Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maczuda

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
maczuda 2018.02.27 14:33:00
@.Manyecska: mit nem ért? Ez önkiszolgáló kassza,nincs pénztáros,a vévő tépi le a nyugtát. Eme esetben az idős úr letépte de picit előbb,nem várta meg a nyugta végét, amiből kiderült volna,hogy a tranzakció sikertelen volt.
maczuda 2018.03.09 14:12:31
@.Manyecska: mondjuk azóta figyelek,hogy tényleg fizettem-e az önkiszolgáló pénztárnál,mert most már ettől is parázom :-D
Csak azt kívántam megtudni, hogy ma, Magyarországon mi kell azon túlmenően, hogy valaki a fájdalomtól üvöltve közli, hogy nem tud mozdulni, és egyedül van egy 7 hónapos babával, hogy mégis kihúzza magát az ügyelet. Kedves Embertársaim, Lassan kettő hete történt meg az alábbi kis esemény velünk, így…..
Szombat van. Beültem az autóba, hogy elmenjek jógázni. Most nem szól a zene, pedig mindig szokott. Elgondolkozok. Hirtelen azt sem tudom hol vagyok, és hová megyek. Hosszú percek teltek el. Fáj, még mindig nagyon fáj. Tegnap egy újabb kést döftek a szívembe. Arra a helyre, ami még mindig érzékeny,…..
maczuda 2017.10.26 14:38:31
@Bak Bernadett: nálunk 26 gyerekre van 2 óvónéni,szörnyű az egész pedig ez egy jó nevű ovi,. Bár gondolom ez mindenhol ilyen. Csak ezért is gondolom,hogy ilyen létszámnál egy tényleg rosszul viselkedő, esetleg hiperaktív,vagy viselkedészavaros gyerek ( mindig van egy egy!!) sokkal nehezebben kezelhető,figyelhető,mint egy diabéteszes,akihez akár oda sem kelk menni,csak rápillantani,hogy jól van-e. Ezért sem értem. Ha óvónő lennék,sokkal előbb vigyáznék diabéteszes gyerekre,mint egy viselkedészavarosra,sokkal több energia megy el az utóbbira.
A Netflix nehezebben ad ki adatot, mint az MTVA, így tessék megbecsülni ezt a kis morzsát is, már ha az ilyesmire tetszik felizgulni, ugye: a streamingszolgáltó-kontentgyár szerint nyolcmillió, freitamásosan NY-OL-C MI-LL-IÓ olyan előfizetőjük van, aki legalább egy sorozatukat a bemutató utáni 24…..
maczuda 2017.10.23 22:48:33
@szociál: én meg aztbhittem inkább azoknak tetszik,akik akkor voltak tinik gyerekek,amikor a sorozat játszódik. Nosztalgiafaktor. Pl.,nekem bejön,főleg a feeling, meg a gyerekkoromat jelentő filmek utánérzése miatt, a tanítványaim meg azt kérdezték, mi ez a szar.
Bizony, nem hazudtam a címben! Sőt! A kisebbik még csak 8 hónapos, de már ő is szobatiszta, csak a biztonság kedvéért adok rá pelenkát, ő pedig nagyon jól nevelt, és abba intézi... Nézem, ahogy nyaranta újra és újra felkapják a témát, és egyre-másra licitálnak az anyukák, mintha valamit…..
maczuda 2017.06.26 21:25:00
@maczuda: úgyhogy,aki ilyennel dicsekszik,hogy a másfél éves bilibe pisil,attól én inkább rosszul leszek mintsem,hogy irigykedjek...
Tegnap a csajokat mutattuk meg, most jönnek a faszik, legalábbis az első három, akik beköltöznek majd a tegnapi csajadag mellé, és várják az exeiket, hogy legyen kavar meg dráma, meg kiesés. Norbi (26) az egyéjszakás kalandokban hisz, neki egy nőben a keze, az arca és a feneke a legfontosabb; Tamás…..
Lesz a TV2-nek egy Ázsia Express című realityje, ami egy érdekes holland formátum magyarítása lesz, és az a lényege, hogy a párba sorolt szereplői hogy boldogulnak majd napi egy dollárból olyan országokban, mit mondjuk Laosz, Vietnam vagy Thaiföld. Az utazós-feladatmegoldós-kieséses reality…..
A fővárost bátran nevezhetnénk a legek és a különleges történetek városának is, bár még az itt lakók sem ismerik minden titkát. Tudtad, hogy itt volt első közpark, itt van a legtöbb nagyvárosi  gyógyfürdő és egyes részeit Chicagoként is emlegetik? Összeszedtünk néhány érdekességet a fővárosról,…..
maczuda 2017.03.16 19:09:47
@háromperhármas: én is így tudtam. Azóta is rászolgál a nevére :-D na jó talán már picit jobb a helyzet.
Kilenc éves szünet után négy évszaknyi csajoskodás - nekem kb. ennyit mond a fenti Szívek szállodája-előzetes, de a) nem én vagyok a célközönség, b) nem láttam a sorozatot, csak a Sebastian Bach-os részek közül párat. Ami nekem a fentiekből megmaradt, hogy a HD nem tesz jót a sminkeseknek, a…..
maczuda 2016.10.26 13:19:10
@Jazo: jó lenne de,szerintem Melissa McCarthyt hosszú távon nem tudják megfizetni,persze kiírhatják. (Még a Miért éppen Alaszkához csak annyit,hogy imádom, de a végén már nagyon elborult részek voltak, még Fleishman volt akkor. De a váltás után meg már szörnyű lett. Pedig isteni volt egy ideig.)
A genetika napjaink egyik legizgalmasabb tudományterülete. Próbáljuk feltárni a kromoszómákba rejtett titkokat - több-kevesebb sikerrel. Nem véletlen, hogy a génsebészet fejlesztése óriási figyelmet kap, hiszen ezzel az eljárással számos betegség kialakulása megelőzhető lenne. Ez a terület azonban…..
  Eszter néni nyugdíjhoz közeli, elismert pedagógus. 35 éve van a pályán, az idei tanévben kis elsősöket kapott, az utolsó osztályát, akinek negyedikig ő lesz az osztályfőnöke. Írisz szülei azért választották az iskolát, ahol Eszter néni tanít, mert itt emelt óraszámban tanulhat idegen nyelvet a…..
Mihálydeák Rita Szokásom dicsérni a franciákat, mert valljuk be: elég sok területen jeleskednek, így nemcsak a gasztronómiájukkal, hanem filmjeikkel is képesek elkápráztatni a világot. Rengeteg tehetséges és ismert francia színész van, akiket volt szerencsénk a magyar csatornák képernyőin…..
maczuda 2016.05.04 14:24:13
@maczuda: jav.Funes-vel :)
maczuda 2016.05.04 21:56:02
@Bambano: te biztos nem
maczuda 2016.05.04 22:17:56
@Lebarmozott vidéki: igen tudom,csak mèg ez maradt meg bennem,mert az èn idömben nagyon sokszor fünének ejtettèk és ezt jegyeztem meg gyerekkoromban. a bajom,hogy kissé udvariatlanul történt az okítás....
  Ha ezekkel a problémákkal küzdesz, ne aggódj, a legfontosabb, hogy tudd, nem tart örökké. Amikor hazajöttünk a kórházból, az első pár hét örökkévalóságnak tűnt. Minden elsőgyerekes újdonsült anyuka fejében él egy kép, egy rózsaszín álom, hogy hazahozza a kisbabát…..
Kérem szépen, beköszöntött az a kor, amikor ha kovbojos-indiános játékot akar a gyerek játszani a játszótéren, akkor előtte alaposan körül kell nézni, hogy van-e amerikai őslakos felmenőkkel bíró gyermek a kínálatban akad-e okostelefon valamelyik…..
Ha azt mondjuk, hogy nem a legelegánsabban reagált a köztévé műsorvezetője a hétfő reggeli bankrobbantásra, akkor még finoman fogalmaztunk. Ahogy az Index is megírta, távirányítású vagy időzített bomba robbanhatott a CIB Bank XIII. kerületi fiókjának előterében hétfő…..
No comment. (A találatért köszönet Svennek.) ..
maczuda 2013.07.30 12:40:43
Holtan találták vancouveri hotelszobájában Cory Monteith-et, a Glee - Sztárok leszünk című sorozat Finn című karakterét alakító kanadai színészt. 31 éves volt.  Monteith július 6-án vett ki egy szobát a Fairmont Pacific Rim hotelben többedmagával. Amikor helyi idő…..
maczuda 2013.07.14 13:21:39
@HgGina: szerintem,aki ilyet ír valaki halála után, akit esetleg még kedveltek is páran az itt jelenlévők, az tehetséges ember nem lehet, maximum basztatásban. de amúgy igazad van,tényleg egy idióta vagyok, hogy "lezuhantam" a szintedre és reagáltam a köcsög kommentedre, ergo tehetségtelen vagyok.
maczuda 2013.07.14 13:48:43
@Justadream: de látod, nekem is ez a véleményem, és én vagyok a fasz, olvasd el feljebb...úgy látszik mi vagyunk a hibásak, ha respektálunk egy halottat.
maczuda 2013.07.14 14:01:06
@Justadream: én is ezen akadtam ki. de inkább az a megdöbbentő, hogy ezt jogosnak érzi és ha szóvá teszem, akkor kiderül, hogy én vagyok a barom. Nem értem, csak arra tudok gondolni, hogy hülye kis kamaszok, ha pedig nem azok,akkor bele sem merek gondolni. A sorozatjunkie-n egy kissé más a hangnem, érdemes elolvasnod az ottani hozzászólásokat, lehet, hogy átszoksz....
Ez a kicsit duci wombat nagyon szeretne játszani gondozójával. ..
maczuda 2013.04.09 17:37:13
Januárban bejelentették az Egyesül Államokban, hogy 50 kis állatkán kívül szabadon engedik az eddig fogságban tartott csimpánzokat. Van köztük olyan is, aki már 50 éves, de még sose látta a napot, nem tudja mi az a fű, és még soha nem érintkezett társaival. A videó az új…..
A Gyanú árnyékában Családi titkok után újabb scripted reality-be vágja kreatív fejszéjét a Tv2. A címe Bűnök és szerelmek lesz, és bűnözőkről, rendőrökről és szerelemről szól majd, bezony. A naponta jelentkező epizódokban három társaság kalandjait követhetjük majd,…..
..
maczuda 2012.11.23 14:29:00
@blknght: @Mrs. Jackman: egy kis állat megijedt. eléggé. van ilyen. szerintem ez nem cuki. nyilván az én lelkivilágommal nem stimmel valami, ha ezen nem tudok röhögni.....
maczuda 2012.11.24 12:54:05
@pinky9: ja, úgy látszik, itt az iróniát sem értik.. na mind1, eddig olvastam a cukiságot, mert szeretem az állatokat. de aki egy védtelen állat ijedségét viccesnek tartja..hát ...inkább feladom. ha már ezen az oldalon sem értik meg mi a gond ezzel, akkor hasztalan a szájtépés.
maczuda 2012.11.24 14:35:30
@tea fan: hát ez most itt tök lényegtelen. megijedt kész.
Az, hogy az ijedsége mitől cuki, és miért idevaló, azt nem értettem. de mindegy, rajtam kívül ez mindenkinek vicces, úgyhogy felesleges taglalnom, hogy szerintem miért nem az.
..
maczuda 2012.08.07 11:39:43
@ZÉ: pontosan.
Kezd ez az oldal silány lenni, és nem azt a célt szolgálni, mint eredetileg. Pedig sokan küldik be a kis kedvenceikről a képeiket, ehelyett meg ilyeneket látunk, "cukiság" címszó alatt. Aki pedig ijesztgette ezt a macskát, egy lapáttal b..sznám fejbe...
..
maczuda 2012.07.17 11:28:30
@Csigalány: így van.:(