjenek.Minden vágyam, hogy szerethesselekS ne kelljen tagadnom, irántad mit érzek.Jó lenne érezni parfümöd illatátNyakadat szagolgatni éjjeleken át.Jó lenne hallani ahogy nevetszÉrezni hogy ölelésed mennyire meleg. Titkos…..
szerencsétlen* Magány. 2009.09.05 15:18:00
Padlón vagy. Magányosan szipogsz a földön ülve, és várod a segítő kezeket. De senki nem lép feléd, mert aki segített volna, ellökted magadtól. Most eszméltél rá, hogy elveszettél minden segítséget. Egyedül vagy. Teljesen egyedül. Szeretnéd, ha valaki szólna hozzád, ha…..
szerencsétlen* Szív. 2009.09.01 17:05:00
Nem értem, miért kaptam pont ezt a szívet. Miért nem pumpálhatja a véremet egy olyan szív, amely életben tart, de semmit nem érez? Miért nem csak létfenttartó szerv? Pedig annyival könnyebb lenne minden... hisz gondoljunk csak bele! Nem nevetnénk többé, igaz, de nem is sírnánk.…..
szerencsétlen* Anya. 2009.08.31 10:48:31
Amikor kicsi voltam, volt velem egy anya, aki oltalmazott, és védett minden bajtól. Boldog voltam, és ez a boldogság annyira elvakított, hogy azt hittem, örökké ilyen életem lesz. De ahogy teltek a napok, vele együtt szaladt az az idő is, amit anyuval tölthettem. Egy napon ugyanis…..
szerencsétlen* Csak csillagok? 2009.08.21 17:03:39
Fekszem egy domb tetején, egyedül. Néma csönd vesz körül, sehol senki. Gondolkodom.-Tudom, hogy nekem mit jelent az a milló apró fény az égen, de azt nem tudom, neked mit jelent. Jelentheti az univerzum határtalanságát, rájöhetsz arra, hogy mégis csak egy pont vagy a Föld egyik…..
Gyenge vagyok. Túl sok ez nekem, de nem adhatom fel... mégegyszer nem. Megint megtörténik, megint aggódok, megint érzem, ahogy kicsúszik a lábam alól a talaj... de most nem szabad összeesnem. Stabil kétlábon fogok állni akkor is, ha téged már a hátamon kell vinnem,olyan gyenge…..
szerencsétlen* Képek. 2009.08.18 15:23:00
Képek mindenütt a szobám falán. Nem poszterek, hanem családi fotók. Emlékszem a képek készülésére, azokra a pillanatokra, amikor minden olyan boldognak látszott... de mégsem volt az. Arra az időre, amikor mindenki mosolygott- én is- de belül sanyarogtam. Hat éves lehettem, amikor…..
szerencsétlen* Új nap virrad? 2009.08.16 13:20:41
Mindjárt itt a szeptember, az az idő, melyiken minden "jóslat" beteljesedik. Vagy nem... Találgatok csak, hogy vajon meg fog-e történni az, amitől a legjobban félek. Elveszítem-e Őt? Reménykedek hogy nem. Imádkozok, könyörögök Istenhez. Bíznom kell abban, hogy igen is…..
szerencsétlen* Bűnös vagyok. 2009.08.14 22:10:00
Csak álltam ott, és vártam, hogy újra felbukkanjon. De nem jött, hiába könyörögtem Istenhez, hogy hagy kapjam vissza... semmi nem történt. Vártam arra, hogy a szél majd megmozgatja a fák leveleit, és talán egy-egy szavát fülembe fújja, de mind hiába. Egyszerűen üresnek láttam…..
szerencsétlen* Lili. 2009.07.23 18:56:00
Azt mondják, a zene által megismerhetjük az embereket. Ha tudjuk, hogy a másik mit hallgat, beláthatunk a lelke mélyére, megtalálhatjuk minden tulajdonságát- ha elég kitartóan keressük. Annak a barátnőmnek szól ez a jellemzés, amelyik magára ismer benne. Ennek a lánynak- nevezzük…..
szerencsétlen* SZERETLEK.='( 2009.07.22 22:03:08
Igen. Vége van. Nem szabad sírnom, tudom, de visszatartanom nehéz. Keserű nyállal telik meg a szám, szemem már könnyekben... remeg minden porcikám. De nem szabad. Megígértem neki, hogy erős leszek akkor is, ha ő már nem lehet az. Ha bekövetkezi a balszerencse... Ezt kell a fejemben…..