Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béci a Nagy

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
Béci a Nagy 2010.06.02 17:24:59
@rockjano_: a cionisták persze okosabbak...
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
Béci a Nagy 2010.06.02 00:49:38
@escéhá: Megtiltva éppenséggel nem volt a nyelvtanulás, de - az oroszon kívül - más nyelvek tanulását nem nagyon támogatták.
Érdekes módon, nálunk szegényebb országokban (pl. Svédek, Finnek) felismerték már 30-40 éve, hogy az embereket idegen nyelvre kell tanítani.
Nálunk ez a hatalmon lévőknek nem volt fontos.
Ugyan miért? Talán mert a buta embereket könnyebb irányítani? Elnyomni?
Talán így könnyebb az országot eladni?
Ezért kell állandóan fasisztázni is a cionistáknak?
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Mesterházy Attila szereti a nyakkendőt. A bizsergetően izgalmas értesülés a létező leghivatalosabb forrásból, az MSZP honlapjára kitett "bulvár interjúból" derült ki, amit egy vidéki kampányfellépésre menet az autóban rögzítettek. A szocialisták…..
Ez egy rántottás poszt lesz, kizárólag saját tartalommal. Informatív és szórakoztató, sok zabálással és esetileg édességekkel. Sokat reggeliznek? Reggeliznek egyáltalán? Tartanak külön reggeliző teáskészletet vagy csak a parizer van külön polcon a hűtőben?A reggeli…..
Úgy tűnik, csúnyán kiszúrtak azokkal is, akik abban reménykedtek, hogy végre fél-fél napra lehúzza a rolót az RTL és a TV2, és így a teljes lakosság át fog állni a Mezzo operaközvetítéseire, vagy legalább felraknak otthon egy Latinovits-lemezt. És szomorkodhatnak azok is, akik…..
Béci a Nagy 2009.09.14 21:43:47
@bazsi69:
"Szerintem a MÓNIKABALÁZSJÓZSIBARÁT tipusú műsorokat hajnali 3 és 4 óra között kellene sugározni, mert olyankor minden rendes, jó érzésű ember alszik"
Az éjszaka szolgálatban lévő tűzoltó, rendőr, mentős, stb. nem alszik hajnali 3-4 között, mégis rendes ember!
Amikor Winkler elkezdte összeszedni életének tíz legcsapnivalóbb járművét, iszonyatos ötletbörze indult be a TC-ben, ennek aztán az lett a vége, hogy belelkesültünk, és Csikós is összegyűjtötte a magáét, meg én is. Elvégre, tizenöt év nagy idő, van miből szemezgetni.…..
Béci a Nagy 2009.08.22 10:09:16
@RealJackal:
Nekünk is volt 1.1-es trabink, de szerintem nem volt olyan rossz autó.
Elég megbízható is volt, bár 150 km-nél hosszabb útra azért nem merészkedtünk vele. :)